Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Ráno po té, rána po 100

Ve světě, kde rána po divoké noci mohou přinést více než jen kocovinu, se Klára probouzí s bolestí hlavy, pocitem na zvracení a nejasnými vzpomínkami na předchozí večer. Co začalo jako běžný večer s přáteli, se rychle proměnilo v něco nečekaně zásadního, když se Klára probudí v neznámém prostředí, obklopena nečekaným pohodlím a starostlivostí tajemného muže, který představuje více než jen okouzlující úsměv a aspirin pro její bolest hlavy. Jak se Klára snaží skládat dohromady kousky své noci, odhaluje nejen vášnivé chvíle zapomenutého večera, ale také začíná objevovat hlubší pouto, které mezi ní a tímto mužem vzniklo. "Dámská liga" vás zve na cestu plnou tajemství, vášně a nečekaných zvratů, kde každé nové ráno může znamenat nový začátek nebo odhalení skrytých pravd. Začtěte se do dalšího dílu a sledujte, jak se Klářin příběh bude odvíjet v našem románu na pokračování.
Ráno
Ráno a sex a den je krásnější.

22. 03. 2024

22. 03. 2024

Ráno a kocovina

Ráno s kocovinou je to nejhorší, když je vám víc jak třicet…no dobře čtyřicet. Je vůbec ráno? Nemůžu si vzpomenout, jak jsem se dostala domů, hlava mi třeští, pokoj se hýbe a žaludek mám jak na vodě… Mám jediné štěstí, že mí rodiče vzali děti na prodloužený víkend na hory. 

Teď by se mi tu hodil někdo, kdo by mi donesl prášky. Jak tak ležím v posteli jako mrtvola, a pravděpodobně tak i vypadám, zaposlouchám se do zvuků v okolí. Chci poslouchat to ticho, které se rozléhá po bytě. Něco mi tu nehraje. Kde je to ticho? Televize hraje, a z kuchyně se ozývá rychlovarná konvice. Někdo je u mě v bytě! Nemám sílu se zvednout, napadá mě jen to nejhorší. Někdo se mi vloupal do bytu, chce mě vykrást, znásilnit a zabít… pro hezkou atmosféru si pustil televizi a teď si vaří kafe.

Ženská měj rozum, proč by se vloupal zrovna sem? Zvenku ani zevnitř to taková hitparáda není, aby to někoho lákalo ke vloupání. Z proudu myšlenek mě vytrhne zacinkání nádobí, jak jej někdo položí na noční stolek vedle postele.

Zdá se mi

Vzhlédnu tím směrem a uvidím JEHO. Tělo Adonise se nade mnou sklání, bez trika, jen v boxerkách. „Dobré ráno.” zazubí se na mě. „Nesu ti aspirin.” Spása je tady. „No, a až budeš chtít, udělám palačinky.” On se mi snad zdá… může být někdo takhle dokonalý? „Budu vedle, kdybys něco potřebovala.” Políbí mě na čelo, a odejde. 

Dám si prášek, a pořádně ho zapiju, zapomněla jsem jakou mám žízeň. Najednou na mě padne únava, zavřu oči a usnu. 

Šlofík mi udělal dobře, otevřu oči, a konečně se rozhlédnu kolem sebe. Moment. Nějak to tu nepoznávám. Nemám noční stolek, a vlastně ani pořádnou postel. Tohle není moje ložnice. Tohle je JEHO ložnice. A právě jsem odhalila záhadu, kam se podělo jeho triko, mám ho na sobě já.

K TÉMATU  Mýty a fakta o víně. Škodí, nebo pomáhá?
Ráno
Ráno a sex

Uspokojení

Ráno se mi vybavují se mi útržky minulé noci. 

Jeho rty na mých. Horký dech na krku. Hlava zabořená v mých ňadrech. Mé rty kolem jeho ztopořeného údu. Ruce na mých bocích. ON nade mnou přirážející jak o život.

Krom otevření balení kondomů a následném šukání do bezvědomí, jsme otevřeli svá srdce.

Dravý, zuřivý sex, který nastal po hodinách povídání, přešel do náruživého milování. Když pak jeho ztěžklé tělo leželo na mém, pohrávala jsem si s jeho vlasy na krku. Necítila jsem se provinile ba naopak, cítila jsem pocit naprostého uspokojení. 

To je má poslední vzpomínka… pak si jen vybavuji bolest hlavy a pocit na zvracení. Tohle všechno je ale pryč. Musím zjistit, co mi to dal za zázrak, po kocovině není ani památky. Rozhodnu se vyjít z ložnice, oděná jen do jeho trika, stejně mi nic jiného nezbývá, po mém oblečení vyhlásím celostátní pátrání později.

Stojí zády ke mně, dívá se z okna. Dopustil se obrovitánského hříchu. Svá široká ramena, štíhlý pas, zadek k nakousnutí a vypracované nohy zakryl oblekem.

Nové ráno – realita volá

„No a tohle se odehrálo před dvěma týdny. Nebo taky možná ne… Nějak si tím nejsem jistá. Mám okno a tohle možná všechno byly halucinace. Od tý doby jsem o něm neslyšela… “ Podívám se na svou kamarádku – Vandu. Sedíme spolu u ní v bytě na gauči. Z vedlejší místnosti se ozývá rádio. Na klíně houpu její vnouče. Roční holčička se na mě směje. Je to krásný zvuk. Dětský smích mi chybí, mé děti jsou už velké. Třináctileté syn se už nechce k mámě přitulit. Přivinu k sobě tohodle prcka. Před dvaceti lety jsem takhle držela její maminku. Všechno nějak uteklo.  

K TÉMATU  Toto jsou poslední Ivaniny fotky s Karlem Gottem. Slabší povahy rozhodně dojmou až k slzám

„Už by měla jít spát, půjdu ji uložit.” Předám malou Vandě do náruče.. „Už bych měla jít, musím ještě vyzvednout děti u našich.” Rozloučíme se. Nastoupím do výtahu a zmáčknu tlačítko označující přízemí. 

Podívám se na sebe do zrcadla, něco se za poslední dobu změnilo. Vlasy mám lesklé, pleť svěží. Usměju se na sebe, mám sice rozporuplné pocity, ale vypadám dobře. 

Vystoupím z výtahu s úsměvem na rtech. Otevřu dveře a tam stojí ON. „Kláro, …”

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Rozhodnutí. Teď nebo nikdy

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Drogerie jsou plné různých šamponů, kondicionérů, zábalů a masek, které mají ženám pomoci ke kráse. Většina z nich ale nakonec stejně zjistí, že nejlépe zabírá síla přírody.
Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?
Toužíte pod dokonale hladkém prostředí ve vašich intimních partiích? Pravidelně se holíte a používáte nejlepší metody holení, krémy a pěny, ale stále vás obtěžují občasné pupínky vzniklé v důsledku zarostlého chloupku? Chcete se jich zbavit jednou provždy, aby vaše intimní partie byly neodolatelně hebké a hladké?
Když přicházíte domů, když kolem vašeho domu procházejí lidé, nebo když k vám přijede návštěva, první, co uvidí, je nejen váš dům, ale také zahrada, plot, garážová vrata. První dojem tedy vytváří spousta faktorů. Když dobře sladíte základní prvky na domě i kolem domu, bude vám to dělat radost každý den. V tomto článku se zaměříme na prvky, které se hodí na domě sladit tak, aby byl výsledný vzhled co nejlepší.
Orchideje patří k velice oblíbeným a krásným pokojovým rostlinám. Bohužel jejich velkou nevýhodou je poměrně náročné pěstování. Není to rostlina, kterou jednou za čtrnáct dnů zalijete a už se o ni nestaráte. Orchidej potřebuje trochu víc.
Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Stále ještě máte zafixované tenisky jako sportovní obuv, která se nehodí do města nebo do práce?
Nestíháte sníst banány včas a pak vám doma zčernají? Myslíte si, že přezrálé a již na první pohled nehezké banány už se nedají jíst? Možná už vám nebudou chutnat jen tak, ale můžete si z nich připravit dezert nebo třeba zmrzlinu. Jak můžete zužitkovat přezrálé banány? Určitě na mnoho způsobů, vyzkoušejte tyto recepty. A využít pak můžete i samotné slupky, které byste za normálních okolností vyhodili.
Byla krásná jako žádná jiná. Muži se o ni prali. Dostávala jednu roli za druhou a dosyta si užívala veškeré slávy, kterou jí povolání herečky přinášelo. Avšak ani ona se bohužel nevyhnula mnohému trápení, které si pro ni osud přichystal.
Všude kolem sebe slyšíme, jak důležitá je poctivá hydratace těla, a to nejen pro zdravé fungování organismu jako takového, ale i z hlediska krásy naší pleti, pružnosti pokožky a nádherných vlasů. Pak je tu zase opačná stránka mince - neustále tipy a triky, jak nejlépe odvodnit svůj organismus v naději, že si díky tomu pomůžeme od pár kil. Jenže to ani zdaleka není spásou, naopak to může být těžký hazard se zdravím.
Krásné, silné a dlouhé vlasy jsou bezesporu symbolem ženství a vysoké atraktivity. Jsou jednoduše sexy a to nejen pro muže, ale i pro ženy. Každá to ale s vlasy máme trochu jinak. Zatímco některé ženy by se prodejem takových vlasů snad mohly i živit, je spousta žen, které marně čekají na každý centimetr. Pokud právě vy patříte ke krátkovláskám anebo s vámi bůh jednoduše odmítl diskutovat ve chvíli, kdy jste vlasů chtěla víc, zajisté jste někdy uvažovala o možnosti prodloužení a zhuštění vlasů. Proč ne. Víte ale, která z metod je tou nejlepší cestou? Inspirujte se.
Není nad pořádnou šťavnatou krkovičku. Nejlepší je samozřejmě naložená v černém pivu a ugrilovaná, ale pokud zrovna grilování počasí nepřeje, můžete vyzkoušet třeba náš recept. Na česneku pečená krkovička v pikantní omáčce je rychlé a chutné jídlo, které zpestří i váš víkendový rodinný oběd. Pokud k ní připravíte hranolky a naservírujete dobré české pivo či moravské víno, budete se cítit jako v restauraci.

Výběr článků

Influencerka Shopaholicadel zažila nečekaný Štědrý den, když došlo k rozchodu s jejím partnerem Janem Kulasem (30). Veřejnost se dozvěděla o těhotenství a potratu, na což okamžitě reagoval expřítel obviněním z nemocničního pobytu způsobeného alkoholem. Nyní Adéla odmítá spekulace o nových vztazích a vyjadřuje lásku k své nezávislosti. Jaké jsou její plány do budoucna a jak se vyrovnává s tlakem veřejnosti? To vše a více v našem podrobném článku.
Kolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina, která se po třicátém roce života začne z těla vytrácet. V tomto okamžiku nastupujeme my - naším úkolem je kolagen opětovaně do těla dodat, protože jinak to první, co půjde vidět při setkání s námi, budou vrásky a ochablá pleť.
Těší na dárky, ale po rozbalení nejsou zrovna nadšené, když tam není to, co očekávaly. Tyhle děti jsou ale vděčné za cokoli! Jejich reakce vás rozehřeje.

Nepřehlédněte

Nemoci si nevybírají člověka podle toho, odkud pochází ani kolik má peněz. Některé nemoci jsou ovšem typické pro ženy a jiné pro muže. Naše těla a biologie se hodně liší. Samozřejmě některé z těchto onemocnění mohou mít také muži, ale ženy k nim mají mnohem větší sklony. Dnes se podíváme, co vás jako ženu může postihnout.
Rodinné podnikání je na denním pořádku. Když pracujete s lidmi, s nimiž nežijete v jedné společné domácnosti, ještě to jde. Ale pracovat s partnerem? Být s ním 24 hodin denně? Jde to a vůbec nemusí vzniknout pověstná ponorková nemoc. Jen je třeba dodržovat určité zásady.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek