Kde se dozvědět o novinách ze světa technologií?

Přidat na Seznam.cz

Zajímáte se o vědu, technologie a byznys? V tom případě by vaší pozornosti neměl uniknout nový online magazín wired.cz!

Technologický vývoj jde kupředu. To je samozřejmě dobře. Horší je, že často o tom, co se kolem nás děje, nemáme sebemenší páru. My však mnohdy plně nerozumíme ani technologiím, které dennodenně používáme. A do obrazu nás může dostat právě magazín Wired Czech Republic and Slovakia, který je lokální edicí prestižního technologického magazínu Wired zabývajícího se vlivem nových a rozvíjejících se technologií na společnost, ekonomiku a politiku. Ale nejenom těch.

O magazínu Wired

Wired Czech Republic and Slovakia má za cíl přinášet špičkovou technologickou žurnalistiku a odvážnou globální vizi českému a slovenskému trhu. Propojovat současnost s budoucností a nabízet svým čtenářům informace a myšlenky, které jim pomohou orientovat se ve světě, který se neustále a rychle mění. Magazín se zaměřuje na různé aspekty lidského bytí a jejich vzájemné vztahy, které ovlivňují technologie, jako jsou byznys, věda, zdraví, kultura a design.

Dostaňte se do obrazu

Není toho málo. Momentálně třeba to, jaká jsou nejčastější mýty o bateriích. Zda je vhodné nabíjet chytrý telefon přes noc a zda je vhodné telefon vypnout, aby si baterka odpočinula. V dalším článku se redaktor zaměřil na vodotěsnost telefonu ip 68. Také jste toto označení našli v manuálu svého telefonu a není vám plně jasné, co znamená? Přečtěte si tento článek a hned budete v obraze. Do té doby jeho vodotěsnost raději nezkoušejte.

Technologické novinky na jednom místě

Magazín ale nabízí spoustu dalších zajímavých článků, z nichž se dozvíte o tom, jak roboti bojují na Ukrajině, proč je na Googlu stále těžší najít to, co zrovna hledáte, proč se Applu rozpadnul sen o vlastním elektromobilu nebo třeba, že roboti možná získají svá práva. Je tam toho ale mnohem víc. Tak, příjemné čtení.