Andělská poselství na středu: Lvi, lépe formulujte své komplimenty, Býci, nestyďte se za své zájmy

Andělská poselství na středu: Lvi, lépe formulujte své komplimenty, Býci, nestyďte se za své zájmy
Kdo z nás ještě nikdy nezkazil ostatním náladu jen proto, že byl smutný? Patrně jsme se tohoto činu dopustili my všichni. Dobré zprávy jsou hned dvě. Nejste jediní a vždy existuje cesta, jak se změnit. Zazdíte-li ji, naskytne se další. Čeká se jen na vás, až se rozhodnete začít žít lepší život.

Co nám vlastně andělé radí nyní? To, že není třeba se proklínat, selžeme-li v našem cíli lidem pomáhat a neškodit jim. Těchto šancí máme habaděj. Měli bychom se však zároveň snažit, aby náš další pokus neskončil dalším neúspěchem. Příliš mnoho šancí může způsobit, že se přestaneme snažit. Přitom každá promarněná šance končí naším zklamáním, proto bychom měli konat dobro a nemyslet tolik pouze na sebe. Přečtěte si další andělské rady pro dnešní den v podobě poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Více vnímejte, co vám lidé říkají. Sdělují vám to, co si o vás doopravdy myslejí. Ačkoli vás příliš nezajímá, jaký názor na vás ostatní mají, do budoucna se hodně vyplatí naslouchat. Pomůže vám to najít vaše největší chyby a zbavit se jich, než na ně přijdete sami za pár let.

Andělská rada: Je dobré s ostatními sdílet vaše vlastní pocity. Naučte se nebýt tak citliví vůči kritice. Udělejte vše pro to, aby se kritika ostatních lidí stala vaším největším rádcem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Rádi byste dělali něco, za co se momentálně stydíte i mluvit. Najděte si přátele, kteří by rádi dělali totéž, a pravidelně se s nimi scházejte. Nikomu opravdu není nic do toho, jak trávíte svůj volný čas. Můžete se cítit ztřeštěně, ale dobrá zpráva je, že na rozdíl od jiných lidí si užíváte života naplno.

Andělská rada: Vždy se najdou lidé, kteří se k vašim rozhodnutím budou stavět negativně. Tyto lidi vypouštějte. Máte své hodnoty, které vám umožňují být s lidmi, kteří vás soudit nebudou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Všechno musíte mít okamžitě a to není dobrý způsob života. Chcete-li se mít dobře, musíte si to napřed zasloužit. Než odevzdáte práci, ujistěte se, že je bez chyb. Než se setkáte s přáteli, ujistěte se, že dnes mají náladu. To platí pro všechny situace ve vašem dnešním dni.

Andělská rada: Hlavně v oblasti vztahů postupujte velmi opatrně, všechno má svůj čas. Vaše netrpělivost se může jevit vtíravě a lidé se zaleknou, budete-li tlačit na jejich rozhodnutí.

Učte se být trpělivý, chtít všechno hned není vždy dobrá cesta
Učte se být trpělivý, chtít všechno hned není vždy dobrá cesta | Zdroj: Elnur_ / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Jste schopni vidět všechny souvislosti, jste-li ochotni investovat svůj čas do přemýšlení. Na druhou stranu kritika a sebekritika vám znemožňují přemýšlet v takovém měřítku. Odstraňte je, abyste znovu získali svůj věrný smysl pro detail. Přemýšlíte-li negativně, udělejte něco, co zlepší vaši náladu.

Andělská rada: Vaše vztahy budou tak dobré, jak dobrá bude vaše nálada. Přílišná zaujatost je ničí, proto, než si uděláte ucelený obrázek, zjišťujte si fakta, nic si nedomýšlejte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Sladkými slovy upoutáte pozornost ostatních, ne však přeslazenými. Své komplimenty formulujte lépe a než je vyslovíte, řekněte si je v duchu. Kdyby tato slova někdo řekl vám, znělo by vám to upřímně či byste měli pocit, že si někdo snaží získat vaší důvěru násilím?

Andělská rada: Upozorněte ostatní, v čem vynikáte. Využijte svou kreativitu, abyste přesvědčili ostatní, že zrovna vy jste skvělý vůdce, který myslí na dobro všech, ne jen své vlastní.

Panna (23. srpna – 22. září)

V posledních dnech jste se spíše bavili, nyní nastal čas začít brát své povinnosti opět vážně. Snažte se být ti nejlepší z nejlepších. Odměna bude sladká. Budete-li se angažovat do pomoci s povinnostmi někoho jiného, možná drobný peníz, který obdržíte, vás inspiruje k trávení více času pomocí druhým.

Andělská rada: Nemáte-li komu pomoci, nesoustředíte se na své okolí dostatečně. Můžete stydlivým jedincům pomoci svou nabídkou. Nestyďte se nabídnout pomoc, víte-li, že je zapotřebí.

Váhy (23. září – 23. října)

Zdvořilost je jistě krásná vlastnost a vy v ní vynikáte. Nemůžete však čekat, že všichni jedinci se budou chovat stejně mile jako vy. Dnes se vám může zdát nemožné být zdvořilí a zároveň se mít dobře. Být k ostatním hrubí kvůli pár lidem, kteří nedokážou ocenit vaši pravou osobnost, je ale špatné rozhodnutí.

Andělská rada: Možná se cítíte nervózně, když nevíte, jak se jiní lidé zachovají, když jim nabídnete pomocnou ruku. Nepolevujte ve svém úsilí, to, co děláte, má velký smysl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš odmítavý postoj vás jistě ušetřil mnoha problémů, ale také vám jich hodně přidělal. Jak tedy mít méně problémů? Je to jednoduché, stačí vnímat, jak vaše chování ovlivňuje průběh situace, a poté vědět, kdy se stavět ke všemu odmítavě a kdy připustit, že byste měli změnit názor.

Andělská rada: Více mluvte s lidmi, hlavně o tom, jak vzali váš výstup. Promluvte si se všemi zúčastněnými, nejen s těmi, které vaše chování inspirovalo, aby se za sebe více postavili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Sebedůvěra vám pomohla, když se vám hroutil celý svět, a nyní na ni nedáte dopustit. Dá se říci, že určitým způsobem jste na ní závislí. Nyní nastal čas oprostit se z tohoto sevření. Dosahujete-li svých cílů, je dobré si věřit, ale hádáte-li se s někým, sebedůvěra vás činí slepými k pravdě.

Andělská rada: Stanovte si své vlastní hranice a snažte se, abyste je již nepřekračovali nehledě na to, jak hodně vaše ego volá po uznání. Je-li s někým těžké pořízení, raději vyjednávejte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Spokojenost je ne vždy spokojený stav mysli. Je to pocit vítězství, když někoho zlomíte, aby se vám přestal vzpírat a začal jednat podle vašeho očekávání. Jste ale doopravdy šťastní, když někoho nutíte, aby jednal proti své vůli? Dejte lidem jistou volnost a zjistíte, že takto se vám to líbí více.

Andělská rada: Víte-li, že jste v právu, protože jste na spokojenosti druhých hodně pracovali, možná to dotyčný neocení, protože neví, co všechno jste do něj investovali. V klidu a soukromí mu to srozumitelně vysvětlete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte-li hodně práce, můžete požádat o pomoc. Někdy ale plně postačí smysluplný rozhovor s člověkem, kterého máte v oblibě, abyste znovu měli chuť do práce. Zjistěte, zda dnes nenastal tento případ. Popovídejte si o zvířátkách, zájmech či dobrých zprávách, a při práci zapomenete na čas.

Andělská rada: Chcete-li si povídat výhradně o práci, například se spolupracovníkem, držte se jen pozitivních věcí, například co vás na této práci baví a v čem je lepší než vaše minulé zaměstnání.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše přecitlivělost vás rychle může zahnat do kouta. Jakmile nevíte, co máte udělat, začínáte jednat iracionálně. Přitom stačí poznat, kdy se blížíte k onomu metaforickému koutu, a učinit krok do strany. To znamená udělat něco nepředvídatelného a přitom skvěle vyřešit vaši mizernou situaci.

Andělská rada: Poznejte, kdy se blíží záchvat přecitlivělosti, a myslete jen na to dobré. S každým člověkem, s nímž se vídáte delší dobu, máte nějaké hezké vzpomínky. Vytáhněte je a společně se zasmějte.

Zdroj článku:
  • Autorský text