Lucii Vondráčkové se v roce 2019 zbortil ze dne na den celý život. Dvojnásobná maminka v té době žila spokojeným rodinným životem v Kanadě, kam se odstěhovala za svým manželem Tomášem Plekancem.

S hokejistou Montreal Canadiens se hvězda seznámila v červnu roku 2010 na akci Jágr Teamu a vzali se v roce 2011 v pražském Trojském zámečku.

Ačkoliv vztah navenek působil idylicky, hokejista v něm nebyl šťastný a proto se rozhodl manželství ukončit, což bylo pro Vondráčkovou obrovským zklamáním.

Rozchod navíc neproběhl zrovna v přátelském duchu. Plekanec se totiž rozhodl vrátit do rodné země, s čímž Vondráčková nesouhlasila.

Lucie si přála vychovávat svoje děti právě v Kanadě, tím by ale zamezila styku dětí s otcem, který se mezitím přestěhoval do Čech.

Nakonec dal soud zpěvačce ultimátum a ona se musela i s dětmi z Montrealu odstěhovat.

Až teď vidím, jak bylo všechno promyšlené a připravené

Vondráčková v té době tvrdila, že za rozpad manželství může hlavně Plekanec a že ona o ničem nevěděla, s tím ale sportovec nesouhlasil.

„Mám husí kůži, když si vzpomenu, co se dělo poslední dva roky. Nebo když si přečtu textovky, které jsme si napsali. Ne že bychom si nadávali, nebo si psali něco ošklivého. Ale až teď vidím, jak bylo všechno promyšlené a připravené. A já to celou dobu nevěděl. Husí kůži nemám z toho, že nám to přestalo fungovat. To se stane mnoha lidem i s malými dětmi. Ale právě z toho, jak to celé proběhlo,“ nechal se slyšet hokejista v rozhovoru pro iDnes.cz.

Plekanec tvrdil, že jeho manželka rozchod dlouho chystala a nebyla zaskočená, jak tvrdila v médiích a dokonce si už dopředu najala právničku v Montrealu.

„Mladší Adam je ve školce, starší Matyáš se teprve učí psát. Probíral jsem to i s odborníky a podle nich není změna prostředí pro tak malé děti rozhodující. Naopak čím dřív přijedou, bude to pro ně jednodušší. Nejedou do neznáma, žily tu v našem bytě, mají tu babičky. Česko znají. Stresující je pro ně spíš to, že nevidí tátu. Navíc Lucka celý život říkala, že je v Kanadě jen na návštěvě, a doma jsme si kolikrát bavili o tom, že děti budou tam, kde budu hrát hokej. Tak jsem tady a čekám, jestli to tak bude. Zatím mám zprávy, že se najednou rozhodla žít v Kanadě,“ nebral si tehdy manžel Vondráčkové servítky a upozornil také na to, že se zpěvačka za každou cenu chce rozvádět v cizině, nejspíš kvůli získání vyššího rozvodového vypořádání.

Nakonec se i přes ostrou mediální válku manželé dohodli a Tomáše Plekanec našel štěstí po boku tenistky Lucie Šafářové, se kterou se oženil a má s ní dvě děti.

To Lucie Vondráčková si na štěstí musela několik let počkat, vypadá to ale, že také našla toho pravého. Umělkyně již přes rok randí s o mnoho let mladším zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou a oba jsou po uši zamilovaní.

Na narozeniny zpěvačky sdílel Polívka romantické video, na kterém svou milovanou líbá a objímá a k tomu připsal anglicky vzkaz: „Všechno nejlepší, miluji tě.“ Nezbývá než dvojici popřát mnoho štěstí a lásky i do budoucích let.

Související články