Hlavní obsah

Odvažte se hudbou a dorazte na unikátní jazzový večer. Poslechnout si můžete Ondřeje Pivce - držitele Grammy, nebo Dana Bártu

Foto: Adam & Costey Studio

Foto: Adam & Costey Studio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umělecký prostor Artium na pražské Bořislavce ožije třemi unikátními jazzovými večery v rámci koncertní řady nazvané „Odvažte se za hudbou“. Tato série koncertů není pouze o hudbě, ale propojuje umění různých žánrů a nabízí neopakovatelné zážitky pro širokou veřejnost.

Článek

Máte náladu na ojedinělý večer plný jazzu a umění? Pokud ano, máme pro vás jedinečný tip – sérii tří koncertů s názvem Odvažte se za hudbou.

První večer, který se uskuteční 20. března od 19 hodin, přivítá držitele Grammy Ondřeje Pivce, který s Organic Trio představí své mistrovství na nestandardních nástrojích, konkrétně na Hammondových varhanách. Pivec, známý svými zkušenostmi ze spolupráce s americkým zpěvákem Gregorym Porterem, slibuje nezapomenutelný hudební zážitek.

Následující večery pak budou patřit dalším významným osobnostem české hudební scény. 24. dubna se na pódium Artia postaví Dan Bárta, který svým unikátním hlasem a širokým repertoárem okouzlí publikum. Posledním koncertem v této řadě bude 29. května vystoupení legendárního Laca Décziho se svým kvartetem, které slibuje hudební virtuozitu a temperamentní performance.

Tři umělci spojují nejen svou hudební odvahu a talent, ale také podporují dobrou věc. Výtěžek z koncertů poputuje na podporu mladých hudebních talentů v rámci projektu Piana do škol Nadace Karel Komárek Family Foundation.

Vstupenky na koncerty v uměleckém prostoru Artium jsou k dispozici na portále GoOut.

Související témata:

Načítám