Furiosa se v novém traileru nelítostně mstí! Návrat do světa Šíleného Maxe nepřestává udivovat

Zdroj: Warner Bros.

Společnost Warner Bros. a režisér George Miller už v květnu uvedou do kin prequel Šíleného Maxe, jehož hlavní hrdinkou se stane mladá Furiosa. Nasát atmosféru starého dobrého postapokalyptického světa můžeme v novém traileru, který nešetří Millerovými trademarky, nádhernými záběry a adrenalinovou akcí.

Když svět padl, je mladá Furiosa (Anya Taylor-Joy) ze Zeleného místa a kmene Mnoha matek unesena hordou motorkářů vedenou válečníkem Dementusem (Chris Hemsworth). Při tažení Pustinou narazí na Citadelu, které velí Immortan Joe. Mezi oběma vůdci to rozpoutá válku, zatímco Furiosa musí překonat mnoho nástrah, aby našla cestu domů.

Čtěte také: Seriál ze světa Star Wars prozkoumá vzestup temnoty! Trailer láká na hvězdy Matrixu a Hry na oliheň

George Miller se po letech odkladů rozhodl divákům ukázat příběh mladé Furiosy, kterou v předchozím díle ztvárnila Charlize Theron. Film je tedy prequelem k filmu Šílený Max: Zběsilá cesta a roli Furiosy v něm převzala Anya Taylor-Joy.

Něco tak zábavného, drzého a brutálního tu před Šíleným Maxem a zběsilou jízdou dlouho nebylo. Film z roku 2015 je svižnou černohumornou jízdou, která dovršuje vývoj toho, co jsme viděli v prvních třech filmech – rozpad starého světa a vznik nového, proměnu hlavního hrdiny a vrcholení jeho šílenství, které odráží eskalaci chaosu a zvrácenosti fikčního světa.

Furiosa: Sága Šíleného Maxepremiéru v kinech 23. května.

Zdroj: Warner Bros.