Kritiky.cz > Novinky v nakladatelstvích > Alana Fairchild: Karty bohyně Kálí

Alana Fairchild: Karty bohyně Kálí

IMG 1067
IMG 1067
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Jsou tem­né a máme se jich bát? Vůbec, nao­pak, pokud cítí­te, že se potře­bu­je­te v živo­tě otře­pat. Sklepat ze sebe  minu­lost, zátě­že něco coko­liv jiné­ho, není ide­ál­něj­ších karet. A tady bych klid­ně dopo­ru­či­la i pou­hé před­čí­tá­ní z kníž­ky, kte­rá je ke kar­tám při­lo­že­na.

Je totiž doko­na­lá a pro­ve­de nás z růz­ných stran pro­ce­sem, v němž potře­bu­je­me bytost­ně najít sami sebe a zba­vit se boles­ti­vě zary­tých oko­vů. Čím cit­li­věj­ší člo­věk, tím důraz­něj­ší potře­ba! Jak mno­hé z bohyň a karet při­po­mí­na­jí, čím jem­něj­ší člo­věk, tím více se stá­vá obě­tí dra­vých lov­ců, tím čas­tě­ji jsou pře­kra­čo­vá­ny jeho hra­ni­ce a on chřad­ne a trpí. A to prá­vě bohy­ně Kálí nemá vůbec ráda a  zby­teč­ný zmar si roz­hod­ně nepře­je.

Přijdete na to, že tato sta­rá tan­t­ric­ká ener­gie zma­ru je o zno­vuzro­ze­ní, o evo­lu­ci, o vylep­še­ní toho, co již nefun­gu­je. Neničí to, co je zdra­vé a krás­né…  A pro slab­ší před­sta­vu­je prá­vě tu ochra­nu před zby­teč­ný­mi ztráta­mi ener­gie. Naučí vás, nebo inspi­ru­je, jak si své hra­ni­ce ubrá­nit.

V jed­not­li­vých význa­mech a výkla­dech se dozví­te, kde máte ta sla­bá mís­ta, ty ne úpl­ně vhod­né pří­stu­py k živo­tu či dru­hým lidem, a ve výsled­ku tak může­te vel­mi dob­ře nasta­vit stra­te­gii pro niko­liv jen pře­ži­tí, ale tvo­ři­vý život.

Rozhodně nepla­tí, že jsou to kar­ty jen pro ostří­le­né lidi s pova­hou libu­jí­cích si v ris­kant­ních změ­nách, byť jsem sama měla zkra­je ten­to pocit.  z karet začne­te mít pocit, že se noří­te do hlu­bin bah­na lid­ské duše a vyná­ší­te na povrch zla­to. Možná ješ­tě špi­na­vé, pokry­té jedem, ale to je začá­tek péče, kte­rou sobě může­me dát.

IMG 1067

P1920605

Karty pro pečo­vá­ní o duši a o naše budou­cí zámě­ry

Z mno­ha karet čiší, že tu hlav­ní roli hra­jí zaběh­lé pro­gra­my z dět­ství nebo trau­ma­ta, kte­rý­mi jsme pro­šli. A díky této sadě karet může­te při­jít na způ­so­by, jak se od těch­to vzor­ců očis­tit, kde začít, kde mít prv­ní krůč­ky už  jis­těj­ší. A to jak samot­ný­mi výkla­dy, tak tře­ba i jen pros­tým čte­ním kni­hy, pro­to­že co si nás má najít, to nás zaujme a tam si řek­ne­me – to je ono!

Ukázka:

Přichází odě­ná do tem­né­ho hávu noci a odha­lu­je prav­dy, kte­ré osvo­bo­dí naše srd­ce. Dává nám pří­le­ži­tost k hlu­bo­ké a trva­lé trans­for­ma­ci a zno­vuzro­ze­ní v nové podo­bě pros­té všech sta­rých vzor­ců či boles­tí…

Těm, kte­ří z donu­ce­ní potla­či­li svou vlast­ní intu­i­ci a auten­tic­kou zku­še­nost, spě­chá Kálarártri na pomoc, aby ukon­či­la faleš­nou hru a vyje­vi­la prav­du o tom, co se sku­teč­ně děje. Pravda při­ná­ší úle­vu, i když je těž­ké ji unést. Bohyně roz­bí­jí toxic­ké sys­témy a odha­lu­je faleš a klam. Jakmile spat­ří­me hrůz­nou rea­li­tu toho, co se ode­hrá­lo – nebo stá­le ode­hrá­vá – může se koneč­ně odpo­jit od zdro­je nási­lí, kte­ré je na nás páchá­no, a začít léčit své trau­ma.

A když si v dal­ší kar­tě pohle­dá­me, jaký způ­sob léče­ní trau­ma­tu bude pro nás vhod­ný, dozví­me se něco o emo­ci­o­nál­ním bez­pe­čí, ze kte­ré­ho vzejde nový život. Máme tedy najít způ­sob, jak se emo­ci­o­nál­ně cítit v bez­pe­čí, síť přá­tel, vytvo­ře­ní tera­pe­u­tic­ké­ho pro­sto­ru pro sebe samot­né­ho, důvě­ra v sebe… a od toho se bude vše dal­ší odví­jet.

Vidíte, kar­ty vel­mi dob­ře fun­gu­jí a ladí ces­tič­ky, co říká­te?

Karty vyda­lo nakla­da­tel­ství Synergie Publishing 2024, www.synergiepublishing.com


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

Knižní milovnice, která knihy ráda čte, upravuje k dokonalosti, ba i píše. Redaktorka časopisová, webová i knižní, copywriterka i spisovatelka. Vše pěkné ve svém životě předávám dál....
Redaktorka webu Tvojechvilka.cz

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,57662 s | počet dotazů: 259 | paměť: 72080 KB. | 27.04.2024 - 06:51:23