Andělská poselství na neděli: Raci, nejlépe si odpočinete na výletě, Panny, nemusíte všem vnucovat, že jste měly pravdu

Andělská poselství na neděli: Raci, nejlépe si odpočinete na výletě, Panny, nemusíte všem vnucovat, že jste měly pravdu
Andělé se všelijak snaží, abychom si napřed všímali svých povinností a závazků vůči ostatním a teprve až poté přemýšleli, jak naložíme se zbytkem dne. Je to tak těžké? Chybí-li motivace, tak určitě ano. Můžeme poprosit anděly, aby nám ji opět dodali, když nevíme, proč bychom se vůbec měli snažit.

Přátelé, rodina a náhodní lidé, které potkáme. Jsou to právě oni, kdo nám berou motivaci plnit své povinnosti, hlavně domácí práce. Andělé je všechny neuhlídají, i když se opravdu snaží. Nemají volno ani dnes, ani jindy. Když už nemohou dělat nic jiného, snaží se nám vnuknout své rady. Přečtěte si své poslední andělské poselství v tomto týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Denní snění není nutně na škodu. Dokonce vám může pomoci správně se rozhodnout. Rady přátel a příbuzných jsou mnohdy dobré, někdy ale uděláte mnohem lépe, když se zeptáte své vlastní mysli. I ona vám má co říci, bohužel její názory často zůstávají nevyslyšeny.

Andělská rada: Plně se zaměřte do svého nitra. Neignorujte ho. Jste výjimečná bytost a po ostatních neustále chcete, aby vás brali jako dobrého člověka. Proč to tedy neděláte i vy sami?

Býk (20. dubna – 20. května)

Socializujte se. Ne všechno zvládnete sami, proto si najděte přátele, kteří chtějí dosáhnout něčeho velkého. Nejenže se můžete podporovat navzájem, ale také se můžete stýkat jen tehdy, když oba budete mít čas, aniž byste si mysleli, že jeden omrzel toho druhého.

Andělská rada: Nacházejte odměnu v každé maličkosti. Přestože vaši přátelé vám mohou poslat pouze krátkou odpověď na vaši zprávu, buďte vděční, že si na vás udělali čas. Mohou jen být příliš vytížení.

Blíženci (21. května – 21. června)

Každý den máte příležitost odstartovat svou vysněnou kariéru, tento den je však vhodnější než jiné. Nestůjte na svém současném místě, neříkejte, že takto vám to vyhovuje. Vždy existuje způsob, jak svůj život zlepšit. Popřemýšlejte nad možnými kroky a poté vykročte vstříc osudu.

Andělská rada: Strach je úhlavním nepřítelem úspěchu. Kdyby se nikdo nebál, jak to všechno dopadne, všichni by snadno dosáhli toho, o co celý život usilují.

Rak (22. června – 22. července)

Naplánujte si dlouhý výlet, ideálně s někým, s kým vám je opravdu dobře. Stačí jeden člověk, ovšem ani v menší skupině přátel či rodiny nebudete nešťastní. Jelikož se jedná o upevňování vřelých vztahů, nemyslete tolik na peníze a investujte do lidí, v něž věříte.

Andělská rada: Lidé ve vás věří, vidí ve vás svého spasitele. Je to tím, že ke všem se chováte stejnou měrou a nikdy nikoho neupřednostňujete. Ukažte jim to nejlepší.

Naplánujte si výlet
Naplánujte si výlet | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Napřed splňte všechny domácí povinnosti, než se rozhodnete vyrazit za zábavou. Jen málokdo totiž jásá radostí, když se večer vrátí domů a zjišťuje, kolik toho musí ještě udělat. Vaše romantická stránka se dnes probudí naplno, nicméně raději napřed dokončete resty, než cokoli podniknete.

Andělská rada: Zpřetrhání pout s lidmi, kteří vám nikdy nic špatného neudělali, nyní hrozí více než obvykle. Než s někým začnete flirtovat, zapněte své mozkové závity.

Panna (23. srpna – 22. září)

Možná si všímáte, že určití přátelé vám začínají lézt na nervy, když dělají přesný opak vašeho doporučení a následně za vámi přicházejí s pláčem, že jste měli pravdu. To nejhorší, co můžete udělat a běžně děláte, je kritizování. Buďte jim oporou, ne výčtem jejich chyb.

Andělská rada: Změňte způsob pohledu na celý váš život a uvědomíte si, že je-li člověk ve stresové situaci, reaguje nelogicky, a že vás to může potkat stejně jako to nedávno potkalo vaše přátele.

Váhy (23. září – 23. října)

Vykročte vstříc úspěchu. Ačkoli tento den v týdnu spíše odpočíváte a bavíte se, měli byste udělat něco pro světlejší budoucnost. Zamyslete se nad prací, nad svou současnou situací. Nejste-li v ní plně šťastní, možná přišel čas popřemýšlet nad vašimi možnostmi.

Andělská rada: Běžte ven a podívejte se, zda v blízkých společnostech, které se vám líbí, nenabírají nové lidi. Hned zítra se tam běžte zeptat, za zeptání nic nedáte a přinejhorším vás odmítnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Upřednostněte trávení času s lidmi, které máte rádi, ale které jste v poslední době odmítli z důvodu kritického pracovního vytížení a nedostatku času. Budou rádi, když uvidí vaši snahu. Nečekejte, až vám opět zavolají, ozvěte se jako první. Tím dokážete svou loajalitu k nim.

Andělská rada: Každé vaše odmítnutí je pro ostatní mentální bolest. Nedovolte, aby se trápili. Sejděte se s nimi a vysvětlete jim, proč to v poslední době nešlo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nechte minulost minulostí a zaměřte se na přítomnost. Oblasti domova a rodiny čekají, až si v nich uděláte pořádek. Nemá cenu se trápit ničím, co již nemůžete změnit. Změňte své naděje ve skutečnost, lidé jsou vždy připraveni vás podpořit, pokud ve vás skutečně věří.

Andělská rada: Stanovte si nové cíle, pokud vás ty stávající pouze trápí. Nebojte se experimentovat, najděte smysl ve všem, co se rozhodnete udělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více si všímejte událostí, které se odehrávají kolem vás. Tento den je dnem sousedského usmíření. Běžte se omluvit všem sousedům, které jste naštvali, a přineste jim láhev vína či drobnou sladkost. Pokud vám je souzeno žít společně v míru, soused vaši omluvu nejen přijme, ale také opětuje.

Andělská rada: Záleží na charakteru jiných lidí, pokud přemýšlíte, jak byste měli zformulovat svou omluvu. Na každého platí něco jiného. Přizpůsobte se osobnosti každého člověka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O semínko přátelství, které zasadíte, se musíte důkladně starat. V závislosti na tom, kolik času věnujete jeho péči, vyrostou buď růže nebo plevel. Ke každému člověku přistupujte tak, jak byste si přáli, aby se všichni starali o vás. Dělejte lidem radost, ukažte jim, že je máte stále rádi.

Andělská rada: Při komunikaci nemluvte jen o sobě, dejte příležitost i ostatním vyjádřit svůj názor. Má to svá pozitiva, uvědomíte si, že názory jiných lidí můžete využít ke sebezlepšení.

Ryby (19. února – 20. března)

Oslavujte, máte co. Že nemáte? Tak si nějaký důvod vymyslete. V poslední době máte problém všímat si vlastních úspěchů, neboť závistiví lidé vám říkají, že by to zvládli také. Vyzvěte je, že pokud je to pravda, ať vám to dokážou. Budete se až divit, kolik lidí naštvaně odejde.

Andělská rada: Poučení? Nenechte svůj život ovládat lidmi, pro které nic neznamenáte. Správní přátelé vás podpoří, nebudou vás shazovat ani na veřejnosti, ani v soukromí.

Zdroj článku:
  • Autorský text