Andělský týdenní horoskop: Panny budou velmi všímavé, Vodnáři budou střídat nálady podle lidí, s nimiž přijdou do kontaktu

Andělský týdenní horoskop: Panny budou velmi všímavé, Vodnáři budou střídat nálady podle lidí, s nimiž přijdou do kontaktu
Stačí trocha snahy a dokážeme zlepšit mezilidské vztahy v naší ulici, ale také v širokém sousedství. Ne každý se však k tomuto kroku odhodlá. Andělé zdůrazňují, že jsme společenské bytosti, zrozené si pomáhat. Odhoďme proto obavy a konejme jen a pouze dobro.

Člověk není plně spokojený, když vidí utrpení v očích ostatních lidí. Pokud nám dělá radost bolest druhých, jsme poháněni nenávistí. A nenávist není dobrá vlastnost. Proto není divu, že nás nečiní šťastnými. Zkusme být k ostatním mírnější. Povede se vám to? Přečtěte si svůj týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sebepodceňování bude na denním pořádku, přestože neuděláte nic špatně. Jsou to názory jiných lidí, které vás přimějí k myšlence, zda jste opravdu ti nejlepší z nejlepších. Víra, že máte světu co nabídnout, vám pomůže neztratit motivaci. Pozor si dejte především v práci, nepřející kolegové vám mohou zkazit den.

Dobré zprávy: Začnete si všímat, že nedávno jste měli spoustu skvělých nápadů, ale nyní se vám v tomto ohledu příliš nedaří. To vás donutí zaměstnat svůj mozek a vymyslet dosud nejvýnosnější nápad, jaký jste kdy vymysleli.

Na co si dát pozor: Během rozhovorů budete mít tendenci přehánět a nebudete vědět, kdy přestat. Spoustu lidí tím můžete naštvat, hlavně když si začnete přibarvovat společné vzpomínky.

Andělská rada: Upřímnost je velmi důležitá vlastnost, snažte se proto mluvit pouze pravdu. Když mluvíte s ostatními, všímejte si, jak reagují na vaše slova, a přizpůsobte je jim.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vše, co budete chtít dělat, je komunikovat. Máte velké plány, o něž se budete chtít podělit s celým světem. I ta největší moudra však postupně přejdou v obyčejné klábosení o ničem. Budete mít problém držet se jednoho tématu, neustále budete odbíhat k těm, která vás zajímají.

Dobré zprávy: Vaše představivost vzroste, díky čemuž odhalíte největší skulinu ve svých plánech. Velice snadno ji zacelíte, pokud dáte na svou intuici a budete za sebe ve všem rozhodovat sami.

Na co si dát pozor: Spousta příležitostí k přivýdělku, ale také ke zlepšení vašeho osobního života, vám unikne kvůli tomu, že nebudete dobře naslouchat ostatním.

Andělská rada: Pomozte někomu v práci a mnohonásobně se vám to vrátí. Buďte ujištěni, že máte motivaci pracovat, a pokud ji ztrácíte, domluvte se s nadřízeným, aby vás dočasně přidělil na jinou pracovní pozici.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít značný problém poslouchat příkazy autority, a to zejména v práci. Mít vlastní hlavu se téměř nikdy nevyplácí, když mluvíte s někým vlivným. Nebudete se soustředit, a to i přesto, že v osobním životě nebudete mít žádné problémy. Nakonec ale vyjde najevo, co za tím stálo.

Dobré zprávy: Doma budete velmi spokojeni, budete si užívat zdravou lenost. Při ležení na gauči či na posteli se díky elektronice naučíte mnoho nového a ani nový zájem není vyloučen.

Na co si dát pozor: Hra na oběť vám čas od času není cizí, nyní ji ale nevytahujte jako zbraň. Mohla by se otočit proti vám a lidé by vás brali jako manipulátora.

Andělská rada: Jste zodpovědní za své činy. To znamená i za ostrá slova, kterých později litujete. Nedovolte, aby se to stalo. Hlídejte si své reakce, abyste se ušetřili mnoha nepříjemných situací.

Rak (22. června – 22. července)

Začnete se plně soustředit na splnění svého dávného snu. Budete mít radost z postupu, ale zapomenete se soustředit na svět kolem vás. Může vám uniknout jedinečná příležitost, která je pro vás mnohem lepší než váš vysněný cíl. Pracujte, na čem chcete, ale vnímejte reálný svět.

