Organizace OKTAGON MMA vítá novou posilu v podobě polského šampiona

Máme za sebou turnaj OKTAGON 55, který se konal v německém Stuttgart a doručil řadu zajímavých zápasů a ukončení. Během víkendu k nám však také dorazila zpráva z Polska, že organizace OKTAGON MMA dokázala podepsat smlouvu se zápasníkem, který byl šampionem jedné z polských organizací.


McGregor a první velká filmová role! Jak dopadl film Road House? Má cenu ho vidět?

Šampion organizace Thunderstrike Fight league ve welterové váze Karol Skrzypek (11-3) na víkendovém turnaji TFL 30: Droga do Valhalii, který se konal v polských Kozienicích, potřetí obhájil svůj mistrovský titul. Bojovník a trenér varšavského klubu Nemesis Fight Team porazil v hlavním zápase jednomyslným rozhodnutím rozhodčích Brazilce Juniora Orgullha (16-13).

32letý Polák s největší pravděpodobností nyní zamíří do tuzemské organizace OKTAGON MMA, jak informuje polský portál MMA Top News. Skrzypek v minulosti porazil například Joela dos Santose, který se může pyšnit skalpem Vlasta Čepa. Polský zápasník prošel i dalšími menšími, ale tradičními polskými organizacemi jako jsou Armia Fight Night nebo Babilon.  

Krátce po skončení Skrzypokova posledního zápasu majitel organizace TFL Jacek Sarna oznámil informaci o další kariéře bojovníka. Karol Skrzypek (11-3) bude prý své další zápasy bojovat pod hlavičkou organizace OKTAGON MMA, se kterou, jak se ukázalo, podepsal smlouvu již před zápasem. Potvrdily se tak zprávy o angažmá bojovníka z Brzegu, o čemž se v Polsku spekulovalo již delší dobu.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *