Stolní tenistky Ostrova míří do Play off

Havlíčkobrodské stolní tenistky zvítězily v základní části extraligy a získaly tak výhody pro play off. V čtvrtfinále čeká na tým souboj s Řeznovicemi, které se zlepšily v závěru soutěže.

uniweb weby

Havlíčkobrodské stolní tenistky dosáhly významného úspěchu, když vyhrály základní část extraligy. Tento triumf v soutěži jim přináší několik výhod, jak pro jejich formu, tak pro psychiku před nadcházejícími závěrečnými boji.

Stolní tenistky HB Ostrov i jejich trenér Bohumil Vožický se shodují, že vítězství v základní části je pro tým velmi přínosné. Linda Záděrová, jedna z hráček havlíčkobrodského týmu, prozrazuje: „Jít do play off z pozice prvního místa je podle mě skvělé i pro naši psychiku.“ Trenér Vožický zdůrazňuje, že postavení vítěze základní části přinese týmu dodatečnou příležitost: „Tady se to hraje na dva vítězné, takže je dobré mít možnost hrát dvakrát doma, kdyby to bylo 1:1.“

Ve čtvrtfinále play off čeká na havlíčkobrodské stolní tenistky tým Řeznovic, který se v prvních osmi kolech soutěže nepodařilo zvítězit ani jednou. To se však dramaticky změnilo v závěru základní části, kdy začaly Řeznovice dosahovat jednoho vítězství za druhým. Trenér Vožický si je vědom náročnosti tohoto soupeře a přiznává, že i s všemi posilami budou Řeznovice silným a těžko překonatelným soupeřem.

Přesný termín čtvrtfinále zatím není stanoven, avšak havlíčkobrodské stolní tenistky jsou odhodlané pokračovat v úspěšné sezoně a těšit své fanoušky dalšími výkony. Účast v play off z pozice vítězů základní části jim navíc přinese příjemné výhody pro boje o extraligové tituly. Havlíčkobrodská komunita tak může očekávat další vzrušující zápasy a možná i oslavu dalších úspěchů svých stolních tenistek.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy