Výklad tarotových karet na víkend: Štíři, usmíření bude jednodušší než obvykle, Raci, máte co vysvětlovat

Výklad tarotových karet na víkend: Štíři, usmíření bude jednodušší než obvykle, Raci, máte co vysvětlovat
Hlavní kartou tohoto víkendu je Šestka pohárů, též známá jako Rozkoš. Tato karta nás poučuje, že bychom měli v závislosti na již nabytých zkušenostech tvořit svou budoucnost. Uděláme-li to správně, problémů bude postupně ubývat. Co si z ní můžete odnést vy?

Tarotové karty odhalují, že se nyní zaměříme hlavně na svou minulost. Není to však vhodné pro všechny z nás. Někteří se v minulosti mohou tak zaseknout, že se zapomenou radovat z přítomnosti a všeho, co se nám nyní děje. Někteří z nás běžně na svůj dřívější život nemyslí, budou k tomu donuceni – minulost je dožene. Stále bychom však měli myslet více na budoucnost a snažit se, aby byla co nejlepší, a sice tvrdou prací na našich vztazích.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete značně hákliví, jakmile někdo bude mluvit špatně o vaší práci. Na to, co jste dokázali v průběhu celého týdne, budete pyšní. Nemusíte ale celý víkend mluvit jen o svých úspěších. Nyní bude lepší zajímat se spíše o to, jak se dařilo ostatním, a až poté mluvit o sobě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Někdo, s kým jste zpřetrhali vazby v souvislosti s ne příliš šťastnou událostí, se vám vrátí do života. Ačkoli s ním zprvu nebudete chtít mluvit, postupně zjistíte, že vám tato osoba podvědomě chyběla. Přijmout pozvání do cukrárny či restaurace byste měli, tato osoba vám stále má co nabídnout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Své minulé chyby, ale také pozitivní činy, začnete přenášet do přítomnosti. Bude se zdát, jako by se váš život odehrával znovu, pouze vám je více let. Hlavně všimnete-li si, že se začíná opakovat situace s chybami, je mnohem lepší udělat všechno proto, aby nyní vše dopadlo jinak.

Rak (22. června – 22. července)

Čeká vás vysvětlování, proč jste se před několika měsíci zachovali tak, jak jste se zachovali. Do upřímnosti se vám chtít nebude, je to však jediná správná cesta. Odhalujte detaily a osoba, která na vás byla z nějakého důvodu naštvaná, pochopí vaši tehdejší situaci.

Raky čeká velké vysvětlování a do upřímnosti se vám zrovna chtít nebude
Raky čeká velké vysvětlování a do upřímnosti se vám zrovna chtít nebude | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Veškerý smutek bude způsoben myšlenkou, že jste se mohli zachovat jinak. Z neznámého důvodu budete vinit sami sebe i ze situací, s kterými nemáte nic společného. Zkuste se více zaměřit na to, co vás tyto lekce měly naučit, místo toho, abyste si zbytečně kazili den.

Panna (23. srpna – 22. září

Nápady zrozené nyní jsou výborné a mohly by vám pomoci ukázat se v dobrém světle, nicméně brzdit vás bude váš strach, který ve vás zakořenil v minulosti. Jakkoli nepříjemný to bude pocit, potlačte ho a všem ukažte, že zvládnete, cokoli si zamanete.

Váhy (23. září – 23. října)

Svůj volný čas strávíte pouze v minulosti, v okamžiku, kdy se vám dařilo úplně nejvíce. Tímto způsobem se opravdu nikam nepohnete. Ovšem pokud tyto dávné chvíle využijete k tomu, abyste svým úsměvem pomohli někomu jinému, můžete se radovat z přítomnosti, která se vám začne jevit pozitivněji.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete být na někoho naštvaní, ale nikdy ne natrvalo. Nyní vám začne být velmi líto, jak jste se k určitým lidem zachovali, a popřemýšlíte o usmíření. Neváhejte je kontaktovat, budou rádi, že jste si na ně vzpomněli, a odpustí vám, vyjádříte-li se přímočaře, ale zároveň detailně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zasteskne se vám po rodině. Přestože není nic těžkého ji navštívit, vy začnete mít pocit, že byste je pouze obtěžovali. Dokud se však neseberete a nepojedete či nepůjdete za nimi, nemůžete vědět, jak se zachovají. Zásadní problém tyto dva dny bude, že své obavy přenesete do reality, přestože to může být pouze váš pocit nezaložený na faktech.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít potíže pochopit problém, který se náhle objeví v oblasti rodinné. Osud vám do cesty připlete člověka, který na vás bude působit velmi uklidňujícím dojmem. Poradí vám, jak začít mít rádi více lidi, s nimiž denně přicházíte do kontaktu. O zbytek se již musíte postarat sami.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O všem budete přemýšlet až nezdravě. Jak se mají jiní lidé, jak se jim bez vás daří a zda byste je neměli navštívit. Příliš časté kontaktování, o němž uvažujete, by jejich náklonnost k vám snížilo. Raději nechte všechno tak, jak to nyní je, a zaměstnejte svůj mozek svými zájmy.

Ryby (19. února – 20. března)

Snění se vám již vícekrát v životě nevyplatilo, nyní se budete bát této schopnosti využívat. Bez ní to ale nejde, potřebujete neustále nad něčím přemýšlet. Když si to nedopřejete, stanete se mrzutými. Nebojte se, že něco zkazíte, a chovejte se, jak uznáte za vhodné, aniž byste se jakkoli omezovali.

Zdroj článku:
  • Autorský text