Horoskop na 13. týden roku 2024: Berani se vrátí ke kořenům, Blíženci k bývalé lásce

Shutterstock
|
25. 03. 2024
|
Už v pondělí 25. 3. 2024 nás přesně v 8.00 hod. čeká úplněk ve vzdušných Vahách. Podle indiánské tradice se mu přezdívá červí nebo vraní úplněk.

Červí proto, že se to všude v tomto období hemží nejrůznějšími červy a larvami brouků. Přízvisko vraní se zase pojí s častým výskytem vran.

Jak nás třetí úplněk letošního roku ovlivní? V první řadě bychom si měli urovnat vztahy, se kterými nejsme tak úplně v souladu. Čím dřív s nápravou začneme, tím lépe pro nás i naše okolí.

Všechna znamení by si měla (počínaje pondělkem) dávat pozor na ledviny, močové cesty, močovod, močový měchýř a pokožku. Dodržuj pitný režim a odlehči stravu. Na co dalšího by ses měla tenhle týden zaměřit?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Nasměruj svou pozornost na rodinu a nejbližší přátele, které jsi možná delší dobu zanedbávala. Zeptej se, jestli pro ně nemůžeš něco udělat, případně buď připravená naslouchat. Dozvíš se spoustu nového nejen o nich, ale hlavně o sobě.

Zdraví: Dávej si pozor na tekutiny, které během dne vypiješ. Káva, alkohol ani černý čaj ti s pitným režimem nepomůžou.

Práce: Začni delegovat a rozděl úkoly mezi kolegy. Uleví se ti.

Vztahy: Partner touží po upřímném rozhovoru. Buď připravená naslouchat.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Čeká tě týden plný zajímavých pracovních schůzek i milých setkání. Poznáš nový okruh lidí i osobnosti, které tě v mnohém obohatí. Pozor si dávej jen na ty, kteří se budou vychloubat a půjde jim jen o to, aby tě dostali do nepříjemné situace. Tihle lidi si nezaslouží, abys s nimi ztrácela čas.

Zdraví: Pozor na úrazy hlavy. Pokud vyrážíš na kolo, nezapomeň na helmu!

Práce: V práci na tebe padne velký projekt. Rozkouskuj si ho a rozhodně na něm nezačínej pracovat až těsně před termínem odevzdání.

Vztahy: Partner si občas připadá jako na druhé koleji. Co s tím uděláš?

 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čeká tě zajímavé setkání s člověkem, se kterým tě pojí dávná minulost. Možná půjde o známého z předchozí práce, mnohem pravděpodobnější je ale bývalý spolužák nebo první velká láska. Pokud jsi nezadaná, neustále si opakuj, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Nedopadlo by to dobře.

Zdraví: Pracuj na posilování vlastní imunity. Zařaď pravidelný pohyb, saunu a fermentované potraviny (zkus kimchi!).

Práce: V práci tě čeká zasloužené volno. Už víš, kam vyrazíš?

Vztahy: Partner se potřebuje vypovídat. Jsi připravená naslouchat?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Čeká tě pracovně vypjatý týden. Pokud se nenaučíš po práci vypnout a odpočívat, poměrně rychle se můžeš propracovat k syndromu vyhoření. Ať tě ani nenapadne nosit si práci domů! Věnuj se rodině nebo přátelům a sama sobě.

Zdraví: Máš před sebou psychicky náročné období. Je potřeba začít aplikovat psychohygienu.

Práce: Pokud ti začnou úkoly přerůstat přes hlavu, neustále si opakuj, že je to jenom práce.

Vztahy: Pokud jsi single, co takhle zabrouzdat na seznamkách a mrknout na nějaké zajímavé kousky v okolí?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Dávej si pozor na to, co říkáš. Pokud jdeš s někým do sporu, uvědom si, že vyřčená slova nelze vzít zpět. Dvakrát si to proto rozmysli, než něco řekneš. Nevynášej taky soudy nad někým, o kom toho příliš nevíš. Později bys mohla litovat.

Zdraví: Pokud tě trápí nachlazení, připrav si poctivý vývar a zachumlej se aspoň na víkend do postele s dobrou knížkou a horkým čajem.

Práce: V práci se chystá velká reorganizace. Dotkne se i tvých dlouholetých kolegů.

Vztahy: Nenech na sobě dříví štípat. Pokud ti něco vadí, ozvi se!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Poslední březnový týden pro tebe bude extrémně pracovně náročný. Spoustu úkolů sis totiž nechala na poslední chvíli, což ti zbytečně komplikuje denní harmonogram a nabourává psychickou pohodu. Slib si, že další měsíc to uděláš jinak a líp!

Zdraví: Po práci si naordinuj aktivní odpočinek. Zkus třeba indiánský běh, jógu, pilates nebo otužování.

Práce: Svoji práci se snažíš odvádět na 100 %. V časovém presu se ti to ale příliš nedaří.

