Senioři se podruhé dali dohromady po 75 letech. Život jim zkrátka nepřál, ale teď jsou nejšťastnější, co kdy byli

Jako studenti spolu pravidelně jezdili školním autobusem, povídali si a našli v sobě zalíbení. Jejich cesty se ale rozešly, když dívka odešla studovat na univerzitu.

Šťastný seniorský pár i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Vzájemná náklonnost a přitažlivost může přetrvat roky, přestože se lidé neviděli dlouhá desetiletí. Přesně to se stalo i páru, který se poprvé setkal na střední škole v roce 1947. Pak se ale cesty mladých studentů rozešly. Vypadalo to, že jednou provždy. Každý si našel partnera, založil rodinu a měl vlastní život. Jenže náhoda tomu chtěla, že se měli možnost setkat po pětasedmdesáti letech znovu. A už je prý nic nerozdělí.

Vztah na dálku moc dobře nefungoval

Poprvé narazil devadesátiletý Bill Hassinger na o dva roky starší Joanne Blakkanovou, když chodil do prvního ročníku na střední škole ve městě North Muskegon v americkém státě Michigan. Vždycky mi držela místo ve školním autobusu. Seděli jsme vedle sebe a povídali si,“ cituje Billa web The Washington Post s tím, že byl pyšný na to, že o něj jeví zájem starší dívka. Jejich vztah postupně nabýval na intenzitě.

Když ji doprovázel na maturitní ples, věnoval jí náramek se zelenými kamínky. Jenže pak Joanne odešla studovat na univerzitu a měli možnost vídat se jen o víkendech. Jejich vztah na dálku pomalu uvadal. Nakonec se prostě odcizili. „Naše cesty se rozešly. Celou tu dobu jsem žila sama a rozhodně jsem nehledala lásku ani muže. Pořád jsem na něj myslela,“ svěřila se Joanne serveru People.

Pokud jde o budoucnost, mají senioři jasno

Roky plynuly a oba si našli nové partnery a založili rodiny. Dnes je Bill už vdovec a pětinásobný dědeček a má také jedno pravnouče. Joanne přišla o manžela v roce 1989 a od té doby žila sama.Příležitosti jsem měla, ale už jsem neměla zájem,“ řekla serveru Joanne, která je čtyřnásobnou babičkou a také už má jedno pravnouče. V roce 2022 se ale životy obou seniorů změnily. Joanne pomáhala s organizací srazu spolužáků a narazila na jméno své školní lásky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený People Magazine (@people)

Chvíli váhala, ale nakonec si dodala odvahy a Billovi napsala. Netrvalo dlouho a sešli se. „Bylo to úplně stejné jako za starých časů,“ prohlásil šťastný senior. Od té doby spolu tráví čím dál víc času. Skoro jako by byli manželé. Hrají karty, luští křížovky a užívají si procházky. Jejich city jsou po 75 letech odloučení silnější než kdy jindy. Budoucnost pár neřeší, ale v jednom má jasno. „Už budeme pořád spolu,“ říká Joanne a na ruce se jí třpytí náramek se zelenými kamínky od Billa.

Co říkáte na to, že se senioři znovu dali dohromady po 75 letech?

Diskuze Vstoupit do diskuze
128 lidí právě čte
Zobrazit další články