Měsíc plný zvratů: Co vám hvězdy přichystaly

Měsíc plný zvratů: Co vám hvězdy přichystaly
Je to častější, než se zdá. Naplánujeme si skvělou budoucnost, zejména v oblasti vztahů, a nakonec se vše odehraje jinak. Tento měsíc je ale výjimečný, zvratů bude podstatně více než obvykle. Jaké můžete očekávat vy?

Snad nikdo z nás nemá rád alternativní plánování. Částečně je to naše chyba, náš úsudek by mohl být lepší. Je snadné myslet si, že někdo nám blízký může zradit naši důvěru. Jenže kolik nás to předvídá? V našich očích jsou naši nejbližší ti nejlepší a všichni ostatní jsou ti špatní. Pravda kolikrát leží úplně jinde. Jaké zvraty můžete čekat vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V práci vás může nemile překvapit kolega, který přijde s novým nápadem a všechnu pozornost dosud směřovanou k vám přenese na sebe. Máte-li doma skrýš sladkostí, při malé nepozornosti ji vybere mladší člen rodiny. Naopak romantika poroste a vy budete opiti láskou, což se vám zalíbí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Navštíví vás člověk, který na vás neudělá dobrý dojem, bohužel si nic nenechá vysvětlit a jeho chování může hraničit se stalkingem. Přes svou přepracovanost zapomenete dostatečně pít, a tak se objeví zdravotní problémy, když je budete nejméně čekat. Najdete si koníček, který vás bude bavit více než ty stávající.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ačkoli svůj pracovní život začnete na výbornou, postupně budete ztrácet motivaci plnit vše řádně a včas. Nepoznáte to okamžitě, a tak vás překvapí nemilé shrnutí vašeho nadřízeného či samotného majitele společnosti. Před vyhazovem vás zachrání až kolegové, kteří se za vás přimluví.

Rak (22. června – 22. července)

Někdo podkope vaši důvěru tím nejhorším možným způsobem. Určitou dobu budete značně nedůvěřiví ke všem ostatním lidem, a to i ke své rodině. Naštěstí vám to nevydrží dlouho, náhodný člověk, kterého zatím neznáte, vám pomůže, aniž by za to chtěl něco na oplátku.

Raky čeká velká nedůvěra k ostatním lidem, kteří vám podkopou vaší důvěru
Raky čeká velká nedůvěra k ostatním lidem, kteří vám podkopou vaší důvěru | Zdroj: suwannar1981.gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše dobře míněná pomoc se setká s neúspěchem, budete totiž na straně špatného člověka. Mezi vašimi přáteli se nachází zrádce, který nyní bude posílat dál každou informaci, kterou mu sdělíte. Naštěstí ho v průběhu měsíce odhalíte a přerušíte s ním veškeré vztahy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakkoli se budete snažit prosadit svůj názor, objeví se člověk, který bude vaše slova neustále zpochybňovat. Postupem času se mu to začne dařit. Někteří dobří přátelé se k vám otočí zády. Budete smutní, ale pozitivní je, že svůj smutek začnete utápět v sebevzdělávání a zmoudříte.

Váhy (23. září – 23. října)

Ukousnete si příliš velké sousto a problémy se začnou kupit. Vždy, když si řeknete, že horší to už být nemůže, vás osud přesvědčí o opaku. Také se k vám otočí zády někdo, do koho byste to nikdy neřekli. Jakmile to přestanete zvládat, usměje se na vás štěstí a všechny potíže do jedné snadno vyřešíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Po pracovní stránce se vám bude dařit lépe než obvykle. Tato zdánlivě dobrá zpráva vás však postupně učiní hádavými. Všechno začnete obracet proti svým přátelům, a až je budete potřebovat nejvíce, nebudou tu pro vás. Vše se zlepší, jakmile si dopřejete kvalitní odpočinek.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš nejtajnější plán, do kterého jste investovali tolik svého času, skončí fiaskem. Též očekávejte nečekaný výdaj. Zjistíte, že jste nemuseli kupovat všechno, co jste nakoupili. Dobrá zpráva je, že se vás zastane člověk, o kterém jste si mysleli, že vás vůbec nemá rád.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jeden člen rodiny vám připraví nejedno velmi nepříjemné překvapení. Jeho činy totiž ovlivní i váš život a způsob, jakým vás vnímají ostatní lidé. Budete toho muset hodně vysvětlovat, abyste si opět vydobyli respekt. Naštěstí vám pomůže dávný přítel, který se znenadání vrátí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mít mnohem méně volného času, než jste původně zamýšleli. V důsledku toho budete muset zrušit nejedno setkání. Lidé si mohou myslet, že jste na ně zanevřeli, ale bude to způsobeno větší pracovní zátěží. Vaše špatná nálada však bude zlepšena, jakmile se dostanete do styku se zvířaty.

Ryby (19. února – 20. března)

Jak zpočátku vše půjde dobře, tak se to také zhorší, když to budete nejméně čekat. Vaše rodina učiní rozhodnutí za vás, a jakmile to zjistíte, můžete se dočasně rozhádat. Než vychladnete, budete muset procestovat více měst a setkávat se se zatím neznámými lidmi, kteří vás naučí si své rodiny vážit.

Zdroj článku:
  • Autorský text