Andělský týdenní horoskop: Ryby upevní vztahy, Blížencům se začne dařit v oblasti práce

Andělský týdenní horoskop: Ryby upevní vztahy, Blížencům se začne dařit v oblasti práce
Tento týden je vesměs nešťastný. Můžeme zažít velký smutek, když se nám přestane dařit. Andělé ale nedopustí, abychom smutnili. A tak máme za úkol najít příčinu našeho neštěstí a změnit ji na dobrou náladu. Každý se nyní můžeme poučit z vlastních chyb. Co čeká vás?

Zaměříme se na lásku, ale také na peníze. Každý z nás bude řešit něco jiného. Důvod je však u všech stejný. Jsme příliš nespokojení s tím, co máme. Přečtěte si, jak můžete být opět šťastní vy. Nemusíte trávit čas neustálým omlouváním se ostatním, když víte, že pravda je na naší straně. Musí tomu tak ale být. Přečtěte si, co se vám podle andělského horoskopu na tento týden přihodí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Většina věcí, které jste si na tento týden naplánovali, nedopadne dobře. Nyní bude lepší více odpočívat a plnit ty povinnosti, během kterých nemůžete nic zkazit. A jaký je důvod? Budete příliš zasnění do situace, která ve vašem životě nastane již začátkem týdne, a nebudete se moci dostatečně soustředit.

Dobré zprávy: Potrhané vztahy lze zlepšit, budete-li velmi upřímní, ale zároveň milí. Psaný projev je dobrý způsob, jak vyjádřit svou oporu nejbližším a zároveň si u někoho něco vyžehlit.

Na co si dát pozor: Ne všechna vaše oznámení jsou skutečně tak důležitá. Ostatní vaše nadšení spíše sdílet nebudou. Mohou vás mít za sobce, neboť budete mluvit jen o vašem úspěchu.

Andělská rada: Nesuďte lidi podle toho, zda na vás nyní mají čas či nikoli. Zároveň se hodně zajímejte o to, co mají určití lidé na srdci. Poté vám budou naslouchat mnohem raději.

Býk (20. dubna – 20. května)

Láska se opět stane vaší prioritou číslo jedna. Nehledě na to, jste-li zadaní či nikoli, čeká vás několik nezapomenutelných romantických schůzek, které dopadnou lépe, než jste si představovali. Díky přívalu pozitivní energie budete veselejší a váš osobní život se zlepší.

Dobré zprávy: Práce s lidmi vás naplní pozitivní energií. Budete mít pocit, že vám vůbec neubývá, a zaměříte se také na péči o svou domácnost. Kreativita, která bude zvýšena, vám umožní zlepšit vzhled domova k nepoznání.

Na co si dát pozor: Co se týče úkolů, na které se zaměříte, budete mít tendenci vzít toho na sebe až příliš. Naštěstí lidem kolem vás můžete důvěřovat, když vám nabídnou svou výpomoc na vašich úkolech.

Andělská rada: Tento příjemně strávený čas si užívejte. Nemyslete na starosti, jste-li obklopováni láskou. Vytvoříte si nádherné vzpomínky, které vás udrží nad vodou, bude-li v budoucnu hůř.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste připraveni na velký vzestup v kariéře nebo na rozjetí vašeho dlouho připravovaného podnikání? Pokud ano, máme pro vás dobrou zprávu. Nyní se vám bude více dařit a můžete se těšit na větší finanční ohodnocení, lidé budou s vašimi výsledky nadmíru spokojeni.

Dobré zprávy: Dojde-li na vyjednávání, budete přesně vědět, co máte říci, abyste dosáhli slibného směru. Vlastně i vše, co si zamanete, vám vyjde, pozitivní aura vám hodně pomůže.

Na co si dát pozor: V průběhu týdne můžete být značně nespravedliví, jakmile zjistíte, že vám všichni zobou z ruky. Důležitým krokem je nemyslet sami na sebe, nýbrž převážně na ostatní.

Andělská rada: Pracujte s lidmi, kteří mají výjimečný talent. Nesnažte se jim ho přebrat, jinak budete mít tolik práce, že ji přestanete zvládat. Naučte se být zadobře se všemi, nikdy nevíte, kdo se vám bude v budoucnu hodit.

Rak (22. června – 22. července)

Pocítíte velkou touhu zažít nezapomenutelné dobrodružství. Něco vám však bude říkat, že byste to dělat neměli. Pokud se přesto odhodláte vyrazit na výlet, rozhodně nebudete svého rozhodnutí litovat. Týden bez chyb není nemožný, stačí jen důkladně a často plánovat.

Dobré zprávy: Pochopíte, kolik dobrých událostí vám uteklo, když jste se rozhodli trávit čas doma, a rozhodnete se to dohnat. Skvěle se pobavíte a přiučíte se spoustě nových věcí. Budete velmi spokojení.

Na co si dát pozor: Při návratu domů můžete mít pocit osamění. Odvrátit tento pocit můžete, když učiníte svůj běžný život netradičním. Popřemýšlejte, co změnit, abyste se cítili naprosto výjimečně.

Andělská rada: Strávíte-li nějaký čas o samotě, přemýšlejte nad svými přáteli. Chybí vám, když tu s vámi nejsou? Pokud ano, nevolejte jim. Místo toho se těšte na opětovné setkání, buďte trpěliví.

Raci. doma se možná budete cítit osamocení, zkuste svůj život učinit něčím netradičním
Raci. doma se možná budete cítit osamocení, zkuste svůj život učinit něčím netradičním | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

V soukromí budete hravější než obvykle, na veřejnosti však budete mít problém volit vhodná slova. Budete jako dvě zcela nezávislé osobnosti, v soukromí budete myslet na dobro všech, na veřejnosti budete zcela kritičtí ke všem a všemu. Nyní se vyplatí se na veřejnosti často neobjevovat.

Dobré zprávy: Je čas na romantiku. Budete přesně vědět, co udělat, abyste svého miláčka zahrnuli láskou. Oběd v domácím prostředí nyní naladí lepší atmosféru než ten v restauraci.

Na co si dát pozor: Vaše zdravé úvahy budou v ohrožení, a to kvůli přáním, která se zatím nemohou naplnit. Také byste měli být opatrní, cítíte-li vztek, závist či strach.

Andělská rada: Cítíte-li, že vaše dobrá pověst může být v ohrožení špatnou náladou, vymyslete si náhradní program, u něhož se skvěle pobavíte. Rázem zapomenete, že jste byli naštvaní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Málo vám stačit nebude, budete chtít stále víc. To se vám v průběhu týdne může krutě vymstít, začnete-li na ostatní lidi klást nesnesitelné nároky. Lidé nejsou roboti, lidé potřebují odpočívat. Pauzy, které jim budete ochotni dát, budou v porovnání s jejich snahou se vám zavděčit nedostatečné.

Dobré zprávy: Spousta lidí se s vámi bude chtít setkat. Uděláte-li si na ně čas, rozhodně nebudete litovat. Mají pro vás milé novinky, které nepřímo souvisejí také s vámi a které vám udělají velkou radost.

Na co si dát pozor: Na některé lidi prostě nebudete mít náladu. To nejhorší, co můžete udělat, je sdělit jim to cynicky přímo do očí. Naučte se volit jemnější slova, obzvláště jedná-li se o někoho, kdo je pro vás důležitý.

Andělská rada: Využijte svůj důvtip, ale také smysl pro humor, abyste se ke každému člověku chovali stejně mile. Nedělejte rozdíly v oblíbenosti, každý člověk si zaslouží dobré zacházení.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš jídelníček a životní styl celkově se vám začne jevit jako velmi nedostatečný. Nakonec však zjistíte, že změnu ve stravování nepotřebujete, zato potřebujete být sami sebou a přijmout se takové, jací skutečně jste. Jakmile dospějete k tomuto závěru, život vám začne připadat krásnější.

Dobré zprávy: Cíle, které si nyní dáte, nebudou přehnané a poměrně snadno svůj plán začnete plnit, aniž byste se vyčerpali nebo vás přestal bavit. Začnete být více spokojeni sami se sebou.

Na co si dát pozor: Přílišné mluvení o tom, jak se váš život nyní změnil k lepšímu, může spoustu vašich přátel naštvat. Stačí se držet jediné věci – nevnucovat způsob svého života ostatním.

Andělská rada: Jakmile se začnete cítit dobře vy sami, začnou vás takto vnímat všichni ostatní. Zapomeňte na dotěrné otázky, co vám je či proč vypadáte tak smutně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jako by vás trefil Amorův šíp, budete myslet jen a jen na lásku. Díky tomuto faktu vám nebude dělat problém kreativně se vyjádřit. Máte-li svůj týden nabitý pracovním programem, i do této oblasti vložíte své srdce. Tak svědomitě, jak budete pracovat nyní, jste ještě nikdy předtím nepracovali.

Dobré zprávy: Ať už s vámi láska zamává jakkoli, zůstanete věrní sami sobě. Nezačnete si s nikým, kdo by vás v budoucnu učinil nešťastnými. Budete vyhledávat klidné lidi s vysokou inteligencí.

Na co si dát pozor: Přepracování vám sice nehrozí, nicméně budete tíhnout téměř k ubytování se ve vašem zaměstnání. Vyhraďte si čas na odpočinek, máte také své zájmy a lidi, kteří by se s vámi rádi setkali.

Andělská rada: Po celou dobu buďte ostražití nehledě na to, jak klidná se vám nynější situace bude zdát. Hlavně přehlédnutí zásadní chyby v oblasti mezilidských vztahů se vám může nepěkně vymstít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Popadne vás nesnesitelná touha přestavovat nábytek, či pouze dokoupit líbivé dekorace. Kreativita a chuť měnit vás donutí vylepšit váš domov, přestože podle lidí, kteří se v něm někdy objevili, to už lepší být nemůže. Krása všeho druhu vás bude uchvacovat a rozhodnete se přinést ji i do svého domova.

Dobré zprávy: Budete přesně vědět, jaké věci si ponechat a jaké předat dál. Také se stanete skvělým rádcem svých přátel, kteří si nikdy nemohou vybrat, jaké oblečení si nyní koupit.

Na co si dát pozor: Bude toho tolik, co se vám bude líbit. Nové povlečení, obrazy či ubrusy – je toho příliš, co byste si rádi zakoupili, vaše finanční rezervy naneštěstí nejsou neomezené.

Andělská rada: Šiřte radost dál. Požádá-li vás někdo o pomoc, neodmítejte. Bude to velká zábava, ačkoli zpočátku se vám určité nápady mohou jevit velmi nudně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Do života vám vstoupí nový člověk, s nímž budete v budoucnu nadměrně spokojení. Nyní dobře využijete svou dlouho plánovanou strategii, když se vám zasteskne po členech rodiny, které jste už delší dobu neviděli. Opětovné setkání není vyloučeno, těmto lidem dáte dobrý důvod, proč by se s vámi měli chtít setkat.

Dobré zprávy: Vaše zájmy vás donutí setkat se s novými lidmi a mít si s nimi o čem povídat. Je to již dlouho, co jste si s někým tak krásně popovídali. Zlepší se vám nálada a budete mnohem soustředěnější, což se promítne i v práci.

Na co si dát pozor: Ne všechna překvapení, která vás čekají, budou pozitivní. Onemocnění lidí či zvířat, které máte skutečně rádi, může být novinkou, která vás nepotěší.

Andělská rada: Než se pustíte do rozhovoru o vážných věcech týkajících se budoucnosti, napřed si povídejte o životě celkově. Člověk, s nímž budete hovořit, ve vás bude mít větší důvěru.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dobrá zpráva, která může být zároveň špatnou, je, že se zaměříte na svou sebeúctu. Přijde vám nedostatečná, a proto zklamete mnoho přátel, kteří z vás však tahají peníze a nutí vás si myslet, že nejste tak dobří. Než pochopíte, že zpřetrháním pout s nimi jste sami sobě udělali laskavost, bude chvilku trvat.

Dobré zprávy: Ztracené finance lehce získáte zpět, a to tak, že se sousedů zeptáte, zda s něčím nepotřebují pomoci, nebo se můžete dočasně starat o domácí mazlíčky více prací zaměstnaných lidí.

Na co si dát pozor: Při povídání si s lidmi budete mít tendenci pomlouvat ty, kteří vám v posledních dnech ublížili. Nikdo není dokonalý, místo pomluv se jim snažte alespoň v duchu odpustit.

Andělská rada: S lidmi, které se snažíte zaujmout z jakéhokoli důvodu, udržujte oční kontakt, abyste projevili svůj zájem. Zároveň to nepřehánějte, aby se necítili nepříjemně. Vše v mezích.

Ryby (19. února – 20. března)

Dlouho vám unikal důležitý detail, který jste potřebovali k pochopení, proč se vám v minulých týdnech příliš nedařilo komunikovat s ostatními v klidu. Pochopíte, kdy byl váš vztek oprávněný a kdy jste se naštvali jen proto, že se k vám donesly chybné informace. Omluvit se vám nebude dělat problém.

Dobré zprávy: Jakmile zjistíte, kde byla chyba, začnete být mnohem vřelejší než obvykle. Lidé budou potěšeni a budou ochotni více vám naslouchat. Nakonec se domluvíte nehledě na to, jak špatné to mezi vámi bylo.

Na co si dát pozor: Budete zapomínat na svou vlastní pohodu, abyste si něco vyžehlili u jiných lidí. Bude toho tolik, za co se budete omlouvat, až nakonec můžete uvěřit, že nejste pro nikoho dobří. Tyto myšlenky co nejdříve vypuďte.

Andělská rada: Prokládejte rozhovory vtipem teprve až tehdy, až sympatie dané osoby vůči vám stoupnou. Předběhnete-li situaci, váš humor nemusí být pochopen ani akceptován.

Zdroj článku:
  • Autorský text