Kaiser se částečným majitelem nemovitosti stal v roce 2002. O pět let později se stal kvůli darovací smlouvě právoplatným majitelem celého stavení i pozemku.

Chalupa si v roce 2016 prošla pořádnou proměnou. Herec se při renovaci chalupy pořádně vyřádil a znepřátelil si tím nejednoho souseda. Místním vadí především výrazná modrá barva omítky. Posvítili si na něj dokonce památkáři, kterým vadí to, že barva narušuje historickou autenticitu stavby.

Naštěstí pro Kaisera se chata nenachází v chráněné oblasti. Díky tomu se tak vyhnul sankcím. Teď se ale nemovitosti zbavuje...

Video
Video se připravuje ...

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá: Proč je herec na řetězu? Markéta Reinischová

„Oldřich Kaiser s těžkým srdcem prodává chalupu z roku 1780, kterou přeměnil vlastními silami do dnešní podoby. Na této chalupě relaxoval a hledal inspiraci ke své práci a ve které společně s Jiřím Lábusem vytvořili legendární scénky,“ píše se v inzerátu iDNES reality. Cena za nemovitost i s pozemkem je 6 milionů korun! 

Roubenka má čtyři místnosti, z čehož je jedna v podkroví. V přízemí chalupy jsou 2 sklípky s klenutým stropem, přístupné zvenku, a garáž, která nabízí velké množství prostoru na uskladnění věcí.

Fotogalerie
59 fotografií