Zahrál si na Tysona a pokousal soupeře! White zuří a UFC přichází s přísným trestem

UFC

Na proběhnuvším UFC turnaji v Las Vegas jsme mohli vidět v akci dva nováčky, jejichž souboj však skončil hodně nečekaně. V souboji dvou Brazilců mezi André Limou a Igorem Severinem šly totiž vzájemné sympatie stranou. Druhý jmenovaný se přitom předvedl ve velmi špatném světle, když soupeře pokousal, za což byl okamžitě diskvalifikován a velice rychle přišel i trest ze strany UFC, které bylo nekompromisní.


Karol Ryšavý reaguje na děsivé KO od Topallaje, na které si ani nepamatuje

Brazilec Igor Severino byl jako první bojovník UFC diskvalifikován za kousnutí soupeře Andrého Limy a nyní je jeho kariéra v oktagonu UFC u konce. Generální ředitel UFC Dana White nejprve potvrdil Severinovo propuštění ze smlouvy dlouholetému reportérovi MMA Kevinu Iolemu a později tuto zprávu potvrdil i vysílací tým UFC Vegas 89 s odvoláním na Whiteovo prohlášení pro Ioleho.

„Byli to dva nadějní neporažení bojovníci,“ napsal White Iolemu prostřednictvím textové zprávy. „Pokud jste frustrovaní a chcete ze zápasu odstoupit, existuje spousta způsobů, jak to udělat, ale nejhorší věc, kterou můžete udělat, je kousnout soupeře. Teď se necháš vyhodit a přijdeš o největší příležitost svého života. Nemluvě o tom, že bude mít skutečné problémy s Nevadskou státní sportovní komisí.“

Lima si na kousnutí stěžoval rozhodčímu Chrisi Tognonimu a supervisorovi a tak se přezkoumával záznam. Když Lima zvedl ruku, byly vidět jasné stopy po kousnutí, což Tognoniho přimělo k tomu, aby v čase 2:52 druhého kola Severina ze zápasu diskvalifikoval.

Brazilec Severino si smlouvu s UFC vysloužil vítězstvím se stopkou letos v září v pořadu Dany Whitea Contender Series. Jeho střetnutí s dalším veteránem Contender Series Limou znamenalo pro oba bojovníky debut v oktagonu a bylo nezapomenutelné ze všech špatných důvodů.

UFC Vegas 89 – Výsledky:

Rose Namajunas  def  Amanda Ribas – Unanimous Dec 
Karl Williams  def  Justin Tafa – Unanimous Dec
E. Shahbazyan  def  AJ Dobson – KO/TKO, 4:33 R1
Payton Talbott  def  C. Saaiman – KO/TKO, 0:21 R2
Youssef Zalal  def  B. Quarantillo – Sub, 1:50 R2
F. Padilla  def  Luis Pajuelo – Sub, 2:45 R1
Trey Ogden  def  Kurt Holobaugh – Unanimous Dec
Julian Erosa  def  Ricardo Ramos Sub, 2:15 R1
Miles Johns  def  Cody Gibson – Unanimous Dec
Jarno Errens  def  Steven Nguyen – Unanimous Dec
D. Zheleznyakova  def  M. Rendon – Unanimous Dec
André Lima  def  Igor Severino – Disqualificaton, 2:52 R2
Mick Parkin  def  Mohammed Usman – Unanimous Dec




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *