Dnes Středa - zatazeno 16°C
Zítra Čtvrtek - polojasno 18°C
Středa 8. 5. 2024
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Pražský životSetkáníVíkend

Neděle: Karlínské polívkování

24. 3. 2024
Další Karlínské polívkování se uskuteční v neděli 24. března na Karlínském náměstí od 11:00 – 18:00 hodin

Těšit se můžete na širokou nabídku našich klasických českých polévek, jako je například bramboračka, zelňačka, kulajda, česnečka nebo třeba dršťková polévka a mnoho dalšího.

Samozřejmě nebudou chybět polévky z celého světa. Velmi populární Pho, chipotle, bouillabaisse, indicky DHAL, francouzská cibulačka, americká hutná polévka s grilovaným sýrovým sandwichem a mnoho dalších různých druhů krémových polévek a vývarů.

Čekají vás živá hudební vystoupení a zábava pro malé i velké.


Autor: Alo

Dny neziskovek v Praze 4

Dnes ve 12:46

Jeden květnový týden věnuje i letos Obchodní centrum DBK Budějovická neziskovým organizacím z Prahy 4 a blízkého okolí. Od 13. do 16. května bude v prvním patře DBK probíhat akce nazvaná Dny neziskovek aneb Malý dárek, velké srdce.

Cestou necestou. Běh 13 km Prahou 13

Dnes v 11:14

Běh se koná v neděli 12. května odpoledne závod se koná v Centrálním parku Stodůlky a v Přírodním parku Prokopské údolí. Trasy vedou po zpevněných i nezpevněných cestách, po loukách a pěšinách, asfaltové silnici – prostě cestou necestou.

Pražský hrad se letos zapojí do Open House Praha

Dnes v 10:06

Do jubilejního 10. ročníku festivalu architektury Open House Praha se poprvé zapojí i Pražský hrad. Návštěvníci se budou moci podívat do veřejnosti běžně nepřístupné bývalé Prezidentské rezidence a Nové oranžerie od architektky Evy Jiřičné v Královské zahradě.

Dyzajn market Máj 2024

Dnes v 09:30

Dyzajn market Máj se koná 18. a 19. května na Výstavišti v Holešovicích, oba dny od 10 do 18 hodin. Vstup je zdarma a bez bariér.

Haiku na Petřinách s Bělou Janoštíkovou

Včera ve 13:13

V úterý 14. května proběhne od 17 hodin v klubovně nově otevřené pobočky městské knihovny na Petřinách workshop zaměřený na tvorbu haiku. Haiku, poezie v japonském stylu, pomáhá udržovat v kondici paměť i slovní zásobu, kultivuje jazyk, pomáhá proti stresu.

Vyshyvanka Day v areálu Holešovické tržnice

Včera v 11:23

Jídlo vytváří prostor pro dialog a porozumění mezi lidmi a v kontextu česko-ukrajinského přátelství má to vše o to větší význam. Společné stolování při ochutnávání tradičních jídel a nápojů umožňuje lidem ze dvou různých kultur propojit se a budovat mosty...

Hokej, fotbal i olympiáda: Žluté lázně startují sportovní super léto

Včera v 09:56

V areálu Žluté lázně v Podolí začíná sportovní super léto. Na břeh Vltavy mohou přijít fanoušci Mistrovství světa v hokeji, Mistrovství Evropy ve fotbale i olympiády sledovat vybraná sportovní klání. Těšit se mohou ve vybrané dny na doprovodný program a soutěže. Návštěvníci také mohou využít...

Růžový máj na Rašínově nábřeží

Včera v 09:05

Festival růžových vín se koná v sobotu 18. května v Praze 2 na Rašínově nábřeží.

Setkání se spolky Prahy 1

Včera v 08:46

Setkání se spolky Prahy 1 proběhne v úterý 14. května od 18 hodin ve Společenském středisku VIA.

Praha 14: Čiperkafest v parku U Čeňku

6. května 2024 v 15:39 | Aktualizováno 30. listopadu -0001, 00:00

Rodinný festival v parku U Čeňku v Praze 14. Pobaví se děti, teenageři, rodiče, babičky i dědové. Akce se koná v neděli 19. května od 10 do 18 hodin.

Den bez bariér Prahy 14

6. května 2024 v 15:33

Den bez bariér Prahy 14 je akce, která chce bořit bariéry, předsudky a současně podporovat vzájemné porozumění a laskavost mezi lidmi. Setkání se koná ve čtvrtek 16. května od 14 do 18 hodin na náměstí Hloubětín.

Den dětí se Středisky volného času a IZS.

6. května 2024 ve 13:56

Oslava svátku dětí se Středisky volného času a IZS. Těšit se můžete na ukázky volnočasových aktivit, výtvarné a tvořivé dílny, sportovní a freestylovou zónu, divadelní představení, prezentaci IZS, letní kino a mnoho dalšího.

Časopis Pětka přechází na novou distribuci

6. května 2024 ve 13:39

Praha 5 připravila zásadní změnu distribuce svého radničního časopisu. Dosavadní roznos do schránek domácností skončil, počínaje květnovým vydáním už Pětku najdete v síti výdejních míst. Těch je nyní 140 a jsou rozprostřena po celé městské části. Časopis si v nich mohou vyzvedávat občané, kteří...

Psí den na Lužinách pobaví a pomůže

6. května 2024 v 10:08

V sobotu 18. května se v Centrálním parku na Lužinách bude konat již 8. ročník Psího dne. Nebudou chybět soutěže, z nichž nejnapínavější bude bezpochyby skok do výšky. Hlavním cílem celé akce je nejen návštěvníky pobavit, ale především pomoci pejskům z útulků. Ty budou na akci nabízet pejsky...

Další články
Nahoru