Hlavní obsah
Umění a zábava

Survivor 2024: Nikdo na ostrově netrpí zadarmo, částka je pro Titány stejná, prozradila Krejdlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Jak je to s drsnou soutěží Survivor, létají tam hvězdy zadarmo? Ani náhodou! To se ostatně už nějakou dobu ví. Adéla Krejdlová teď však přiznala, že ani Lovci neodejdou s prázdnou.

Článek

První vypadlá účastnice letošního ročníku soutěže Survivor se stala terčem drsné kritiky kvůli svému vzhledu. Její fanoušci měli pocit, že na televizních obrazovkách vypadá úplně jinak než na svém Instagramu. To jí však trápit nemusí. Vyděláno má i tak!

Kolik za to dostanou?

Finanční ohodnocení účastníků není přitom žádnou novinkou. Vcelku spolehlivě o tom dává důkaz například insolvenční řízení loňského účastníka Josefa Kůrky, který se zúčastnil jak Survivora, tak Výměny manželekMasterchefa. Celkem si za tyto reality show přišel na 318 000 Kč.

Ačkoliv tak soud ve svém spisu neuvedl přesnou částku, neboť ta je obvykle předmětem dohody o mlčenlivosti, s prázdnou Kůrka rozhodně neodešel. Mnoho to ale nebylo, protože standardní odměna pro účastníky Výměny manželek je 150 000 Kč. Pro celebrity to bývá více. Po odečtení tak za Survivor žádné statisíce nedostal - ačkoliv v kuchařské soutěži Masterchef se nedostal Kůrka ani mezi finalisty, tak to možná byly drobné.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kmen Lovců zatím nemá tolik fanoušků mezi diváky

Ani Lovci nepřijdou zkrátka

Nakonec Adéla Krejdlová neprozradila přesnou částku, nechala se však v podcastu Fajn rádia slyšet, že v kmeni Titánů mají všichni stejně. To se zdá velmi překvapivé už proto, že kdyby chtěla Nova získat větší hvězdy kvůli sledovanosti, jistě by jim nabídla lepší podmínky. Nebo to snad licence neumožňuje?

Bývalá účastnice Bára Mlejnková se nedávno vyjádřila k tomu, proč v Survivoru zajímavější lidi nikdy neuvidíme. Dva měsíce jsou zkrátka dlouhá doba na to, aby měly velké hvězdy českého a slovenského showbyznysu možnost odjet na cestě za dobrodružstvím. Na to reagoval například americký Survivor, který dobu na ostrově zkrátil na 26 dní, aby mohli oslovit zajímavější lidi. „Čím je člověk zajímavější, tím méně času má,“ doplnila Mlejnková.

Krejdlová také překvapila prozrazením, že i v kmeni Lovců účastníci něco dostanou! Zatímco polovina tak prosí o letenky domů, další polovina si tam jela vydělat i nějakou tu korunu. Jako boháči se ale pravděpodobně nevrátí…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz