Brankář Dostál prohře Anaheimu na ledě Tampy nezabránil, Colorado smazalo čtyřgólovou ztrátu

Český hokejový brankář Lukáš Dostál 24 zásahy neodvrátil prohru Anaheimu 2:3 v prodloužení na ledě Tampy Bay. Duel NHL rozhodl v 61. minutě Anthony Cirelli. Colorado porazilo Pittsburgh 5:4 v prodloužení i přes to, že prohrávalo už 0:4.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Dostál se snaží bránit proti útočníkům Tampy Bay

Lukáš Dostál se snaží bránit proti útočníkům Tampy Bay | Zdroj: Reuters

Anaheim poslal ve 14. minutě do vedení Ross Johnston, Tampa ale ve druhé třetině skóre zápasu otočila. Jako první Dostála překonal Anthony Duclair a o necelých deset minut později zlomil skóre na stranu Lightning Luke Glendening.

Ze ztráty čtyř gólů až na vítězných 5:4. Hokejistům Colorada se povedl velký obrat proti Pittsburghu

Číst článek

Ducks v úvodu třetího dějství zásluhou obránce Pavla Mintjukova srovnali a dovedli zápas do prodloužení.

V tom českého brankáře po 59 sekundách prostřelil Anthony Cirelli, jenž protáhl svou bodovou sérii na sedm zápasů a zařídil Lightning šestou výhru v posledních sedmi duelech.

Útočník Floridy Sam Reinhart dvěma góly řídil výhru 4:1 nad Philadelphií a poprvé v kariéře překonal hranici 50 branek za sezonu.

Kanadský kanonýr se přes 50 přesných zásahů dostal jako třetí hráč v sezoně a navázal na nejlepšího střelce ligy Austona Matthewse a Zacha Hymana z Edmontonu, který metu překonal jen o pár minut dříve v duelu s Ottawou.

Hyman v čase 23:34 poslal Oilers do vedení 3:1, jeho branka ale byla tím posledním, co hosté v kanadské metropoli předvedli. Senators čtyřmi góly v řadě otočili na konečných 5:3 a vyhráli podruhé za sebou. Edmonton i přes druhou ztrátu za sebou drží v tabulce Západní konference páté místo.

Výsledky NHL:

Washington - Winnipeg 3:0, Colorado - Pittsburgh 5:4 v prodl., NY Islanders - New Jersey 0:4, Ottawa - Edmonton 5:3, Seattle - Montreal 1:5, Carolina - Toronto 2:1, Arizona - Dallas 2:4, Anaheim - Tampa Bay 2:3 v prodl., Calgary - Buffalo 1:4, Philadelphia - Florida 1:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme