Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Fanoušci Let’s Dance se radují z vypadnutí Hany Gregorové, zkažená doba ji žíly netrhá

    Hana Gregorová v soutěži Let’s Dance | foto: TV Markíza

    Čtvrtý díl Let’s Dance má zvrat, to hlavně pro Česko, díl plný lásky se nepovedl hlavně Haně Gregorové, která si tak zatančila naposledy, ale vůbec ji to nemrzí. Tančit bude dál a vzkazuje, že naučit se křepčit jako srnka je těžké.

    Do čtvrtého křesla poroty zasedl český tanečník Zdeněk Chlopčík (67), dvojnásobný vítěz v latinskoamerických tancích a porotce české StarDance nenechal ani tentokrát soutěžící oddechnout, už roky způsobuje noční můry profesionálním tanečníkům a tanečním hvězdám.

    Juraj Bača věnoval svůj tanec svým pejskům a společně s Patrícií Piešťanskou tančili waltz. Účastník reality show Love Island Vilém Šír a zpěvačka Tina (Martina Kmeťová) předvedli tango, ten byl věnovaný dětem Tiny. Rodině věnoval tanec i kuchař Martin Novák, společně s Julií Rezkovou předvedli vášnivé paso doble. Petra Dayubová svým tancem podpořila dobrou věc a věnovala ho dětské onkologii, partnerem Matyášem Adamcem tančila cha-chu. Svůj jive věnovala Anna Jakab Rakovská svému manželovi a herci Robertu Jakabovi.

    Hana Gregorová v soutěži Let’s Dance

    Hana Gregorová svůj tanec nemohla věnovat ikomu jinému než svým dětem Ondřeji Brzobohatému a Role Brzobohaté. Gregorová tančila společně s Róbertem Pavlíkem Rumbu, a ani její odvážný outfit podprůměrný výkon nezachránil.

    „Podle mě to byl pěkný tanec, pěkně se na to koukalo. Já se snažila najít aspoň dva kroky, které byly do té hudby,“ hodnotila Tatiana Drexler. Představení neoslnilo ani porotu, ale ani diváky, nezískala totiž dostatek hlasů od diváku a bodování poroty bylo také slabé. Tím její působení v soutěži skončilo.

    Výjimečné věnování měl Jakub Jablonský, ten svůj tanec věnoval svým učitelkám, kdy během jeho bouřlivého období mu totiž ony právě pomohly. S Eliškou Lenčešovou odtančil druhou cha-chu večera. Slovenské tango předvedl Ján Tribula s Natálií Glosíkovou a posledním párem večera byl herec Juraj Loj a Natálie Horváthová. Loj svůj tanec věnoval manželce, dětem ale kamarádovi a režisérovi Peteru Bebjakovi.

    Hana Gregorová v soutěži Let’s Dance

    A co Gregorová říká na vyřazení? Negativní komentáře na sítích ji netrápí, je toho názoru, že vše se má zkusit. Jejím cílem bylo inspirovat i starší lidi k tanci a všem drží moc palce, své favority ale neprozradila.

    „Vy, co kritizujete u těch počítačů, tak si to zkuste, naučte se za čtyři dny křepčit jako srnka, to nejde,“ tak reagovala Gregorová na negativní komentáře na sítích, podle ní je to zkažená doba a připomínky od anonymů na internetu si k srdci nebere, tancovat rozhodně nepřestává.

    Show si opět nenechala ujít řada influencerů a celebrit. Svoji mamku přišel podpořit Ondřej Brzobohatý, slovenská influencerka Kristina Durisová byla v doprovodu českého influencera Nikose. Na koberci se prošla například i slovenská fashion influencerka Miroslava Dobis, známá na sítích jako fashionspy.sk.

    Krásne influencerky, herci či iné známe osoby predviedli dokonalé outfity na prestížnom fialovom koberci Let’s Dance ✨ Ako hodnotíte módu štvrtého kola?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show

    25. března 2024 v 20:08, příspěvek archivován: 26. března 2024 v 10:48

    Fotogalerie