Žena se dvěma vagínami má dva přítele. Každý má k dispozici jednu její vagínu. „Zachovávám férový přístup.“

Přidat na Seznam.cz

Žena jménem Annie Charlotte přinesla do světa příběh, který se nezapomíná snadno. Narozena s neobvyklou fyziologickou vlastností – dvěma vagínami, se její životní cesta vyvíjela stejně nezvykle jako její anatomie. Přestože tento fakt pro ni byl zpočátku překvapením, postupem času našla způsob, jak tento unikátní rys obrátit ve svůj prospěch.

Dvadvacetiletá Britka Annie Charlotte se poprvé setkala s realitou svého těla v šestnácti letech během rutinní gynekologické prohlídky. Tento moment ji zasáhl, avšak nezanechal na ní stín stigmatu. Naopak, Annie objevila způsob, jak svou odlišnost přijmout a dokonce z ní těžit ve svém osobním životě.

Jedním z nejvíce otevřených aspektů jejího života je, že má vztah se dvěma muži současně, přičemž každý z nich je „přiřazen“ k jedné z jejích vagín. Annie vysvětluje, že tento model vztahu je pro ni přirozený a oba její partneři tuto situaci respektují a přijímají. „Každému z nich patří část mě, a přitom si zachovávám férový přístup,“ uvedla Annie.

Annie se také otevřeně vyjádřila k výzvám, které její unikátní tělesná struktura přináší. Dvojitá menstruace, která není synchronizována, znamená, že Annie zažívá menstruační cyklus dvakrát častěji než většina žen. Přesto s tímto faktem vyrovnaně a otevřeně nakládá.

V období, kdy Annie hledala smysl a přijetí, se rozhodla pro nekonvenční cestu v osobním životě. Po rozchodu s dlouholetým partnerem se setkala s dvěma muži, kteří ji okouzlili. Přestože by pro mnohé mohla být volba mezi nimi náročná, Annie našla řešení, které jí umožnilo zůstat věrná sama sobě. „Nevidím v tom problém, dokud všechny strany cítí pohodlí a štěstí,“ tvrdí Annie.

Reakce veřejnosti na Anniein životní styl jsou smíšené, ale ona si udržuje pozitivní a otevřený postoj. Vědoma si potenciálních komplikací, které mohou z její situace vyplynout, je připravena jednat s ohledem na pocity a pohodu svých partnerů.

Zdroj: The Sun