Vztahy: Partner pro tebe má překvapení. Pokud se ti netrefí do vkusu, ať tě ani nenapadne mu to vyčíst! Příště by se na tebe taky mohl vykašlat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Poslední týdny se cítíš bez elánu a energie a o dobré náladě si můžeš nechat jenom zdát. Navíc se u tebe začínají projevovat různé symptomy, které mají spojitost s psychikou. Zajdi k lékaři a nech si provést aspoň základní vyšetření. Pokud nepůjde o nic patologického, bude potřeba zapracovat na vlastní psychice.

Zdraví: Pokud tě trápí strachy a úzkosti, přečti si něco o ACT metodě.

Práce: V práci se ti příliš nedaří. Co takhle si vzít na pár dnů dovolenou?

Vztahy: Řekni partnerovi, jak se cítíš. Je zbytečné před ním skrývat potíže nebo pocity.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Poslední březnový týden se u tebe ponese v pohodovém duchu. Čeká tě několik pracovních výzev, kterých se opět zhostíš na jedničku. Neminou tě ani zajímavá společenská setkání. A možná půjde o někoho, na koho jsi už dávno zapomněla. Během pár minut ale společně navážete přesně tam, kde jste před lety skončili.

Zdraví: Nepodceňuj svoje psychické zdraví. Terapie jsou fajn a v mnohém dokážou pomoct. 

Práce: Během práce dělej krátké pauzy. Už jsi slyšela o metodě Pomodoro?

Vztahy: Pokud jsi nezadaná, měj oči na stopkách. Hvězdy ti plánují zamotat hlavu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Čeká tě náročnější období, které nebude lehké zvládnout. Hvězdy tě ale ve chvílích, kdy to budeš nejvíc potřebovat, rády a ochotně podrží. Pokud se nacházíš na životní křižovatce, konečně objevíš správný směr. Nech se občas unášet větrem života a neměj nad vším maximální kontrolu. Uleví se ti.

Zdraví: Naordinuj si fyzickou aktivitu několikrát týdně. Prospěje to nejen tělu, ale taky psychice.

Práce: Nový kolega? Ze začátku si příliš nesednete. Až čas ukáže, jestli najdete společnou řeč.

Vztahy: Pokud chceš v posteli vyzkoušet něco nového, mrkni, jestli se v okolí nekoná nějaká swingers party.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud ti stávající vztah víc bere, než dává, je nejvyšší čas ho ukončit. Neměj výčitky, a to ani ve chvíli, kdy se ve vztahu nacházejí děti. To, že od člověka, který tě vnitřně ničí a shazuje, odejdeš, je tím nejlepším, co pro sebe (i ty případné děti) můžeš udělat.

Zdraví: Tvoje psychické nepohodlí se začíná podepisovat na fyzické schránce. Je nejvyšší čas odpoutat se od toho, co tě ničí!

Práce: Máš okolo sebe kolegy, kteří tě podrží nejen v práci, ale taky v osobním životě.

Vztahy: Partner odloučení neunese. Vyloučený není ani stalking.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pořád přemýšlíš, jestli jsi v minulém vztahu neudělala obrovskou chybu. I když jsi měla zafixováno, že ten špatný je partner, s odstupem času už to takhle jednoznačně nevidíš. Co takhle se bývalému ozvat a zeptat se třeba, jak se mu daří? Možná navážete tam, kde jste před lety skončili.

Zdraví: Pokud tě trápí zažívání, může jít o dietní chybu, dráždivý tračník nebo závažnější komplikaci. Návštěvu odborníka neodkládej.

Práce: Přišla jsi o práci? Asi to tak mělo být. Nebude to trvat dlouho a nastoupíš do firmy, kde tě čeká nejen zajímavé finanční ohodnocení, ale možná taky láska.

Vztahy: S nedávným rozhodnutím, které tvůj život ovlivnilo na několik desítek let, ses možná unáhlila. Co ale teď s tím?

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Prožíváš náročné, ale radostné období. Pokud do tvého života přišla nová láska, pak dávej pozor na to, ať nápadníka neodradíš vlastními zlozvyky. Přílišná kontrola, lež nebo kousání nehtů dřív nebo později začnou dotyčného vytáčet. Je proto nejvyšší čas začít na sobě pracovat.

Zdraví: Dávej si pozor na úrazy dolních končetin. První jarní vyjížďku na kole nech radši na další týden.

Práce: V práci se potýkáš s nepříjemným kolegou. Nebuď milá, pokud tě odmítá akceptovat.

Vztahy: Pokud jste s partnerem delší dobu, možná se v jeho hlavě rodí plán na svatbu.

Během tohohle týdne budou nejvíc ovlivněna zejména ohnivá znamení. Berani, Lvi a Střelci mají jedinečnou možnost změnit vše, co je svazuje, a využít energii úplňku k zásadním změnám týkajících se zaměstnání.

Panny, Býci a Kozorozi by měli zpomalit. Blíženci, Váhy a Vodnáři budou řešit vztahy. A to nejen v rodině, ale třeba taky na pracovišti. Ostatní znamení by měla využít úplňkové síly zejména sama pro sebe.

Týden to bude nepochybně náročný. Pokud se ale stáhneš do ústraní a dáš si dohromady důležité záležitosti z dřívějška, do nadcházejícího měsíce vykročíš mnohem silnější a s čistým štítem!

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz/
  • horoskopy-online.cz
Související články