Andělská poselství na úterý: Vodnáři, napřed pracujte, až poté se chlubte, Raci, nenechte starosti, aby řídily váš život

Andělská poselství na úterý: Vodnáři, napřed pracujte, až poté se chlubte, Raci, nenechte starosti, aby řídily váš život
Ach ta intuice. Kolikrát jsme ji už neposlechli a následně svého rozhodnutí litovali? Do určité míry odráží rady andělů, kteří pro nás chtějí jen to nejlepší, přejí si nás varovat před špatnou cestou. Někdy ale intuice zrcadlí naši předtuchu, která nemusí být správná. Proč tomu tak je?

Andělé se s námi mohou spojit jen v případě, je-li naše mysl oproštěna od negativních emocí. V tomto případě slyšíme jejich hlas. Intuice, která je nesprávná, odráží naše špatné myšlenky a má nás potrestat. V tomto případě s tím andělé nedokážou nic udělat. Sami jsme se rozhodli být sobečtí, špatně naladění a přát ostatním jen to nejhorší. Aura, která nás obklopuje, nepustí dobře míněné rady andělů k nám. Co můžete dnes udělat, abyste očistili svou auru a nechali anděly promluvit ve vaší těsné blízkosti?

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete-li uspět, je vhodné soutěžit pouze sami se sebou. Během každodenních povinností to však není nutné. Naopak, budete-li každou povinnost mít hotovou rychleji než předchozí dny, přijde moment, kdy to rychleji nepůjde, aniž by se kvalita vaší práce zhoršila.

Andělská rada: Nevysvětlujte ostatním všechna svá rozhodnutí. Prostě je naplňte, bez spěchu, v klidu. Jakmile uvidíte slibný výsledek, teprve poté se pusťte do vysvětlování s poukázáním na fakta.

Býk (20. dubna – 20. května)

Žádný vztah se neobejde bez hádek a konfliktů. Někdy trvá déle, než k tomu dojde, někdy vás to překvapí již po pár týdnech nového přátelství. Je snadné přerušit kontakt, dospělejší rozhodnutí však je najít důvod hádky a okamžitě ho začít řešit.

Andělská rada: Popovídejte si s člověkem, který proti vám zřejmě něco má. Snažte se za každou cenu najít společnou řeč a udržujte rozhovor v klidu. Tím spíše problém vyřešíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nevíte-li, kam dřív skočit, možná na to nestačíte sami. Potřebovali byste alespoň čtyři ruce, abyste zapůsobili sami na sebe. Život vám však žádné nenadělí, a tak se nebojte požádat o pomoc, když ji potřebujete. Přemýšlejte o tom, co na oplátku můžete dát ostatním jako poděkování za jejich snahu.

Andělská rada: Určité výsledky vás inspirují, abyste pokračovali v tom, co děláte. Co kdybyste místo toho vnímali i ty nejmenší pokroky a nechali je, ať vás inspirují i ony?

Rak (22. června – 22. července)

Starosti a nic jiného. Postupem času se ocitnete v začarovaném kruhu a možná se z vás stane workoholik, budete-li v práci a povinnostech vidět jediný smysl vašeho života. Trochu se pobavte. Nemusíte pracovat od rána do večera, abyste byli považováni za váženého člověka.

Andělská rada: Když už máte náladu pracovat, odpočinout si můžete zhodnocením svých dosavadních úspěchů. Zaměříte-li se na svou práci, zjistíte, že neustále máte co ladit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše víra je pro vás velmi důležitá a lidi, kteří jí chtějí ohýbat, okamžitě posíláte pryč. A to ve vzteku. Máte plné právo netrávit čas s lidmi, s nimiž vám není příjemně, ovšem je dobré alespoň částečně připustit, že mohou mít pravdu. Snažte se každý den naučit se něco nového.

Andělská rada: Rozhodně nepředstírejte svůj zájem, je-li vám to nepříjemné. Zapamatujte si však ty nejdůležitější informace, které vám daná osoba řekne, než se naštvete a stanete se hluchými k jejím slovům.

