InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čekání je u konce! Jména nejlepších sportovců se dozvíme už dnes

VODŇANY - Je to tady! Dnes, ve čtvrtek 21. března, zazní v Městském kulturním středisku Vodňany (Zeyerovy Sady 963) jména nejlepších sportovců za rok 2023. Tradiční anketu pořádá za mediální podpory Týdeníku Strakonicko Okresní sdružení České unie sportu Strakonice ve spolupráci s městy Vodňany a Strakonice.

Nominovat své zástupce mohly tělovýchovné jednoty, oddíly, ale i sportovní veřejnost. O pořadí pak rozhodla odborná porota složená ze zkušených funkcionářů, legend, trenérů, osobností a sportovních novinářů.

Oceněno bude deset nejlepších jednotlivců (v mládeži i dospělých), tři nejlepší dospělé kolektivy, šest nejlepších mládežnických kolektivů (kategorie mini a do osmnácti let), handicapovaní sportovci, trenér roku, akce roku, osobnost roku, krajánek roku, vítěz internetového hlasování a čtenářské ankety našeho týdeníku Sportovec Sympaťák, dále jsou nachystány Cena starosty Města Vodňany a Cena ředitele Pivovaru 1649.

Program, jímž bude provázet oblíbený moderátor Radek Šilhan, také zpestří několik vystoupení.

Všichni sportovci, kteří budou oceněni, pozvánku na slavnostní vyhlášení obdrželi.

Výsledky ankety přineseme aktuálně na zpravodajském portálu www.jcted.cz a samozřejmě se vyhlášení budeme věnovat i v dalším vydání Týdeníku Strakonicko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace