Štědrý strýček White! Pokousaný Lima má nové tetování i krásný bonus

Na proběhnuvším UFC turnaji v Las Vegas jsme mohli vidět v akci dva nováčky, jejichž souboj však skončil hodně nečekaně. V souboji dvou Brazilců mezi André Limou a Igorem Severinem šly totiž vzájemné sympatie stranou. Druhý jmenovaný se přitom předvedl ve velmi špatném světle, když soupeře pokousal, za což byl okamžitě diskvalifikován. Lima však byl za nevídané zranění odměněn.


Karol Ryšavý reaguje na děsivé KO od Topallaje, na které si ani nepamatuje

Las Vegas je místem pro unáhlená rozhodnutí a André Lima využil město hříchu tím, že si nechal udělat tetování na památku svého statusu prvního bojovníka UFC, který dostal bonus za to, že ho soupeř pokousal během zápasu v oktagonu UFC. 

Galavečer UFC Vegas 89 ještě ani neskončil, když André Lima navštívil místní tetovací salón a nechal si udělat nové tetování – zvýrazněný kousancem, který mu jeho soupeř Igor Severino uštědřil v jednom z nejbizarnějších ukončení zápasu v historii UFC. Výkonnému řediteli UFC Daně Whiteovi se Limův tah zalíbil a poté, co bojovníkovi za jeho potíže slíbil prémii, zdvojnásobil ji z 25 000 na 50 000 dolarů. Navíc tento bonus oficiálně nazval jako „Bite of the Night“ (Kousnutí večera).

Lima byl prohlášen za vítěze diskvalifikací poté, co si rozhodčí pořádně prohlédli jeho ruku, čímž byly téměř vyloučeny jakékoli otázky, zda ho Severino v klinči kousl. Severino dokonce zpočátku popíral, že by Limu kousl, než záznam ukázal opak. Výkonný ředitel UFC Dana White následně potvrdil, že Severino bude z UFC propuštěn. Výkonný ředitel UFC rovněž naznačil, že Severino by mohl být disciplinárně potrestán Nevadskou atletickou komisí, která dohlížela na turnaj UFC v Las Vegas. Lima, který si v sobotu připsal své první vítězství v UFC, měl v Las Vegas podstatně lepší večer. A odjel s trvalou vzpomínkou na „divokou“ noc.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Ag Fight (@ag.fight)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *