Praha 4 zahájila workshopy pro rodiče na téma digitální wellbeing


Praha 4 zahájila workshopy pro rodiče na téma digitální wellbeing

Městská část Praha 4 zahájila preventivní workshopy pro rodiče, které mají pomoci jim i jejich dětem čelit nástrahám on-line světa a cítit se v internetu bezpečně. Rodiče žáků ze Základní školy Bítovská se v úterý 19. března zúčastnili workshopu na téma Digitální wellbeing. 

Nevíte, co se pod tímto termínem skrývá? Zjednodušeně řečeno, jde o digitální pohodu neboli zdravé používání technologií, tak aby nám pomáhaly a neškodily.

„Všichni chceme, aby naše děti rozvíjely svůj potenciál a žily plnohodnotný spokojený život. K tomu v moderní době neodmyslitelně patří i technologie. Ty jsou však dobrý sluha, ale zlý pán,“ vysvětlila cíl workshopů 1. místostarostka Irena Michalcová (ANO 2011).

Celým programem provedla rodiče ředitelka organizace Linkin Sphere Diana Burdová. Série dalších workshopů bude s podporou městské části Praha 4 pokračovat na dalších školách.

Praha 4 zahájila workshopy pro rodiče na téma digitální wellbeingPraha 4 zahájila workshopy pro rodiče na téma digitální wellbeingPraha 4 zahájila workshopy pro rodiče na téma digitální wellbeing


Zveřejněno: 21.03.2024 – Vít Drbal
Vytisknout