Barber hvězd Laky Royal: Největší dýško? 50 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Barber hvězd Laky Royal: Největší dýško? 50 tisíc!

Barber slavných Laky Royal
Barber slavných Laky Royal (Velo)

Úspěšný barber, podnikatel, influencer a brzy možná také moderátor Laky Royal zažívá hektické období. Luxusní péči v jeho vyhlášeném barbershopu si už dopřála nejedna hvězda českého veřejného života. Nyní se Laky rozhodl otevřít úplně nový kreativní prostor v pražských Holešovicích, kde plánuje mnohem víc, než jen dávat dokonalou fazonu Jaromíru Jágrovi nebo Radkovi Kašpárkovi!

„Salóny mám aktuálně v pražských Kobylisích a Suchdole, chystáme ale něco velkého. Podepsali jsme smlouvu s velkým prostorem v Holešovicích. Nebude to jen barbershop, chystá se i tetovací salon, bistro nebo také podcastové studio,“ představil Laky Royal své nejbližší plány do budoucna na jedné ze zastávek VELO Weirdly Wonderful Tour, kam zavítal i s raperem Maniakem.

Rozjet vlastní podcastový pořad, ve kterém by své slavné zákazníky vyzpovídal i mimo holičské křeslo, zní jako odvážená výzva, které se Laky ale nebojí. „Mám skvělé a zajímavé zákazníky. Rozebírám je na křesle, chci je rozebrat i u stolu s mikrofonem a ptát se jich na to, na co se jich nikdo neptá,“ popsal odhodlaně.

O hvězdné klienty Laky stále nouzi nemá. „Například pan Kašpárek mi napsal sám, doporučila mě jeho manželka. Přiznávám ale, že prvně jsem ho kontaktoval já. Asi před třemi lety jsem mu poslal zprávu, aby přišel ke mně na návštěvu, jelikož sestřih, který tehdy měl v pořadu Masterchef, byl hrozný. Na to mi ale neodepsal,“ zavzpomínal s úsměvem.

S VIP zákazníky přichází občas i více než velkorysé spropitné. „Dostal jsem dýško i 50 tisíc. Bylo to v období Vánoc, kdy jsem zákazníkům rozdával dárkové vouchery. Jednomu klientovi jsem daroval voucher a na oplátku jsem dostal obálku, kde na mě čekala tahle odměna,” dodal.

Kdo se stane prvním hostem Lakyho nového podcastu a zda se z veleúspěšného barbera stane stejně úspěšný entertainer? Necháme se překvapit!

Video se připravuje ...



Autor:  mac

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.