Princezna Eugenie, neteř krále Karla III., oslavila 34. narozeniny a sdílela rozkošnou fotografii

Před dvěma dny oslavila princezna Eugenie, členka britské královské rodiny, 34. narozeniny. Při té příležitosti se podělila se svými fanoušky o roztomilou fotografii sebe a svého syna. „Nejlepším dárkem ze všech jsou moji kluci,” napsala na Instagramu Eugenie k fotografii.

Reklama

V neděli večer se na Instagramu princezny Eugenie, dcery prince Andrewa a Sarah Fergusonové, objevila fotografie, na které je princezna zachycena, jak chová svého malého syna Ernesta George Ronnieho.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Princess Eugenie (@princesseugenie)

Fotografii zveřejnila k příležitosti svých 34. narozenin. „Nejlepším dárkem ze všech jsou moji kluci… Takže v tento den narozenin si vážím rodiny a blízkých,“ stojí u příspěvku. Pod roztomilou fotografií se okamžitě začaly objevovat komentáře od slavných osobností i fanoušků.

„Kromě devítiměsíčního syna, který je s ní na fotografii, má princezna Eugenie se svým manželem ještě tříletého syna Augusta Philipa Hawkea,“ uvádí Charlotte Phillippová pro magazín People. Jejím manželem je Jack Brooksbank, za kterého se provdala v říjnu 2018 na hradě Windsor.

Přání od matky

Princezna Eugenie nebyla jediná, kdo sdílel své narozeniny se svými fanoušky. Její matka Sarah Fergusonová sdílela na svém Instagramu příspěvek, ve kterém své dceři přeje vše nejlepší. „Všechno nejlepší mé úžasné dceři @princesseugenie,“ napsala k fotografii, na které svou dceru láskyplně objímá. „Jsem tak hrdá na to, jaká neuvěřitelná žena z tebe vyrostla,“ dodala.

„Nepřestáváš mě každý den udivovat svou tvrdou prací, svým půvabem, laskavostí a péčí, kterou projevuješ ostatním. Vždycky budeš moje pošetilá, sladká, chytrá a přemýšlivá holka. Miluji tě, Eugenie. Všechno nejlepší k narozeninám,“ dodala vévodkyně z Yorku na závěr.

Nyní jedenáctá v pořadí

Když se princezna Eugenie narodila, byla šestou v pořadí na královský trůn. V současnosti je na 11. místě. Eugenie je nejmladší dcerou prince Andrewa, vévody z Yorku. Princ Andrew má se svou ženou Sarah Fergusonovou ještě dceru Beatrice.

Před pár dny princezna Eugenie veřejně promluvila o tom, jak se daří jejímu strýci, Karlu III., kterému byla diagnostikována rakovina. Učinila tak při svém působení na charitativní akci s názvem Little Egg Hunt. „Daří se mu dobře a dnes by byl také velmi hrdý, protože sloní rodina je také velmi blízká jeho srdci,“ vyjádřila se podle webu People v jednom z videí.

Král Karel III. je společně se svou ženou Camillou prezidentem této charitativní organizace. Organizace se věnuje ochraně asijských slonů před vyhynutím ve volné přírodě. Organizaci Little Egg Hunt založil Mark Shand, zesnulý bratr královny Camilly. Ten zemřel už v roce 2004.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama