Vykrmené břicho zmizelo. Radek Kašpárek má dole 20 kilogramů, prozradil jednoduchý recept, jak dosáhl proměny

Radek Kašpárek
Radek Kašpárek
Foto: Se svolením Radka Kašpárka
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 3. 2024

Šéfkuchař Radek Kašpárek za poslední půlrok prošel obrovskou proměnou. Podařilo se mu shodit dvacet kilogramů, které si na začátku své hubnoucí cesty vytyčil. Slavný porotce televizní gastro show nepolevil ve svém snažení ani přes Vánoce a již po třech měsících byly výsledky viditelné. Pro ŽivotvČesku.cz sympatický gastro mág prozradil, jakými pravidly se v rámci shazování přebytečných kilogramů řídí. "Vyhýbám se cukrům a hlavně jím pravidelně," uvedl Radek Kašpárek.

Radek Kašpárek, jenž je známý z televizních obrazovek z pořadů o vaření a jako porotce soutěže amatérských kuchařů, dokázal od září shodit dvacet kilogramů. Proměnou prošel i z hlediska vlasové vizáže.

Šéfkuchař a trojnásobný otec se nyní cítí skvěle. Pro ŽivotvČesku.cz prozradil, jak se mu podařilo zhubnout a posílit své sebevědomí. "Vyhýbám se cukrům a snažím se jíst hlavně pravidelně, samozřejmě dřu skoro každý den v posilovně, nic víc v tom není," sdělil vyhlášený šéfkuchař, který se utvrdil, že nyní už zvládne jakoukoliv výzvu.

Před několika měsíci také absolvoval operaci zad, a tak se bál, že ho budou bolesti omezovat při tréninku. Opak byl ale pravdou a cvičení s osobním trenérem Radkovi záda ještě více zpevnilo. "Obavu jsem měl kvůli zádům, protože jsem před časem prodělal operaci, musím ale říct, že drží a že naopak posilování jim prospívá. Cítím se skvěle," doplnil šéfkuchař michelinské restaurace, který koncem roku otevřel další restauraci na Staroměstském náměstí.

Radek Kašpárek kromě tělesné transformace prošel i vlasovou proměnou. Od vyhlášeného barbera si nechal udělat slušivý melír a Radkovi fanoušci jeho proměnu začali pozitivně komentovat i na sociálních sítích.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.