Dobré zprávy: Budete kreativnější než obvykle, což vám také pomůže soustředit se na zlepšování mezilidských vztahů. Hlavně rodina z vás bude mít radost, budete si jí více všímat.

Na co si dát pozor: Váš největší strach je ztráta kontroly nad sebou samými. A to vám hrozí, pokud nebudete zastávat pozitivnější přístup k celému životu.

Andělská rada: Nedělejte nic, co vám zhoršuje náladu. Například povinnosti, které vás vůbec nebaví, nemají cenu do doby, dokud nepochopíte jejich pravý smysl a přínos pro vás.

Nedělejte věci, která vás nebaví a zhoršují vám náladu
Nedělejte věci, která vás nebaví a zhoršují vám náladu | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zatoužíte navrátit svou minulost, a tak začnete dělat to, co jste dělali kdysi. Můžete se také vrátit do svých dětských let k hrám, které jste dlouho nehráli, či k dobré muzice. Nebo se můžete vrátit k dávnému snu. Pokud se tak rozhodnete, dovedete ho do zdárného konce.

Dobré zprávy: Spousta lidí zatouží s vámi spolupracovat, a to díky vašemu pozitivnímu přístupu a velkým ambicím. Také si prostřednictvím svého projektu najdete nové přátele.

Na co si dát pozor: Někomu jste ublížili a nyní přišel čas, abyste splatili svůj dluh. Buďte proto připraveni na nadcházející nepříjemný rozhovor a raději nechoďte na veřejnost.

Andělská rada: Schopnost upřímně projevit svou lítost vám byla dána od přírody. Hodilo by se, kdybyste ji využívali častěji než pouze okrajově.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nyní budete takový věštec, který předvídá budoucnost. Všechny začnete upozorňovat na problémy, které je již brzy potkají, a to proto, že si náznaků problémů všimnete nejdříve ze všech. Naneštěstí ne každý bude ochoten naslouchat vašim slovům a můžete se setkat i s výsměchem.

Dobré zprávy: Najdete si své příznivce, kteří se vás budou držet, neboť je svým varováním zachráníte. Stanete se dlouhodobými přáteli, najdete v nich stejnou oporu jako oni ve vás.

Na co si dát pozor: V práci se vám nebude dařit, můžete dokonce přijít o prémie. Neustále budete hledat své chyby tam, kde jste je neudělali. Více si věřte.

Andělská rada: Ego vám zkazilo nejeden plán, nenechte ho dirigovat vám, jak se máte zachovat. Dělejte radost ostatním a sami pocítíte radost ze všech největší.

Váhy (23. září – 23. října)

Bez doprovodu svých přátel téměř nikam nepůjdete. Pocítíte potřebu jim tímto způsobem poděkovat, co pro vás za celé přátelství udělali. Na druhou stranu pracovat se vám chtít nebude a směny vám budou utíkat extrémně pomalu. Neměli byste však zanedbávat své povinnosti.

Dobré zprávy: Váš vnitřní blok, který stavěl zeď mezi vámi a vašimi sny, vás nyní opustí a vy dostanete kreativní nápad, jak být všem lidem užiteční a zároveň si udělat radost.

Na co si dát pozor: Budete značně přecitlivělí a kontakt se špatně naladěnými přáteli ve vás vyvolá pocit bezcennosti. Nejlepší řešení je se s takovými přáteli nějakou dobu nestýkat.

Andělská rada: Všímejte si, jak reagujete na určité podněty. Takto najdete všechny skryté vnitřní bloky a můžete pracovat na jejich odstranění dříve, než vám uškodí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete mít nemalý problém soustředit se na to, co zrovna děláte. A to hlavně kvůli tomu, že nikdo nedokáže ocenit vaši píli. Z nějakého důvodu budete mít pocit, že k udržení motivace potřebujete jiné lidi. To však není pravda, za vaším úspěchem stojíte pouze vy sami.

Dobré zprávy: Lidé, které máte rádi, se kolem vás budou motat a hádky jsou nyní naprosto vyloučeny. Sdílením svých obav upevníte pouto mezi vámi a vaší rodinou.

