Asus uvádí herní bezdrátová sluchátka ROG Speednova

Asus uvádí herní bezdrátová sluchátka ROG Speednova
2024-03-26T13:35:34+02:00
• 26. 3. 2024

Zdroj: Gizmochina

Herní řada ROG se právě teď dočkala dalšího rozšíření o jeden zajímavý přírůstek v podobě bezdrátových sluchátek s názvem Speednova. Společnost Asus si dala záležet především po vnitřní stránce, aby oslovila co nejširší spektrum hráčů. U novinky mimo jiné očekávejte nadstandardní možnosti u konektivity, kvalitní zvukový zážitek nebo vynikající výdrž baterie.

Vystupují z řady

Jedním z hlavních lákadel se stává vícebodové připojení, kde najednou dochází ke komunikací prostřednictvím Bluetooth a 2,4GHz pásma díky přibalenému USB-C dongle. Do kvality poslechu promlouvá technologie Dirac Opteo nebo kodek LC3+, který podporuje vzorkovací frekvencí zvuku 96 kHz/24 bitů a výše.

asus rog speednova 3 732x732x asus rog speednova 2 732x732x

Zdroj: Gizmochina

Kromě režimu velmi nízké latence je připravena oblíbená technologie ANC, která v tomto případě potlačí hluk až o hodnotu 31 dB. Nechybí ani adaptivní přizpůsobení podle tvaru zvukovodu, nasazení v uších nebo okolního hluku v prostředí. Senzory kostního vedení přenáší do sluchátek vibrace při mluvení a s umělou inteligencí rapidně zvyšují čistotu hlasu při volání.

Zařízení zvládne maximálně 36/46 hodin provozu (2,4 GHz/Bluetooth), získalo certifikaci odolnosti IPX4, nese RGB osvětlení a ještě samotné pouzdro podporuje bezdrátové nabíjení. V obchodech se objeví dvě provedení (bílé, černé) za prodejní cenu v přepočtu 4 852 Kč.

asus rog speednova 1 1600x900x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: rog.asus.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat