Výprodej Rieker na Robelshoes

robelshoes.cz
Komerční článek
|
21. 03. 2024
|
Milé dámy, slečny a dívky, také už se nemůžete dočkat prvních jarních dnů, až obujete své jarní botičky? Že žádné nemáte?

V tom případě se na chvíli zastavte a využijte Rieker výprodeje, který právě probíhá na internetovém e-shopu s obuví a dámskými doplňky Robelshoes.cz. A pokud boty na jaro už máte, ale milujete slevy, pořiďte si jakýkoli typ bot v rámci výprodeje obuvi a doplňkového zboží značky Rieker.

Jak to vlastně začalo...

Každá milovnice módy a módních doplňků by zcela jistě měla znát alespoň okrajově historii brandu, který obléká a nosí. Pojďme se podívat na to, jak to bylo se značkou Rieker a její historií.

Německé kořeny

Vše se začalo odehrávat v roce 1874 v jižním Německu ve městě Schwarzwald. Rodina Riekerových zde původně vyráběla výrobky pouze pro zámožné rodiny ze severní Itálie. Jelikož se ihned rozšířilo, že se jedná o vysoce kvalitní obuv, značka se prakticky okamžitě dostala do povědomí celé střední Evropy.

Vzhledem k tomu, že se Rieker od začátku orientuje na potřeby zákazníka a kvalitu každého produktu, tak za posledních třicet let zaznamenala nepřetržitý růst.  

cz_rieker_58944-00_124_9542.jpg


robelshoes.cz

Design, kvalita a funkčnost v jednom

Výrobky značky Rieker jsou unikátní v tom, že splňují hned několik důležitých parametrů v jednom, čímž zaručují, že splní požadavky a potřeby i těch nejnáročnějších z vás. V první řadě se jedná o kvalitu obuvi, která je dána nejen dlouholetou působností značky na trhu, ale samozřejmě i vysoce kvalitními materiály.

Nesmíme opomenout zmínit ani také stylový design, neboť výrobci sledují aktuální módní trendy a vy si tak můžete být jisté, že půjdete ruku v ruce se současnou módou.

V neposlední řadě podotkneme rovněž také funkčnost obuvi, která boty pozvedne na tu nejvyšší možnou úroveň. U každého produktu bylo využito speciálních konstrukcí a lehkých, elastických komponentů. To zaručuje nejen vysoký výkon obuvi, ale také neuvěřitelný komfort, díky kterému se budou vaše nohy cítit jako v bavlnce!

Už jste slyšely o technologii Antistress?

Víte, že obuv Rieker je oblíbená pro jedinečnou technologii Antistress? Tato technologie nabízí hned čtyři unikátní benefity, díky čemuž se stává o poznání lepší proti konkurenci. Jedná se o lehkost, kterou pocítíte již při prvním doteku, dále o maximální flexibilitu, účinné tlumení otřesů a také prostor, neboť konstrukce obuvi je navržena tak, že v místech, kde se noha v průběhu dne zvětšuje, zajistí větší prostor.

Nenechte si utéct Rieker výprodej

Dámy, nyní jsme si řekly vše, co potřebujete o značce Rieker vědět a věříme, že už se nemůžete dočkat, až si pořídíte své nové botičky. Na Robelshoes.cz je aktuálně Rieker výprodej v plném proudu a nezáleží na tom, zdali si chcete pořídit zimní boty na příští sezonu, či jarní boty a nebo snad novou kabelku či ruksak – seženete zde vše a ještě k tomu za ty nejlepší ceny. Tak na co ještě čekáte?

Autorka: Kristýna Vitoušová

Zdroje:

https://www.rieker.com/cz/

https://www.boty-rieker.cz/historie-rieker/

https://www.robelshoes.cz/damsky-sortiment-rieker/akce,z,d,45,0,f:g-2/

Související články