Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) nadále posílá žhavé pozdravy z Dominikánské republiky, kde s manželem Karlem Vágnerem ml. a dětmi tráví zimu a našli tam svůj druhý domov. Simona tvrdě maká na své postavě, a tak není divu, že se ráda pochlubí výsledky své dřiny.

Fanoušci ostatně hltají každý příspěvek této energické padesátnice, která snad umí zastavit čas. Na videu, kde se nechala zvěčnit, jak po pláži hopsá v bikinách, nechala vyniknout svůj pevný zadeček, který by jí mohly závidět i dvacítky.

„Luxusní, ale fakt luxusní prdelka,“ psali jí fanoušci. Modelka ale nemá jen obdivovatele. Ač jí za sexy video u pláže téměř každý chválil, našli se i závistivci, kteří neváhali využít svůj vulgární slovník. A to je něco pro Simonu! Ta si totiž od haterů nenechá nic líbit a neváhá na ně reagovat.

„Jedním slovem št*tka,“ zaznělo v komentářích. A Krainová jen kroutila hlavou. „Jedním slovem wooow, taková paní v letech a bez úrovně,“ divila se, když viděla, že nadávku vypustila starší žena.

„Nevím no, spíše mi přijde, že neumíte stárnout s grácií. Vy a paní Žilková,“ objevila se i další kritika, které se Simona nebála. „Když vidím ty stárnoucí grácie, tak díky, nemám zájem,“ vpálila jí modelka, jež snad i v babičkovském věku bude vypadat jako fitness kráska.

Reklama

Další články

Načítám