Na co si dát pozor: Budete až přehnaně přemýšlet o tom, co bude za pár let. Svou budoucnost uvidíte velmi negativně. Smích je nyní nejlepší lék, přečtěte si pár vtipů a zasmějte se nad nimi.

Andělská rada: Jste dost dobří, nemusíte si léčit ego tím, že budete soutěžit s ostatními a vyhrajete. Spíše se spojte s dalšími lidmi a vymyslete úchvatný projekt, který dovedete do zdárného konce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všechno, co řeknete, budete myslet vážně. Lidé to postupem času začnou zjišťovat, kvůli čemuž se na čas stanete nedůvěryhodnou osobou. Někteří vás konfrontují s tím, že si vymýšlíte. Co se týče vaší vlastní rodiny, k ní budete naopak velmi upřímní – možná až příliš.

Dobré zprávy: Vymyslíte úžasný program pro vámi plánované rodinné setkání. Rodina bude mít radost a nebude vědět, jak vám má poděkovat.

Na co si dát pozor: Naštve vás kdejaká maličkost a budete výjimečně podráždění. To je skvělý základ pro prohádaný týden, proto važte svých slov a snažte se uklidnit.

Andělská rada: Buďte upřímnější k neznámým lidem. Nemusíte komentovat vzhled ani způsob chování každého jednotlivce, kolem kterého projdete. Oni vás slyší až moc dobře.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete příliš nepozorní, což vám může přinést řadu problémů. Nebudete se vůbec zajímat o to, co vám kdo řekne, své vlastní pracovní postupy budete považovat za jediné dobré. Možná by bylo lepší vzít si v práci dovolenou, pokud je to možné, jinak se zbytečně rozhádáte s nadřízeným.

Dobré zprávy: Se svými přáteli si můžete popovídat o všem, co vás trápí. Budete chtít obdržet cennou radu, což se vám nakonec povede. Otázka je, zda budete chtít naslouchat.

Na co si dát pozor: Mluvení o věcech, o nichž víte skutečně málo, nyní nedoporučujeme.

Andělská rada: Soustřeďte se nehledě na to, jak těžké to nyní bude. Máte v sobě potřebnou sílu, aby se vám to povedlo, stačí ji pouze probudit k životu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše negativní přemýšlení o všem možném se nyní skoro vytratí. Jako byste neměli žádné problémy, budete si užívat života naplno. Ony problémy však zůstanou ve vašem podvědomí, a tak se může lehce stát, že zničehonic se dobrá nálada vytratí a vy začnete rýpat do všech kolem vás.

Dobré zprávy: V průběhu týdne přijdete na to, proč jste byli tak náladoví, a nadobro se zbavíte toho, co vám špatnou náladu způsobilo. Začnete být mnohem příjemnější k ostatním.

Na co si dát pozor: Počítejte, že lidé, kteří vám chtějí pouze škodit, se nyní vyrojí jako včely z úlu. Buďte více pozitivní, aby se jim nepovedlo zkazit vám dobrou náladu.

Andělská rada: Nebuďte naštvaní na všechny jen na základě toho, že několik lidí se k vám zachovalo nevhodně. Není to vůči nim vůbec fér.

Ryby (19. února – 20. března)

Jsou dny a dokonce i týdny, kdy je nemoudré spěchat s důležitým rozhodnutím. Tento týden se rozhodně počítá mezi ně. Budete zbrklí a touha vyřešit všechny vaše problémy se rázem změní v noční můru, kdy se špatně rozhodnete. Nechte řešení potíží na jindy, počkejte do příštího týdne.

Dobré zprávy: Budete-li trávit čas se svými nejlepšími přáteli, budete víceméně šťastní. Lidé, kteří na vás najdou jen to nejlepší, vám poskytnou skvělý pocit zvýšeného sebevědomí.

Na co si dát pozor: Ocitnete-li se sami, vaše myšlenky mohou být sebedestruktivní. Nejlépe uděláte, když se obklopíte dobrými přáteli, kteří vždy vědí, co říci, abyste měli radost sami ze sebe.

Andělská rada: Zachovejte si chladnou mysl. Takto nejlépe poznáte, kdy přišel správný čas začít se opět rozhodovat. Stejně ale doporučujeme ta nejdůležitější rozhodnutí odložit.

Zdroj článku:
  • Autorský text