Paličky na bicí nebo světelný meč. Ženy se s námi podělily o nejpodivnější předměty, které použily k masturbaci!

Přidat na Seznam.cz

Mezi našimi milými čtenářkami zjevně není nouze o kreativitu, pokud jde o osobní potěšení, a my jsme se při čtení všech těch zábavných odpovědí pobavili! Lidé masturbují a používají různé předměty, aby se uspokojili, a tady je seznam, který vám ukáže, jak kreativní mohou být ženy, když jde o uspokojení vlastních potřeb.

Paličky na bicí

Když mi bylo asi 15 let, koupila jsem si v McDonald’s Happy Meal a k němu jsem dostala nějakou hračku, která vypadala jako paličky na bicí (které byly podezřele tlusté). Jednu z nich jsem použila jako dildo, a to je příběh o tom, jak jsem se poprvé udělala.
Marie, 21 let

Sloupek u postele

Vrchol sloupku u postele. Byl ve tvaru penisu a jednoho dne, když jsem měnila povlečení, se jaksi rozkmital. Dostala jsem nápad a tu noc jsem ho šla odšroubovat a použila ho k masturbaci. Bylo to úžasné. Vím, je to trapné.
Eliška, 28 let

Polštář s elektrickým zubním kartáčkem

Radost z masturbace jsem objevila až v 19 letech. Myslím, že nejpodivnější věc, se kterou jsem kdy masturbovala, byl polštář, do kterého jsem nacpala elektrický zubní kartáček. To byla jízda!
Linda, 30 let

Sedadlo na kole

Když jsem byla na spinningové hodině a moje kolo se trochu kymácelo, tak jsem se nějak třela o sedadlo kola (samozřejmě přes kalhoty a legíny) a já měla orgasmus přímo tam na spinningu. Naštěstí je ve spinningové místnosti velká tma a já sedím v zadní řadě, takže to nikdo nepoznal.
Viktorie, 25 let

Světelný meč

Použila jsem světelný meč ze Star Wars. Jednu z těch hraček, které se prodávají snad odjakživa. Taky mě nikdy nechytili, i když jsem sdílela pokoj s bráchou.
Tereza, 27 let

Skoro všechno

Spíš s čím jsem ještě nemasturbovala? Odnímatelný vršek postele, rukojeť kartáče na vlasy, rukojeť holicího strojku, různé lahvičky, lahvička s lubrikantem, deodorant… Příliš mnoho věcí. Jsem tak ráda, že už jsem starší a mám skutečné sexuální hračky. Jednu věc ale pořád používám. Sprchovou hlavici.
Taťána, 26 let