Tento týden mělo slavnostní premiéru divadelní představení Pokračování příště.
Hra z produkce Fénix Film, v režii Viktorie Čermákové, byla uvedena 12. března 2024 v pražském divadle Mana, a již brzy vyrazí jako zájezdní představení po celé republice. V nejbližší době se představí kromě pražských divadel také v Přelouči a Pelhřimově, na podzim pak například ve Velešíně, Třinci, nebo Chomutově. 

V komedii excelují Markéta Plánková, Kristýna Leichtová a Kateřina Kaira Hrachovcová a oblečení britské značky F&F jejich osobitý šarm, lehkost a vtip dokonale podtrhuje. K ryze ženské hře móda neodmyslitelně patří, takže partnerství módní značky F&F s touto divadelní komedií ze zákulisí natáčení nekonečného seriálu bylo nasnadě. Hana (v podání Kateřiny Kairy Hrachovcové) ve hře ztvárňuje herečku-lékařku, která září již patnáct let v televizním seriálu Porodnice. Má vážné obavy o setrvání v seriálu a své starosti sdílí se svojí sestrou Marií (Kristýnou Leichtovou), vyčerpanou a unavenou matkou, manželkou, podnikatelkou. V roli emancipované, dominantní producentky seriálu Porodnice se představuje herečka Markéta Plánková. 

To, zda se dočká oblíbená seriálová doktorka dalších dílů, nebo její roli dynamická producentka Růžena zruší, se můžete dozvědět v této vtipné divadelní hře až do dubna 2025.