InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Multidekor vyhrál nad Vegas Dreamem i druhé finále a ovládl okresní přebor! Martin Mařík pomohl k titulu hattrickem

HC Multidekor - okresní mistr v ledním hokeji. , Autor: Josef Janda

HC Multidekor - okresní mistr v ledním hokeji.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Okresní hokejová soutěž na Táborsku vyvrcholila v pátek 22. března druhým finále, které se hrálo v Soběslavi. První zápas zvládl vyhrát Multidekor 7:4, tudíž Vegas Dream potřeboval odpovědět v sérii hrané pouze na dva zápasy stejnou mincí. Tým kapitána Jana Šrubaře překvapil už v semifinále, v němž vyřadil z pozice čtvrtého týmu vítěze základní části Sokol Planá nad Lužnicí. Multidekor byl ovšem i podruhé nad síly Vegas. Zkušení hokejisté Multidekoru si vytvořili v první třetině do 17. minuty tříbrankový náskok a zdálo se, že nebudou mít vůbec problém. Hokejisté Vegas však využili bleskově dvě přesilovky a dostali se na kontakt. Klid na hokejky a dvoubrankový náskok vrátil 19 sekund před koncem úvodního dějství Multidekoru Richard Ježek. Druhou třetinu začal Multidekor velkým náporem a do poloviny zápasu odskočil Vegas o čtyři branky. Třetí část měl favorit nadále pod kontrolou a skóre se změnilo na konečných 8:3 pro Multidekor, přičemž útočník Martin Mařík završil hattrick. Druhý celek základní části vyhrál oba finálové zápasy, připsal skóre 15:7 a získal pohár pro vítěze okresního přeboru.

 

Vegas Dream – HC Multidekor 3:8 (2:4, 0:2, 1:2), branky a nahrávky: 18. Kutlák (T. Líkař), 20. Janoušek (Dedek), 60. J. Křiklán (Čáp) – 8. Rižák (T. Heršálek), 14. Pechánek, 17. Mařík, 20. Ježek (Mařík), 27. Rižák, 29. Mařík (Ježek), 47. Kvasnička (Pechánek), 54. Mařík (Ježek), vyloučení 1:3, využití 2:0, v oslabení 0:1.

Vegas Dream: Lintner (M. Křiklán) – T. Líkař, J. Křiklán, J. Petržilka, Dedek, Čáp, Šrubař, Zajíc, O. Petržilka, Horák, Janoušek, Kutlák, M. Líkař, Slavík.

Multidekor: Turánský (Woldřich) – Adamec, Pospíšil, Ošmyk, Samec, Škulina, L. Heršálek, Ježek, Mařík, Hušek, T. Heršálek, Rižák, Jankovský, Zeman, Pechánek, Kvasnička, Kapic.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k vyvrcholení okresní hokejové sezony další podrobnosti.

Střelec hattricku Multidekoru Martin Mařík okomentuje finálovou sérii i své momenty v posledním duelu sezony.

Kapitán Vegas Dreamu Jan Šrubař zmíní, jak těžkým soupeřem Multidekor byl. A jak hodnotí sezonu, v níž jeho tým vyřadil vítěze základní části z Plané nad Lužnicí?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace