Nejstarší syn Bolka Polívky a Chantal Poullain Vladimír rozhodně patří mezi ty nejpohlednější české umělce. Jeho fanouškovská základna je tvořena převážně ženami a nejedna z nich jistě snila o tom, jaké by to bylo, kdyby se se svým oblíbencem mohla setkat. 

Dlouhou dobu se také nevědělo, jak na tom Vladimír Polívka je, co se týká případné partnerky. Herec si totiž dává dobrý pozor na to, co komu o svém soukromí povídá, a tak byl v tomto ohledu na slovo skoupý. 

Hon na jednoho z nejžádanějších svobodných mládenců je ale u konce. Již druhým rokem je totiž Polívka spokojený se svou partnerkou Magdou. Se sympatickou blondýnkou se již několikrát pochlubil na sociální síti, což dosud prakticky nedělal. Je tak jisté, že je to mezi dvojicí skutečně vážné. 

Krásnou provozní podědil po fotbalistovi

Magdalena nepracuje ve stejném oboru jako Vladimír Polívka. Podle dostupných informací se živí jako provozní v jedné z pražských restaurací a v minulosti měla nějakou dobu chodit s fotbalistou Martinem Feninem. 

Mladá plavovláska navíc padla do oka také rodině Vladimíra Polívky. Podle webu Prima Ženy s nimi dokonce již v minulosti strávila Vánoce, což naznačuje, že do rodiny byla přijata skutečně vřele. 

Bez zajímavosti není také fakt, že se na první pohled poměrně dost podobá Vladimírově mamince, herečce Chantal Poullain. Protože se říká, že maminka je první láskou každého malého chlapce, je možné, že právě proto ho sympatická Magda zaujala. Podívejte na snímek Magdy a Chantal a sami uvidíte, co všechno mají společného.

Miminko zatím v nedohlednu

Mladý herec si také podle webu Sedmička nedávno měl pořídit vlastní dům a s půvabnou plavovláskou má plánovat založení rodiny. To se jim však zatím stále nedaří. 

“Nechtějí ztrácet další čas, a proto začali docházet na kliniku, kde by jim měli brzy pomoct. Pokud všechno dobře dopadne, do pár týdnů by Magda měla zjistit, že je těhotná,” svěřil se zdroj z blízkosti páru zmíněnému webu.

Dvojice samotná se ale ke svému vztahu do médií nevyjadřuje. Důvodem může být to, že předchozí vztah Vladimíra Polívky byl poměrně hodně sledovaný a podobné to také bylo v době, kdy se s tehdejší partnerkou Karolínou Krézlovou rozcházel. 

Krézlová mu při rozchodu nafackovala

Karolína Krézlová byla v minulosti partnerkou známého atleta Usaina Bolta, povídá se o ní, že měla pletky také s Jaro Slávikem a její vztah s Vladimírem Polívkou byl tak pro mnohé překvapením. Poprvé si totiž našla “hodného chlapce”, se kterým se dokonce zasnoubila. 

Dříve, než ale k veselce stihlo dojít, dvojice se nečekaně rozešla. Karolína Krézlová později přiznala, že Polívkovi v hádce, která vedla k rozchodu, dokonce nafackovala. 

Co bylo příčinou jejich rozkolu, ani jeden z nich nikdy neprozradil, jisté ale je, že Krézlové trvalo další tři roky, než se z rozpadu vztahu vzpamatovala a dokázala si do života pustit dalšího muže.

Související články