Gerhard Klügl – Aura chirurgie

Zážitky z terapií, úvahy autora, jeho vlastní cesta, souvislosti a práce, kterou s chirurgickými nástroji vykonává v auře svých klientů. Je to jedna z nejvíce fascinujících léčebných alternativních terapií, autor v Německu dokonce svou metodu vyučuje mezi fyzioterapeuty, zdravotními sestrami a reflexními terapeuty. Všechny tyto profese mají nejblíže k tomu vcítit se do člověka, do jeho psychosomatiky a tam, kde jeho nemoc vznikla, nebo kde září, začít tvořit zázraky. Uzdravení.

Nutno ale podotknout, že ne vždy se tak daří a metoda je jen většinově úspěšná s tím, že když člověk nezmění příčiny svého stavu ve vnějším světě, pak se nemoci mohou vracet. I to v knize vysvětluje.

Vše je dokresleno navíc i obrázky, fotografiemi z jeho práce, což jen přidá na autentičnosti a trošku to připomíná zlatou éru léčitelů na začátku devadesátých let.

Ale co v knize najdete sami pro sebe?

Kromě této fascinující atmosféry, rozhovorů a pocitu neustálé přítomnosti autora, který s vámi mluví, vysvětluje, vede vás do svého světa, tu najdete také mnoho k vlastnímu uvědomění.

Například ten destruktivní pocit viny. Autor ho vidí jako klíčový ke vzniku nemocí, vysvětluje, jak ničí energetický obal těla, oslabuje ho. Jak vůbec emoce mají vliv na naše vyzařování. Tělo je propojené s emocemi, a to nejen s těmi, které cítíme a žijeme nyní, ale i s těmi, které jsou spojeny s minulými životy, což se na některých příkladech z praxe také ukáže.

Kniha se stává s každou další stránkou více zajímavá a strhující. V České republice se snad zatím nikdo nezabývá tímto fenoménem, což je docela škoda. Minimálně v oblasti psychosomatiky či fyzioterapie, uvolnění stresu a těla, svalů – by rozhodně našla své uplatnění.

 

Ukázka:

Gerhard Klügl si u paní Angern při skenování její aury okamžitě všiml několika různých blokád, v oblasti krku, v oblasti solárního plexu a v oblasti pupku. S kritickým výrazem na tváři se do nich vcítil a přemýšlel, jak by je mohl rozpustit.

„Hmmm, připomíná mi to visací zámky,“ poznamenal a na svém stolku začal hledat vhodný nástroj. „Abyste mohla mít děti, musím Vám otevřít energetické zámky,“ prohodil, zatímco bral do ruky jeden nástroj po druhém a zase je odkládal zpět – každý na své místo. Zdálo se, že nenašel ten pravý. Nakonec přistoupil ke dveřím a vytáhl klíč ze zámku. „S tímto,“ zavolal radostně, „s tímtoby to mělo fungovat…

…O měsíc později, v lednu 2019, Michaela Angern čekala malou dcerku Leoni – po letech marných pokusů a vyšetření dostali manželé Angernovi opožděný vánoční dárek!

 

O autorech:

Gerhard Klügl uzdravil již tisíce lidí a v roce 2005 obdržel Evropskou cenu za léčení. Jeho metodu také proslavil Clemens Kuby ve svém filmu a byly o něm natočeny i dokumenty, v roce 2019 založil Mezinárodní instutut pro integrální medicínu.

Tom Fritze je textař, reklamní mág a autor duchovního románu.

 

Více infa: https://www.anch-books.eu/shop/knihy/aurachirurgie

 

Foto: autorka