Snažte se každý den naučit něco nového ale netlačte na pilu, není-li Vám to příjemné
Snažte se každý den naučit něco nového ale netlačte na pilu, není-li Vám to příjemné | Zdroj: Garetsworkshop / Depositphotos

Panna (23. srpna – 22. září)

Dnes více než kdy jindy poslouchejte svou intuici, když vám říká, že některé vaše rozhodnutí je špatné. Domníváte-li se, že lidé vám neříkají celou pravdu, zřejmě tomu tak je. Neboť váš mozek dokáže odhalit i ty největší nesrovnalosti v příběhu jiných lidí.

Andělská rada: Jste dobří v odhalování lží, tak toho využívejte. Zejména si nyní dejte pozor na podvodníky, kteří vás chtějí okrást o majetek. Zaměřte se blíže na vše, co vám přijde podivné.

Váhy (23. září – 23. října)

Malý konflikt se záhy může proměnit v něco velkého. Proto, jakmile si všimnete, že s vámi někdo není spokojen, snažte se zjistit příčinu. Dnes je řešení problémů spíše nutností než vaší volbou. Čas od času se to stane, proto byste neměli utíkat před jakýmkoli problémem, který vás potká.

Andělská rada: Jste rozený diplomat, měli byste této schopnosti využít. Kde se objevíte vy, tam se dá všechno vyřešit v klidu. Vaše rozbouřené emoce jsou jediné, kdo vám může stát v cestě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Některé úkoly jste odkládali tak dlouho, že už je zkrátka nemůžete ignorovat. Možná vám vyvstane v mysli myšlenka, že byste svou zodpovědnost přenesli na někoho jiného. Nedělejte to. Jakkoli nudný se vám váš úkol zdá, opakování je matka moudrosti a budete škodní, neuděláte-li to sami.

Andělská rada: V každé činnosti hledejte nejen potěšení, ale také novou lekci a další výhody. Rázem si uvědomíte, že vlastně tu nudnou činnost dělat chcete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Většinou nejste tak odvážní jako právě dnes. Dosáhnete velkých úspěchů, ale též si svým přístupem můžete znepřátelit celé okolí. Ptejte se na své jednání, zjistěte, co se lidem líbí a čeho naopak byste se měli zdržet. Podělte se o nápady, které mohou prospět všem.

Andělská rada: Jsou dny, kdy je zapotřebí zcela vystoupit ze své komfortní zóny, abyste někoho jiného učinili šťastným. Vydejte ze sebe to nejlepší a nečekejte, že vám to někdo oplatí okamžitě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše emoce o sobě dávají ostatním vědět, aniž byste si to uvědomili. Je to právě mimika, která vás prozradí. Proto, když vás něco trápí, ostatní lidé to na vás poznají a vyptávají se, co se vám stalo. Vězte, že vám nedají pokoj, dokud jim to neřeknete či naštvaně neodejdete.

Andělská rada: Nechcete-li mluvit o svých problémech, je to v pořádku. Je však důležité vysvětlit, že byste podrobnosti rádi nechali na okamžik, až budete s člověkem, kterého se to týká přímo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není třeba hned všem vykládat na potkání, co máte na srdci. Pracujte tiše a všem se pochlubte, až budou výsledky vaší snahy znatelné. Naučte se svou lekci a následně poučte všechny, o nichž si budete myslet, že jim pomůže to, co jste se vy sami naučili.

Andělská rada: Spolupracovníci jsou skvělé publikum, chcete-li šířit své rady. Neméně se však zavděčíte vlastní rodině či lidem v těžké životní situaci – to záleží na tom, co přesně jste se naučili.

Ryby (19. února – 20. března)

Zrekapitulujte svá rozhodnutí. Některá z nich vás budou stát velké množství peněz. Tyto investice se vám i přes vaši snahu nemusejí vyplatit. Nemáte-li peníze na rozhazování, začněte s nápady, které vás nebudou stát celé jmění. Teprve až je zpeněžíte si můžete dovolit větší investice.

Andělská rada: Více si uvědomujte následky svých činů. Dnes váš nápad může vypadat dobře a může se zdát, že se nic nemůže pokazit, zítra může být vše jinak.

Zdroj článku:
  • Autorský text