More

    Tři výstavy na letňanském výstavišti s tématem cestování najednou

    Na pražském výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech probíhají od 15. do 17. března tři výstavy zaměřené na cestování. Konkrétně se jedná o For Caravan, For Boat a Holiday World & Region World. Celou akci pak doplňuje Festival Kolem Světa, který nabízí přednášky a inspirace od cestovatelů, kteří se vydali vlastní cestou.

    Největší část výstavní plochy zabírá výstava For Caravan, kde se o zájem návštěvníků dělí prodejci a pronajímatelé karavanů a obytných přívěsů i prodejci dalšího souvisejícího vybavení. Mezi vystavenými kousky lze najít i karavan z filmu Prázdniny s broučkem, který brzy vstoupí do českých kin.

    Druhou největší část krytého prostoru zabírá představení českých i zahraničních regionů, cestovních kanceláří a agentur. V rámci prezentací jednotlivých zemí tak lze zažít kulturní ukázky či ochutnávky, které ocení každý cestovatel.

    Třetí částí je výstava For Boat, která i přes to, že Česká republika nemá přímý přístup k moři, nabízí přehlídku lodí a dalšího vybavení pro každého námořníka.

    Celý prostor je následně doplněn bazarem karavanů a obytných přívěsů před vstupem do výstavních prostor.

    https://www.facebook.com/ForCaravan/posts/pfbid02D8CUkmtigEs7vMuYCASFNoVqqRXw2M6oBEJ8mgfxX4gVKmsF3Jz6ej51vw9ysAr8l

    Zdroj: ForCaravan.cz

    Přihlásit přes Seznam