Hlavní obsah

Po roce a ani v něm nebydlela. Rihanna prodává svůj penthouse v L.A., který dříve vlastnil Mathew Perry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není to ještě ani rok, co si zpěvačka Rihanna koupila luxusní penthouse v budově Century v Los Angeles, a nyní jej prodává dál. Kdo sleduje zprávy ze světa VIP osobností pravidelně, určitě si vzpomene, že jde o byt, jehož hlavní atrakcí je takřka nekonečná, ladně zaoblená prosklená stěna v obýváku a ložnici. Umělkyně jej nabízí k prodeji za 24,95 milionu dolarů, tedy 577 milionů korun.

Foto: Reuters, Profimedia.cz

Na realitním trhu se znovu objevil penthouse, který si Rihanna koupila teprve před rokem.

Článek

Budova nazvaná Century (Století) stojí v losangeleské čtvrti Century City od roku 2009. Autory jejího návrhu jsou architekti z místního uznávaného studia Robert A. M. Stern Architects a od samého počátku představuje jednu z nejlepších adres ve městě. Měří 146,5 metru na výšku, je v ní 42 podlaží a už z dálky je charakteristická svým elipsovitým půdorysem.

Luxusní penthouse, jenž zabírá celé 40. podlaží, v minulosti vlastnil loni zesnulý herec Matthew Perry. Ten jej koupil v roce 2017 za 20 milionů dolarů (při dnešním kurzu 462 milionů korun) a po čtyřech letech jej prodal. Rihanna penthouse koupila na konci března loňského roku, a jak připomíná web Mansion Global, utratila za něj tehdy 21,6 milionu dolarů (500 milionů korun).

Dům, ve kterém bydlel Freddie Mercury, je na prodej

Jak bydlí VIP

Web Robb Report uvádí, že to byl právě Matthew Perry, kdo nechal byt zrekonstruovat a zařídit, a odhaduje, že od té doby jeho interiér s největší pravděpodobností žádnými výraznějšími změnami neprošel. Ostatně jak na jiném místě web zmiňuje, americká zpěvačka barbadoského původu v penthousu patrně ani nikdy nebydlela.

Do penthousu se host dostane soukromým výtahem, jehož dveře se otevírají do vstupní chodby, a z ní pak už je vidět do hlavní místnosti bytu - rozlehlého obývacího pokoje se zahnutou stěnou prosklenou od země ke stropu. Stejná je pak ostatně i v hlavní ložnici.

Byt má samostatnou, formálně laděnou jídelnu a prostornou kuchyň zařízenou v bílé barvě s mramorovými pracovními plochami na ostrůvku i baru.

Bonbonkem je velké domácí kino, které je plně odhlučněné a jeho sedadla jsou potažená tmavě zeleným sametem. Ovšem za hlavní klenot penthousu je považována čtveřice venkovních teras, z nichž každá nabízí výhled na jinou část Los Angeles, na hory a samozřejmě i Tichý oceán.

Zpěvačka momentálně nabízí byt k prodeji, a to za 24,95 milionu dolarů, tedy 577 milionů korun.

Anketa

Stalo se vám, že jste se někam přistěhovali a ani ne rok poté jste se stěhovali znovu?
Ano, to jsme zažili.
30,6 %
Rok ne, ale relativně krátkou dobu po nastěhování jsme zase odcházeli, to je fakt.
11,5 %
Ne, to jsme nikdy neudělali.
57,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1034 čtenářů.

Takový výhled rovnou z vany byste chtěli! Charlize Theronová nabídla k prodeji svůj dům v L. A.

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám