Sanchez o sektě: „Šílenství na úrovni Mansona! Buď by mě zabil on, nebo já jeho“

Člen Síně slávy UFC Diego Sanchez ve videu na Instagramu zveřejněném v pátek obvinil bzývalého trenéra Fabiu z dlouholetého zneužívání a tvrdí, že guru sebepoznání ho přiměl bát se o bezpečnost svou i své rodiny, když jejich profesionální i osobní vztah skončil.


Rakić se má na co těšit! Procházka líčí, jaké změny v přípravě na bitvu udělal

Diego Sanchez rovněž prohlásil, že podal žádost o zákaz přiblížení a o Fabiovi tvrdí, že je „trénovaný zabiják“, „bývalý nájemný vrah“ a „bývalý smluvní pracovník kartelů“. Prohledání soudních záznamů v Novém Mexiku, které provedl server MMA Fighting, žádný takový záznam neodhalil. 

„Poslední dva roky jsem utíkal před velmi traumatickým zážitkem,“ řekl Sanchez ve videu. „Víte, slovy se ani nedá vysvětlit, jak traumatizující to bylo. Týká se to velmi zlého člověka, který se mnou manipuloval, vydíral mě a nakonec ukončil mou kariéru v UFC. S tímhle psychopatem jsem se potýkal, už jsou to čtyři roky. Vyplatil jsem ho. Zaplatil jsem mu peníze, aby odešel z mého života, protože situace se stala tak výbušnou a tak zlou a temnou, že nebylo jiné možnosti. Buď by mě zabil on, nebo bych musel zabít já jeho. A tak jsem se vydal na cestu.“

Sanchez ukončil svůj trenérský vztah s Fabiou v květnu 2021, měsíc po svém dramatickém odchodu z UFC. Vítěz reality show The Ultimate Fighter 1 byl stažen ze zápasu s bývalým týmovým kolegou Donaldem Cerronem na turnaji UFC Vegas 26 poté, co si vyžádal lékařské záznamy své kariéry v UFC, aby zdokumentoval „dlouhodobé účinky působení v UFC“, což vedení přimělo požadovat, aby potvrdil, že netrpí žádnými zdravotními komplikacemi, včetně problémů s mozkem. Fabia se následně po jejich rozchodu na Sancheze obořil a tvrdil, že ho jako trenéra a obchodního partnera zneužíval. Sanchez uvedl, že se rozhodl Fabiovi fyzicky neoplácet, protože se obával, že by ho poslal do vězení a přišel by o dětství své dcery.

„Každý mi říká: ‚Proč jsi mu prostě nezlomil vaz, proč jsi toho chlapa prostě nezmáčkl? Být tebou, tak mu prostě zlomím vaz,‘pokračoval Sanchez. „Jo, rád bych to udělal, ale mám co do činění s velmi labilním, psychicky nevyrovnaným, sociopatickým psychopatem. Nejlépe bych to vyjádřil, že máte co do činění s myslí typu Charlieho Mansona, kdy už je tak daleko, že ho to činí labilním a nebezpečným. 

A ta manipulace, která na mě byla nasazena… Pro mě byla i v tom, že je to bývalý vycvičený zabiják, bývalý nájemný vrah, bývalý smluvní pracovník pro kartely a prostě má v sobě tolik temnoty, že mě to uvedlo do stavu strachu. Bál jsem se o bezpečnost nejen svého života, ale i své dcery, své matky, a dokonce i matky své dcery.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *