Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak plastika nosu může změnit váš život

26. 03. 2024 | Krása
-Komerční sdělení-

Chirurgický zákrok na nosu patří mezi nejvyhledávanější procedury v oblasti estetické chirurgie obličeje. Řeší jak estetické, tak i funkční problémy spojené s nosním dýcháním a symetrií nosu. Stále populárnější technika známá jako PGA Rhinoplasty nabízí menší riziko krvácení, rychlejší hojení a absenci nosní dlahy.

Plastická operace nosu, odborně známá jako rhinoplastika, nejenom že zlepšuje vzhled a funkčnost nosu, ale také přispívá k posílení sebevědomí. Během tohoto chirurgického zákroku mohou být změněny rozměry nosu, tvar nosních dírek, špičky a můstku nosu, a řeší se i problémy s vychýlenou nosní přepážkou.

Nos je jedním z nejvýraznějších rysů obličeje a jeho nesouměrnost může negativně ovlivnit celkový dojem. Plastická operace nosu umožňuje chirurgickou úpravu struktury nosu a zároveň zlepšuje dýchání.

Jak plastika nosu může změnit váš životPrůběh operace na nosu zahrnuje použití celkové anestezie nebo lokálního znecitlivění, v závislosti na rozsahu zákroku. Existují dvě hlavní metody - otevřená a zavřená, s volbou podle individuálních potřeb pacienta. PGA Rhinoplasty je stále oblíbenější díky své šetrnosti ke tkáním a sníženému riziku krvácení.


Po operaci nosu není vždy nutná tamponáda a moderní techniky pomáhají minimalizovat otok obličeje. Nicméně, ne každá metoda je vhodná pro všechny typy nosů, a proto je důležité ji konzultovat s odborníkem.

Cena zákroku se liší podle rozsahu a komplexity operace. Kliniky jako Perfect Clinic nabízejí šetrné metody operace nosu PGA a další služby v oblasti plastické chirurgie a estetické dermatologie.

Inovativní metoda PGA Rhinoplasty


PGA Rhinoplasty je stále oblíbenější díky své šetrnosti ke tkáním a sníženému krvácení.
Při PGA rhinoplastice se pacient udržuje v hypotenzi, tkáně se infiltrují speciálním roztokem, který obsahuje adrenalin. Operatér provádí precizní preparaci tkání, minimalizuje se poškození cévního řečiště. Případný hrbol na nose se koriguje tzv. push down technikou, kdy je hrbol zbroušen a nosní kůstky se zatlačí u kořene nosu směrem dolů. Po operaci nosu metodou PGA není nutná tamponáda, minimalizuje se otok obličeje. Nicméně, ne každá metoda je vhodná pro všechny typy nosů, a proto je důležité ji konzultovat s odborníkem.

Kam na rhinoplastiku?


Šetrnou metodu operace nosu PGA používají plastičtí chirurgové kliniky Perfect Clinic. Poskytuje služby v rámci plastické chirurgie, estetické dermatologie, cévní chirurgie a spánkové medicíny. Dále pak nabízí i permanentní make-up.


Přímo na webových stránkách této kliniky najdete i fotografie před a po zákroku. 
Více informací si přečtete na webové stránce www.perfectclinic.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !