Hlavní obsah
Názory a úvahy

Egomaniaci posedlí svou dokonalostí jsou v saunách to největší zlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jorge Royan (http://www.royan.com.ar)/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Autorka článku, na který reaguji, nemá ráda čumily, kteří ji v sauně okukují jako (potenciální) sexuální objekt. Ne, že by mi podobní čumilové byli vysloveně příjemní, ale považuji je za to menší zlo.

Článek

Pokud na mě zírá pupkatý plešoun, na kterém je jasně vidět, že nade mnou slintá, můžu na to dle svého naturelu reagovat různě. Pokud bych byla puritánka, mohlo by mě to pohoršovat, pokud bych měla (třeba kvůli nějakému negativnímu zážitku z minulosti) strach z mužů, mohla bych se snad i bát. Naštěstí puritánka nejsem - a teď mě napadá, chodí vůbec puritánky do sauny? Nějak mi to k nim nesedí, protože takové osoby nejspíš budou mít problém se na veřejnosti sebeméně odhalit, což se tak nějak logicky se saunováním docela vylučuje.

Pokud bych měla strach z mužů - což naštěstí nemám, protože patřím mezi těch cca 70 % žen, které nikdy v životě nebyly znásilněny ani sexuálně zneužívány - asi logicky bych volila v sauně volila hodiny vyhrazené pouze ženám. Nevím, jestli oběť znásilnění mužem má strach i z lesbických žen, ale myslím si, že spíše ne.

Já osobně se tedy „slintajícím úchylům“ tak leda v duchu směji - ačkoliv z nich mám fakt srandu, veřejně se jim vysmívat do ksichtu mi přijde přece jen trochu přes čáru. Pokud však některý čumil své očumování provádí obzvláště směšně, případně pro něj volí nějaké originální způsoby, mám tím pádem psinézní historku pro kamarády. A platí to pro čumily, co na mě zírají jako na sexuální objekt, obou pohlaví. Pokud bych se nějaké lesbické ženě zalíbila natolik, že by na mě zírala natolik okatě, abych si toho všimla, byla pro to pro mě ještě větší legrace - a ještě zábavnější historka pro vyprávění.

Takže tito čumilové mi v sauně psychickou pohodu vážně nekazí. Ti, které považuji za ulitimátní zlo, schopné mi pobyt v sauně dost otrávit, patří ke zcela jiné kategorii lidí. Jedná se o egomaniaky posedlé svým bezchybným vzhledem, kteří všem ostatním dávají zcela nepokrytě najevo, že „nebeských výšin“ jejich dokonalosti nemají šanci se přiblížit ani omylem.

Někteří tito „pánové dokonalí“ a „paní dokonanalé“ své pohrdání umějí opravdu dát zatraceně dobře najevo. Při setkání s někým takovým je ten „dědeček sviňáček“, natož pak „slintající“ lesba vlastně strašně příjemný spolunávštěvník/příjemná spolunávštěvnice sauny. Kdyby pro nic jiného, tak pro ujištění, že pořád jsou na světě lidi, kterým připadám jako „betelná koc“.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz