Velký návrat je tu! Máme oficiální oznámení zápasu Conora McGregora?

Není žádným tajemstvím, že se Michael Chandler už dlouho touží utkat s bývalým dvojnásobným šampionem UFC Conorem McGregorem a zdá se, že zápas je konečně oficiální, protože oba zápasníci oznámili, že počítají s tím, že se utkají na galavečeru, který se uskuteční letos v létě. McGregor již dříve oznámil, že se s Chandlerem utká na turnaji UFC 303 29. června v Las Vegas, ale generální ředitel UFC Dana White krotil vášně s tím, že datum není oficiální. Nyní však konečně přispěchal Michael Chandler s podrobnostmi k očekávanému zápasu.


Rozezlený promotér Novotný reaguje na sporný výsledek bitvy Bahník vs Najand

V rozhovoru pro TMZ Sports Michael Chandler uvedl, že mezi ním a Conorem McGregorem už existuje oficiální dohoda, ale také nemohl potvrdit datum, kdy se zápas uskuteční. 

„Mám oficiální potvrzení zápasu,“ řekl Chandler. „Uskuteční se letos v létě. Nemůžu vám říct přesné datum, ale bude to letos v létě. Já vs. Conor. Samozřejmě se to připravuje už rok. Dělali jsme na The Ultimate Fighter, on měl zřejmě volno, natáčel film Road House a měl další aktivity a ocenění mimo oktagon. Takže nyní jsme konečně ve finále, toto léto! Jsem připravený.“

McGregor a Chandler působili v loňské 31. sezóně TUF jako trenéři, přičemž se očekávalo, že po skončení reality show bude mezi nimi domluven zápas. Oficiální oznámení ohledně McGregorova příštího zápasu však UFC dosud neučinila. Ten se chce vrátit do akce poprvé od července 2021, kdy si v zápase proti rivalovi Dustinu Poirierovi na turnaji UFC 264 zlomil nohu. Na dotaz ohledně aktuálního stavu kolem zápasu Chandler zopakoval, že pokud jde o něj, je zápas oficiální. Zároveň povrdil, že je připraven na překážky, která jednání s McGregorovým týmem přináší. 

„Oficiální stav je, že máme potvrzenou dohodu,“ pokračoval Chandler. „O tom, jaké bude datum, necháme zatím spekulovat veřejnost, ale určitě to bude letos v létě. Dávám vám okno, ve kterém budeme bojovat. Ale ano, vždycky se jednalo o zápasu Conor a já. Vždycky jsem věděl, že to bude Conor, i když se o tom psaly jiné věci v médiích nebo v tweetech, takže to byla zábavná jízda. On začíná trénovat, já začínám trénovat a v létě se utkáme,“ doplnil Chandler.