Každý 4. muž lže o velikosti své chlouby. Kolik centimetrů si přidávají?

Každý čtvrtý muž lže o velikosti svého penisu a v průměru si přidá téměř šest centimetrů. „Také 41,3 procent mužů, kteří lžou o velikosti svého penisu, užilo Viagru,“ vyplývá ze studie publikované v odborném časopisu The Journal of Sex & Marital Therapy.

Reklama

Diskuse o velikosti penisu je jistě téma, které mužům není vůbec příjemné, protože si mnozí svou velikostí penisu nejsou vůbec jisti. Proto cítí potřebu lhát o velikosti své chlouby. Podle nové studie zveřejněné na webu Inner Body totiž muži lžou o velikosti svého penisu, pokud je při erekci menší než 15 cm – a ženám se to vůbec nelíbí.

Výsledky studie byly publikovány v časopisu The Journal of Sex & Marital Therapy. Tento časopis pak inspiroval Innerbody Research na téma k dalšímu výzkumu.

Autoři výzkumu následně zjistili, že každý čtvrtý muž lže o velikosti své chlouby a že si v průměru přidá téměř šest centimetrů. Také 41,3 procent těch, kteří přehánějí velikost svého penisu, užilo Viagru nebo podobné produkty, aby dosáhlo větší erekce.

Navíc až tři ze čtyř žen uvedly, že je úplně vytočilo, když se dozvěděly, že jim partner lhal o jejich chloubě.

Většina mužů podle studie tvrdila, že jejich penis měří 15 až 18 cm, když je vzrušený. Ve výzkumu byla průměrná délka penisu asi 17 cm.

Studie z roku 2018 odhalila, že u 74 procent mužů zůstává velikost penisu během normálního a vztyčeného stavu stejná a pouze u 26 procent mužů se zvětší do délky. To znamená, že je ve vzpřímeném stavu větší než v normálním stavu.

Nakonec studie ukázala, že někteří muži pociťují nepohodlí, když jejich penis nedisponuje větší délkou, takže si pár centimetrů přidají. Jednoduše lžou, stydí se za své malé mužství.

Průměrná délka mužské chlouby v klidovém stavu je od 2,5 do 10 cm.

Za připomenutí stojí, že až 41,9 procent žen uvedlo, že je od muže odpudila jejich lež. „Pouze 25,6 procent žen věří, že velikost je důležitá, zatímco 35,4 procentům je to úplně jedno,“ uvedl autor výzkumu Tim Barclay na webu InnerBody.

Autor: Jan Votruba.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama