6 dovedností pro zvládání nálady

Knihu vydalo nakladatelství Portál, dva čtenáři Helpnetu ji dostanou zdarma. Ostatní mohou využít slevy 20 % na všechny tituly, kterou Portál nabízí ve dnech 21. až 24. března u příležitosti Světového dne poezie. 

Trápí vás propady nálad, automatické negativní myšlenky a obavy vám přerůstají přes hlavu? Těžko hledáte způsoby, jak relaxovat a uvolnit se? Tento svižný průvodce vám pomůže osvojit si šestici dovedností, které vám pomohou naladit se na tu správnou náladu a vylepšit si ji.

Autoři vycházejí z technik kognitivně-behaviorální terapie a nabízejí krátké aktivity, jimiž můžete trénovat svou psychickou odolnost a které vám pomohou vystoupit ze začarovaného kruhu nepříjemných myšlenek a sebepodceňování. Zjistíte, jak to, co si myslíte, ovlivňuje vaši náladu, a jak změna vašeho myšlení doslova změní i váš život.

Matthew McKay Ph.D. je profesorem na Wrightově institutu v Berkeley v Kalifornii. Je autorem mnoha knih. Specializuje se kognitivně-behaviorální terapii depresí a úzkostí.
Martha Davis Ph.D. působila jako psycholožka na psychiatrickém oddělení Kaiserova stálého lékařského centra v kalifornské Santa Claře. Bezmála třicet let zde poskytovala individuální, párovou i skupinovou psychoterapii. Je spoluautorkou několika knih.
Patrick Fanning je žurnalista specializující se na oblast duševního zdraví. Je autorem a spoluautorem 12 knih.

Více informací o knize je na stránkách Portálu.  Zdarma ji získají dva čtenáři, kteří pošlou na adresu info@helpnet.cz mail se svou poštovní adresou a do předmětu uvedou Výhra 160. Vyhrají ti dva, jejichž mail dorazí jako 6. a 16. v pořadí.

Knihu Jak zvládnout organizaci času z minulého kola dostanou Hana Kubíková z Liberce a Lenka Brožková z Hostivic.

Klíčová slova: