Tarotový výklad na týden: Berani, nenechte se ovládat špatnou náladou, Panny, vaše kritika pomůže mnoha lidem

Tarotový výklad na týden: Berani, nenechte se ovládat špatnou náladou, Panny, vaše kritika pomůže mnoha lidem
Princ disků je kartou tohoto týdne, která nás má poučit nejvíce. Připomíná nám, že ne vždy se dá vše vyřešit mírovou cestou. Měli bychom se více prosazovat, abychom dosáhli požadovaného úspěchu. Co vás čeká podle tarotového výkladu?

Tvrdohlavost můžeme využít, abychom dosáhli svého. Je však zapotřebí nakládat s ní opatrně. Poškození vztahů v našem životě hrozí na každém kroku. Zato vyjadřování myšlenek a pravých záměrů bude jednodušší než obvykle. Nastal čas svou energii rozvrhnout rovnoměrně do všech životních oblastí. Co vás čeká podle tarotu tento týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Zejména v obchodě vás začnou nepřiměřeně iritovat lidé, kteří vám zatarasí cestu. Budete se domnívat, že celý svět se obrátil proti vám. Navzdory vašemu rozpoložení mysli stačí zachovat klid a poprosit, aby vám uhnuli. Jistě to nedělají schválně a vyhoví vašemu přání. Stačí se pouze ozvat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemusíte komentovat všechno, co se kolem vás děje. Cítíte-li emoční napětí, je naprosto nevhodné říkat, co si myslíte, a tím se dostat do konfliktu s jinými lidmi. Nemilými slovy rozhodně nic nevyřešíte a situace se nezlepší. Myslíte-li si, že vás ostatní štvou, raději v tichosti odejděte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete hojně žádáni o sdělení vašeho názoru, jenže stylem, který vám jasně prozradí, co dotyčný chce, abyste řekli. Pamatujte, že máte svůj názor, a tak, pokud se vás někdo například zeptá, zda se vám líbí jím zrovna koupený předmět, nebojte se říci ne. Lhaní vám pouze ublíží.

Rak (22. června – 22. července)

Couvat dozadu nyní nebude váš šálek kávy. Ke všemu budete mít co říci, nic si nenecháte pro sebe. Bude pro vás problém selektovat informace na ty, které pomohou ostatním, a na ty, které je naprosto nevhodné říkat. Nenechejte nikoho, aby vás využíval, ale dejte si pozor, abyste to nakonec nebyli vy, kdo manipuluje druhými.

Dávejte si pozor, aby vás nikdo nevyužíval, ale pozor na to, ať to nejste vy, kdo manipuluje druhými
Dávejte si pozor, aby vás nikdo nevyužíval, ale pozor na to, ať to nejste vy, kdo manipuluje druhými | Zdroj: Prazisss / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaši přátelé postupně přestanou chápat způsob vašeho uvažování. Budete více sami sebou, což je může hodně vyděsit. Prosazovat svůj názor za všech okolností není vždy nejmoudřejší nápad. Držte se více zpátky a spíše svůj temperament využijte k tomu, abyste pomohli slabším jedincům uspět.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ach ta vaše kritika. Dokáže uškodit, ale také pomáhat lidem, pokud ji zformulujete dobře. Nyní se budete bát někoho kritizovat, poukazování na chyby se vám bude jevit jako zbytečné. Ty nejdůležitější poznatky byste však měli zmínit, chcete-li skutečně pomoci.

Váhy (23. září – 23. října)

Neustupujte, když víte, že pravda je na vaší straně. Stále se budete obávat, že nemáte pravdu, a tak budete souhlasit s každým, kdo na vás jen trochu zvýší hlas. Toto není ta správná cesta, můžete ublížit více lidem, než si dokážete připustit. Buďte spravedliví, přestože máte strach.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Necháte se unést, jakmile dojde na poučení z vlastních chyb. Problémem je, že nyní ne všechna poučení budou správná. Budete líní hledat pravý spouštěč situace, která vám zavařila. Udělejte si čas a na všechny horší události se dívejte z různých úhlů, abyste správně pochopili, co se máte naučit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odkývat všechno, co vám kdo řekne, to je váš běžný způsob života. Tento týden však skončí. Začnete šířit své pravé názory. V určitou chvíli ale brzděte. Ne všechna slova jsou vhodná, a zejména prochází-li někdo těžkým obdobím, neochota nějak pomoci se vám brzy vymstí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít velké nutkání dupnout si, ale… Ne všechno pochopíte správně a váš názor nemusí být objektivně správný. Než někomu vyčtete, co udělal špatně, zaměřte se na jeho momentální životní situaci. Vzpomeňte si, že ne všechna vaše rozhodnutí byla nejmoudřejší, rozhodovali-li jste se ve spěchu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neomezené možnosti s sebou přinášejí i slušnou šanci na neúspěch stejně jako na úspěch. Budete tíhnout k lehkovážnosti a ne všechno, co si usmyslíte, bude přínosem pro vás či pro ostatní. Vaše touha ukázat světu, že jste lepší než kdokoli jiný, vám může hodně zavařit.

Ryby (19. února – 20. března)

Ústupky budou na denním pořádku, ale budou vás hodně štvát a vy svými slovy ublížíte mnoha lidem. Někteří z nich udělají vše pro to, aby vás potopili, až budete potřebovat pomoc. Nebuďte sobečtí a myslete převážně na druhé. Teprve poté můžete čekat, že vám to oplatí.

Zdroj článku:
  • Autorský text