Dvojí metr Jakuba Prachaře: Já si Miu na Instagram dát nemůžu, rozčiluje se Hanychová

Na Instagramu Agáty Hanychové to opět pořádně vře. Agáta před časem dostala přikázáno od soudu, aby nedávala fotografie své dcery, kterou má s hercem Jakubem Prachařem, na sociální sítě. Toto pravidlo ale asi neplatí pro dědečka malé Mii, Davida Prachaře, který přidal na Instagram fotografii se svou vnučkou. „Paní fotografka,“ stojí u příspěvku.

Reklama

Okolo Agáty Hanychové, dcery české herečky Veroniky Žilkové, to neustále vře. Není to tak dávno, kdy dostala bývalá modelka od soudu zákaz publikování fotografií své dcery Mii, kterou má s oblíbeným českým hercem, zpěvákem a moderátorem Jakubem Prachařem.

Agáta tento zákaz na svých sociálních sítích svědomitě dodržuje, pro členy rodiny Jakuba Prachaře ale asi platí jiná pravidla. David Prachař totiž dnes zveřejnil fotografii s Miou Prachařovou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený David Prachař (@davidprachar59)

Tento krok Hanychová samozřejmě nemohla nechat bez odezvy. „Tak já si Miu na Instagram dát nemůžu. Ať žijou český soudy,“ zveřejnila na Instagramu. Není divu, že ji tato fotografie rozčílila. Jsme zvědaví, jak se celá tato situace bude dále vyvíjet.

Kromě dcery Mii má Agáta Hanychová ještě syna Kryšpína a dceru Rozárii. Kryšpína má s Miroslavem Dopitou, se kterým ke konci loňského roku uzavřela sňatek. Tehdy se mohla česká média přímo zbláznit, protože byla svatba velmi dobře utajená.

Dceru Rozárii má Agáta s českým podnikatelem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, který také hnal Hanychovou k soudu. Ani svou druhou dceru nesmí moderátorka ukazovat na sociálních sítích.

Hned po Davidu Prachařovi se Agáta opřela také do Jaromíra Soukupa, který zveřejnil příběh, na kterém je zachycen s kočárkem. „Víkendové procházky s kočárkem,“ stojí u fotografie.

„A druhej, kterej mi zakázal sdílet polohu Rózy, tzn. přidávat něco v pravý čas. Jak skvělé,“ vyjadřuje se Hanychová také k tomuto příspěvku. Vypadá to, že se opět schyluje k internetové přestřelce, kterou lidé tak milují.

Agáta si to u Soukupa pravděpodobně zavařila i tím, že svým sledujícím na Instagramu propálila, s kým Jaromír v současné době chodí. Toto téma probírala společně se svou dobrou kamarádkou Ornellou Koktovou, se kterou natáčí „Agáta a Ornella show“.

Kromě Jaromíra si Agáta nedávno vzala na paškál také Kateřinu Klinderovou, o které velmi nevybíravým způsobem hovořila v novém pořadu „Agáta a Vincent: Taky názor“. Tento pořad moderuje se svým bratrem Vincentem Navrátilem, který se ji snaží v mnoha situacích krotit. Málokdy to však zabere.

Kromě Kateřiny Klinderové se Agáta pustila ještě do Ondřeje Brzobohatého, který se převlékl do ženských šatů a vystupoval jako Tiffany Richbitch. „Mám ho ráda, i když je to úchylný a na hlavu,“ řekla ve svém pořadu. Jsme zvědaví, koho urazí příště.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama