Andělská poselství na pátek: Váhy, lépe si ověřujte informace, Panny, vyrovnejte se s nevlídnou situací, která již nastala

Andělská poselství na pátek: Váhy, lépe si ověřujte informace, Panny, vyrovnejte se s nevlídnou situací, která již nastala
V pátek jsme hodně unavení. Toto vyčerpání nás nutí jednat impulzivněji než jiné dny. Andělé chápou, že se již těšíme na odpočinek a povinnosti, které nám ještě zbývají, nás doslova ničí. Měli bychom si však připomenout, jak toto chování nenávidíme na ostatních.

Milý člověk je ten, který se chová tak, jak vyžaduje od ostatních. Chceme-li být v očích jiných dokonalí, měli bychom se zaměřit na své výkyvy nálad. V dané chvíli si myslíme, že jako jediní máme pravdu. S odstupem času zjišťujeme, že jsme řekli něco, co se dá již stěží vzít zpět. Vynasnažme se, abychom se podobných chyb nedopouštěli. Přečtěte si své páteční andělské poselství a zjistěte, na jaké své chování byste si měli dávat větší pozor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Naštve-li vás něco, stáváte se pasivně agresivními. Může za to vaše zášť, kterou chováte a která ničí vaši dobrou náladu. Zároveň není dobré tvářit se, že se nic neděje, když uvnitř vás to konzumuje zaživa. Popovídejte si s někým o svých pocitech či se z nich vypište na kus papíru.

Andělská rada: Dejte lidem větší šanci říci svůj názor. Budete překvapeni, že oni se cítí podobně jako vy. Stačí být nesobečtí a řešení určitých problémů se přestane jevit tak nemožné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Peníze obvykle neřešíte, ale jakmile je řešit začnete, jste velmi podezřívaví, co se týče lidí kolem vás. Většinou to ale není jejich rozhodnutí, abyste bezhlavě nakupovali. V první řadě je potřeba si ujasnit, že jste to byli vy, kdo se zapříčinil o ztenčení vaší peněženky, nikdo jiný.

Andělská rada: Může dojít k mnoha nedorozuměním zejména v případě, že se rozhodnete platit večeři sobě i někomu dalšímu. Rozhodli jste se vy, proto z ničeho neobviňujte druhou osobu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Připadat si nedostatečně produktivně je čas od času normální. Zbystřit byste měli až v momentě, kdy se vám to děje příliš často. Je to tím, že vás práce nebaví, nebo se jen nadměrně kritizujete? Zamyslete se nad příčinou vašeho sníženého sebevědomí a náprava už půjde sama od sebe.

Andělská rada: Jednou z příčin by mohl být stres. Zamyslete se nad tím, zda vám pouze nechybí pozitivní energie či pochvala od autority. Poslech uklidňující hudby též může pomoci.

Rak (22. června – 22. července)

Nechcete-li ve svém životě vidět žádné další lidi a toužíte-li promalovat celý den, není na tom nic špatného. Je to dobrá příležitost dokázat si, co ve vás je. Vypněte si mobilní telefon, připravte si plátno a nechte svou kreativitu, aby malovala za vás. Umělecké dílo se vám povede a naplní vás pozitivní energií.

Andělská rada: Ne všechny vaše pocity jsou zcela oprávněné. Ale jak už to bývá, právě tyto emoce je nejtěžší nahradit těmi pozitivními. Proto udělejte vše pro to, abyste měli radost a tyto pocity vyhnali.

Pro raky máme dobrý tip na zábavu. Vemte malířské plátno a pusťte se do malování
Pro raky máme dobrý tip na zábavu. Vemte malířské plátno a pusťte se do malování | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Stavět svůj vlastní úspěch na neštěstí někoho jiného je opravdu špatný nápad. Vždy si několikrát rozmyslete, zda někomu svými činy neubližujete. Vyhraďte si na toto zjištění nějaký čas, ne všechny důsledky jsou viditelné na první pohled. Rozhodněte se jinak, pokud alespoň jeden člověk utrpí újmu.

Andělská rada: Nezahrávejte si s myslí jiných lidí. Každý člověk chce něčeho dosáhnout, ale úmyslně říci lež jen proto, abyste dostali určité výhody, to se započítává do špatné karmy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše budoucnost se vám nyní může zdát nejistá. Je to ale pouze tím, že ve vašem životě nedávno nastal zvrat, s nímž jste se dosud nevyrovnali. Nebo tím, že skrýváte sympatie, které k někomu chováte. Žít upřímnější život vám pomůže nehromadit v sobě obavy a strachy.

Andělská rada: Vše přijde v pravý čas. Jste-li nervózní kvůli tomu, že nevíte, jak co dopadne, nechte se překvapit. Zvědavost se většinou nevyplácí a kazí příjemný moment překvapení.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne všechna fakta, která znáte, se zakládají na pravdě. Než začnete rozumovat, ověřte si informace, které se rozhodnete vypustit. Máte totiž silnou šanci, že někdo bude mnohem lépe informovaný než vy, což skončí buď veřejnou ostudou či dlouho nekončící hádkou s chytrým člověkem.

Andělská rada: Informace se nestanou fakty jen na základě toho, že jim sami věříte. Také pozor na drby. Znáte jich hodně, moudré je však je nešířit, chcete-li vést spokojený život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pochopte své rozbouřené emoce, chtějí vám něco důležitého sdělit. Aby vás ostatní chválili, nežijete život tak, jak jste si původně naplánovali. Co kdybyste dnes svůj volný čas strávili jinak? Popřemýšlejte, co jste si celý život přáli vyzkoušet, a konečně se do toho pusťte.

Andělská rada: I ten nejlepší přítel na vás nebude mít čas neustále. Pokud potřebujete podržet či pouze radu, ale on nyní nemá čas, najděte si dočasnou náhradu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dnes vás lidé budou štvát tak, že budete mít chuť sbalit se a pár dní se neukázat. Vězte, že lidé nezneužívají vaše city, aby z vás dostali cennou informaci či vás k něčemu donutili. Obzvláště myslíte-li si to o člověku, ke kterému máte nejblíže, přehodnoťte svůj úhel pohledu.

Andělská rada: Lidé občas nezvolí správný způsob, aby z vás dostali to nejlepší pro vaše vlastní dobro. Nebo tímto způsobem mohou žádat o vaši plnou pozornost, které se jim nedostává.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dělit se o svou zpětnou vazbu je ne vždy nutné a ne vždy pomocné. Cítíte-li potřebu podělit se o svůj postřeh, připravte si projev dopředu. Napřed zmiňte pozitivní dopad rozhodnutí dané osoby, poté něco zkritizujte, poté opět chvalte snahu. Desetiminutový projev složený ze samé kritiky nemotivuje k nápravě chyb.

Andělská rada: Chybí-li motivace zlepšit se, nemůžete od lidí čekat, že se skutečně zlepší. Buďte pravý vůdce, ten dokáže ocenit snahu a všimne si i všeho pozitivního, co kdo kdy udělal.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zastavte své utrácení, které pokračuje již několik dní v kuse. Sepište si seznam, kolik jste toho utratili za sebe a kolik za ostatní, a následně tato čísla sečtěte. Líbí se vám? Pokud ne, pravděpodobně jste nyní odhalili skrytou příčinu svého stresu, kvůli kterému se vám nic nedaří.

Andělská rada: Nemusí se vám líbit, co zjistíte, ale je to důležité, abyste si uvědomili, že jste to poslední dobou hodně přeháněli. Nyní šetřete na narozeniny někoho z rodiny či na případné opravy domova.

Ryby (19. února – 20. března)

Nepřesvědčujte ostatní k ničemu, co si sami nepřejí. Dávají vám to najevo dostatečně. Opusťte sevření ega, osvoboďte se od něj a buďte vnímavější k tomu, co vám ostatní říkají. Především vaše rodina by si přála, abyste si byli rovnocenní. Respektujte svá vlastní pravidla i vy, ne jen ti ostatní.

Andělská rada: Jde-li o pocity náklonnosti, lidé jsou snadno zmanipulovatelní a vy to víte lépe než kdokoli jiný. Nenechte nutkání manipulovat, aby zničilo dobré rodinné vztahy.

Zdroj článku:
  • Autorský text