Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, žijte svůj život naplno, Kozorozi, nedržte se tak zpátky

Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, žijte svůj život naplno, Kozorozi, nedržte se tak zpátky
Člověk je bytost, která se potřebuje socializovat. Potřebujeme přátele, kteří nás podrží, když se náš život zhorší. Proč se tedy k jiným lidem chováme, jako by to byli nejhorší nepřátelé, přestože nám nic špatného neudělali? Andělé znají odpověď na tuto otázku.

Máme v sobě zakořeněnou nedůvěru v další lidi. To ale neznamená, že bychom ji (většinou) potřebovali. Kmeny jednotlivých pralidí se nijak nemusely, kradly si potravu a napadaly se kvůli území. Dnes to již řešit nemusíme. Nyní nám v krvi koluje touha pomáhat ostatním. Neboť potřebujeme pekaře, aby nám upekl pečivo. Kdo je onen pekař? To ví jen málo lidí. Může to být člověk, kterého potkáváme denně a není nám sympatický. A přesto nás krmí, dává nám to, co potřebujeme. Naučme se proto více si vážit ostatních lidí. Také si přečtěte poselství na čtvrteční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Možná nejste tak štědří, jak si myslíte. Rozhazujete peníze proto, abyste někomu pomohli, nebo aby si ostatní lidé všimli, že vám nevadí pomoci druhým? Neměli byste pomáhat lidem jen proto, abyste se stali zajímavějšími. Vytvořte si lepší motivaci, která vám zajistí větší radost z dobrého skutku.

Andělská rada: Zároveň se ujistěte, že své peníze neinvestujete tam, kde je to naprosto zbytečné. Například platíte-li něco lidem jen proto, aby se váš vztah zlepšil, ale žádnou změnu nevidíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Poskytujte zpětnou vazbu každému, který ji podle vás potřebuje. Také ji žádejte od všech ostatních, rozhodnete-li se něco udělat vy sami. Poučte se, jaké mezery váš plán má, ne všechno dokážete vyladit vy sami. Na druhou stranu nenechte ostatní, aby váš plán zcela překopali.

Andělská rada: Prezentujte svůj úmysl plni pevné vůle. Jakmile ostatní lidé uvidí vaše odhodlání, ale také přístupnost ke změně chybných částí, rádi se k vám připojí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Více naslouchejte lidem. Říkají vám toho o sobě tolik, vy však většinu informací do dalšího dne vypustíte. Přitom není nic lepšího než vidět příjemný šok v jejich obličejích, když je překvapíte něčím, co si přáli a zmínili se vám o tom před několika měsíci.

Andělská rada: Přispějte k rovnováze ve vašich vztazích. To, co vám ostatní dají, byste jim měli věnovat zpátky. Jiná situace je v toxických vztazích, v těchto nemá žádný smysl přebývat.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé jsou vaši spojenci, nikoli nepřátelé. Na to nezapomínejte, vaše rivalita poroste a zejména v práci můžete svým činem způsobit nemalé potíže. Máte-li s někým problém, vyřešte ho v soukromí. Budete-li v sobě dusit emoce, časem se začnete léčit na všech lidech, kteří s vámi nemají nic společného.

Andělská rada: Pokrok bude zcela zničen, vyberete-li si pro svůj výlev celou skupinu spolupracovníků či lidí, na kterých vám záleží. Netahejte pracovní problémy do rodinného života.

Dávejte pozor v práci, svým činem můžete způsobit nemalé potíže
Dávejte pozor v práci, svým činem můžete způsobit nemalé potíže | Zdroj: TarasMalyarevich / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Být oblíbení není to samé jako být respektovaní. Přišel čas rozhodnout se, co je pro vás důležitější. Oblíbenost vám ještě nezaručuje, že ostatní budou následovat vaše rozhodnutí. Budou vás mít jen na pobavení. Chcete-li ostatní skutečně vést, vybudujte si velký respekt.

Andělská rada: Lidé jsou pro vás jistou formou odpočinku, která, když ji přeháníte, vás zastaví v plnění vašich cílů. Nedovolte, aby vám bránili ve slibném úspěchu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nenechte úzkost ze vzniklé situace, aby zatemnila vaši mysl. Popřemýšlíte-li nad každým svým rozhodnutím opravdu důkladně, vše se vám podaří. Pokud se však budete uklidňovat sladkostmi či jinými rychlými způsoby, v hloubi duše budete velmi nešťastní. Uklidňujte se pomalu, ale efektivně.

Andělská rada: Cukr či kofein nakonec vaše stavy pouze zhorší. Zkuste si zacvičit či dojít k závěru, že nic neskončí tak špatně, jak si vaše mysl nyní vymýšlí.

Váhy (23. září – 23. října)

Určité pocity skrýváte nejen před ostatními lidmi, ale rovněž sami před sebou. Neměli byste předstírat, že neexistují, a spíše byste je měli řešit. S největší pravděpodobností pramení z toho, že vás zradil vám velmi blízký přítel. Ostatní lidé ale za to, co se vám stalo, nemohou.

Andělská rada: Nedovolte závisti či žárlivosti, aby z vás udělaly nepřejícího člověka. Najděte někoho, s kým si budete moci otevřeně promluvit, co vás trápí a co vám v životě chybí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste velmi nedůvěřiví, co se týče cizích lidí. Jakmile si však získají vaši důvěru, znatelně se to zlepší. Nicméně dnes doporučujeme větší obezřetnost. Sdílení emocí bude postrádat smysl, lidé, kterým důvěřujete nejvíce, budou myslet sami na sebe a budou do jisté míry ignorovat vaše sdělení.

Andělská rada: Když mluvíte, chcete být slyšeni. Jste zvyklí, že vám lidé naslouchají a dokážou se do vás vcítit. Dnes by mohlo dojít k velkému zklamání. To ještě neznamená, že vás tito jedinci nemají rádi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Uvolnění napětí pomocí nevinných vtípků, to je váš způsob hraní hry jménem život. Na tomto stylu komunikace není nic špatného, dokud se rozhovor nezmění v dialog, během něhož nevíte, kdy přestat. Buďte trochu ohleduplnější, také ostatní lidé vám mají co říci.

Andělská rada: Budete-li upozorněni, že zde nejste sami, není třeba použít jízlivost, abyste z boje vyšli jako vítěz. Nevyjdete. Naopak můžete proti sobě poštvat velké množství vašich spojenců.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Buďte více připraveni ukázat, co ve vás je, a to zejména v oblasti myšlenkových pochodů. Ochuzujete své posluchače o spoustu zajímavých i důležitých detailů. Budete-li se držet příliš zpátky, můžete přijít o některé lidi, kteří vám nyní jsou ochotni naslouchat.

Andělská rada: Nezaměřujte se tolik na to, co v této době letí. Nebojte se udat trend. Buď se vašeho nápadu někdo chytí nebo budete originální, což je vlastnost, kterou na vás všichni obdivují.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Některá témata nejsou příliš vhodná ke konverzaci. Místo bavení se o ničem se zaměřte na problémy, které nyní trápí lidi ve vašem okolí. Pomluvy uzavřete do své mysli a nedovolte jim spatřit světlo světa. Povídejte si s přáteli o tom, jak byste zlepšili svět, kdybyste mohli.

Andělská rada: Buďte přímí, jděte rovnou k věci. Lidé se rádi dozvědí užitečné novinky, ve kterých mohou nalézt inspiraci. Zároveň mluvte o něčem, co opravdu dokážete ovlivnit.

Ryby (19. února – 20. března)

Vytyčte si dostatek času, abyste popřemýšleli nad událostmi minulých dnů. Plně se nalaďte na svůj instinkt, než se uchýlíte k tvorbě závěrů. Díky tomu získáte skvělé nápady, které můžete upotřebit, až se budete chtít zbavit svých návyků, které vy sami považujete za nejotravnější.

Andělská rada: Svůj život byste měli žít naplno, nicméně prožít život plný akce a fyzického vyčerpání není nic příjemného. V určitém bodě budete potřebovat odpočívat, učiňte to dnes.

Zdroj článku:
  • Autorský text